Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Γιαννηςς είπε:

Κορίτσια γνώμες για τα βλαστοκυτταρα; κρατήσατε; 

Swiss

αν μπορείς κράτησε τα...Εγώ δεν μπόρεσα να τα κρατήσω λογο οικονομικού...όμως μπορείς να τα φυλάξεις και πιο οικονομικά κρατικά...απλά εκεί νομίζω το αίμα πρέπει μόνο να το κάνεις δωρεά και σου κρατάνε τον ομφαλιο λώρο που αυτό πλέον νομίζω είναι πολύ σημαντικό.ιδιωτικα κοστίζει αρκετά και δεν ξέρω αν αξίζει με αυτά που έχω διαβάσει.  ψάξε το όμως

• 7 months later...
Δημοσίευση
στις On 22/7/2020 at 2:55 ΜΜ, ο/η Γιαννηςς είπε:

Κορίτσια γνώμες για τα βλαστοκυτταρα; κρατήσατε; 

Swiss

Τελικά εσύ τα κράτησες τα βλαστοκύτταρα; Γεννάω σε λίγες εβδομάδες και ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βρε κορίτσια όποιες έχετε γεννήσει πείτε μας εμπειρίες... Ιδανικά όμορφες 😂 πως καταλαβαίνουμε ότι ήρθε η ώρα;;;; Τρέμω εκείνη τη στιγμή και ας έχω κάνει σεμινάρια και σεμινάρια 🫣 Επίσης επειδή πάω για φυσιολογικό τοκετό μέχρι στιγμής, όποια έχει κάνει πως το βίωσε;;;
    • Πάντως 2/2 είναι της Υπαπαντής!! Η μαμά μου είχε δει όνειρο ότι θα γεννήσω τότε και μου το είπε γι'αυτό το ξέρω 😂 Εμένα πάντως κάνει συσπάσεις η μήτρα από πολύ νωρίς οπότε δεν νομίζω να φτάσω την Πητ. Αύριο έχω ξανά ραντεβού για καρδιοτοκογραφημα, ειδομεν!
    • Ναι φυσικά... βέβαια παίζουν ρόλο και οι ορμόνες και το πώς κάθε άνθρωπος το διαχειρίζεται και τι βοήθεια μπορεί να προσφέρει! Είναι πολλά δυστυχώς!!
    • Αα τι γάλα βάζετε; Τι είχε το μικράκι;  Α ναιι εμείς είμαστε κοντά κοντά! Την επόμενη Δευτέρα εμείς εμβόλιο! Πώς τα πάει γενικά το μωρό;    Εμάς η μικρή η καημένη είχε φουλ πονακια κι ακόμα έχει δηλαδή αλλά ίσως καπως καλύτερα, γενικά κλαίει αρκετά πριν να την πάρει ο ύπνος ειδικά απογευματοβραδο έχει υπερένταση. Ελπίζω να περάσει όσο μεγαλώνει.  Επίσης έκανα βλακεία κι ενώ στην αρχή της έδινα ένα γεύμα κάποιες φορές τη βδομάδα με μπιμπερο μετά έκανα μόνο θηλασμό και τώρα που θέλω να αντλώ καμία φορά και να πάρει μπιμπερο δεν το θέλει!       
    • @ΜαρίαΔημήτρης αχ ρε κορίτσι μου τι τραβάτε! Και μεις καπως ετσι ειμαστε. Τεταρτη εκανε η μεγαλη μ χειρουργείο κρεατακια αμυγδαλες. Ηταν δεδομενο ότι θα έμπαινε με τ μπαμπα της και θα πηγαινα εγω με τ μωρο να κατσω οσο πάει κ τ βραδυ να μεινει με τ μπαμπα της. Εμεις μένουμε σερρες, θεσσαλονικη η επέμβαση. Ειχα κλείσει μονοκλινο για να μπορώ να εχω τ μωρο. Δευτερα απογευμα τ μωρο πυρετο. Ημουν να σκάσω. Μπηκε τ παιδακι μ απο τριρη βραδυ και ήρθε σπίτι πέμπτη πρωι. Κ γω να μην μπορώ να πάω. Κ να χω κ τ μωρο αρρωστο με πυρετο στο σπιτι. Το χειρουργείο πήγε καλα αλλα ειχε 2 μερες πολυ πονο. Ανα 3ωρο δίναμε παυσίπονο. Μετα καπως καλύτερα. Ανεκτος ο πόνος. Σήμερα 5 μερες μετα πολυ καλύτερα..αλλα δ τρωει. Λιγο κρεμα σοκολάτα Λιγο γιαουρτι λιγο φιδε. 2 3 κουταλάκια. Τ μωρο κρατησε 5 μερες. Μετα πέταξε σπιθουρακια. Μεχρι χθες ειχε φουλ γκρινια. Σήμερα ολα καλύτερα. Εσκασε κ τ 1 πανω δοντι κ ηρεμησε καπως κ τ βραδια.  Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθουν πολυ τα αγόρια σου.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...