Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χαρίζω γάλα σε σκόνη(ακόμα είναι μέσα στο κουτί του )σε νέα μανούλα,λέγεται Hippo , καθώς χάρη στον αποκλειστικό θηλασμό δεν το χρειαστηκαμε .Οποια ενδιαφέρεται στη Θεσσαλονίκη,ας μου στείλει .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ωραία κορίτσι μου λογικά δεν είναι τίποτα το αίμα!  Ποπό κάθε βδομάδα και κάτι διαφορετικό ε; Λογικο να ενοχλεί η μέση.  Εγώ έχω φοβερό πονοκέφαλο δύο μέρες τώρα, πέρασαν οι ναυτίες με έπιασε αυτό. Ελπίζω να περάσει δεν αντέχεται. 
    • Γεια σας κορίτσια! Εγώ πήγα χθες για 2ο υπέρηχο 😊 Όλο μια χαρά 😊 Έχω ένα φραουλακι. 8+4 με έβγαλε ο υπέρηχος. Μου είπε θέλει να με δει πάλι πριν την αυχενική. Οπότε έχω υπέρηχο σε 3 εβδομάδες. @Iris9 δεν περνάει ο χρόνος με τίποτα!!! Και νόμιζα ότι τώρα που έχω ένα παιδί θα περνάει πιο γρήγορα ο καιρός, αλλά όχι... Έχω την ίδια αγωνία και το ίδιο αίσθημα "θέλω να σπρώξω τον χρόνο" που είχα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη 😕
    • Με το καλό κορίτσι μου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!  Δεν ξέρω πόσο είναι το ποσοστό επικινδυνότητας στα δίδυμα αλλά στη μονή κύηση είναι πολύ χαμηλό και έχω γνωστές που κάνανε και όλα πήγαν καλά. Πολύ γρήγορη και ανώδυνη είναι η εξέταση. Στα δίδυμα όμως φαντάζομαι ανεβαίνει η δυσκολία. Παρόλα αυτά πρέπει να ακολουθήσεις τον γιατρό σου ή πάρε και μια δεύτερη γνώμη από γιατρό αν είναι.  Έπειτα το πρόβλημα είναι το εξής: Αν δείξει πρόβλημα στο ένα από τα 2 τι γίνεται; Μπορούν να αφαιρέσουν το ένα; Δεν ξέρω μεγάλο δίλημμα... Επίσης τα ωάρια σου έχουν κάτι; Ή λόγο ηλικίας το λέει;
    • Είμαι καλύτερα από αίμα.  Εγώ δεν έχω κραμπες.  Εγώ είμαι στην φάση που ανεβαίνει το μωρό προς τα πάνω και πονάει η κοιλιά και η μέση..
    • Και γω θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και τις ψευδοθηλες ναι !
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...