Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα! Εγώ τα παίρνω αυτά τα χάπια που λες το βράδυ πριν κοιμηθώ παρόλα αυτά η περίοδος μου είναι ρολόι.... Βρε μήπως είσαι έγκυος;

Θα πάω μες στην εβδομάδα να κάνω μια χοριακη.... Αν και δεν νομίζω γιατί η θερμοκρασία μου είναι χαμηλή... 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Katerina1993 είπε:

Θα πάω μες στην εβδομάδα να κάνω μια χοριακη.... Αν και δεν νομίζω γιατί η θερμοκρασία μου είναι χαμηλή... 

Για μένα πάρε ένα τεστάκι σήμερα και κάντο.... Καμιά φορά πρέπει να αξιολογείς γρήγορα την κατάσταση για να ξέρεις τι συμβαίνει αλλιώς να πάρεις το γιατρό σου... Στο λέω επειδή είχα πάρα πολλές βιοχημικές κυήσεις.... Κι αν δεν έκανα τεστ από πάρα πολύ νωρίς δεν θα το είχα πάρει χαμπάρι ποτέ....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σε ευχαριστώ πολύ για ☺️  Πολύτιμη η απάντηση σου! 
    • @Naty_ είναι τέλεια η χοριακη σου. Μ είχε βγει σχεδόν 500, 3 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο.
    • Καλημέρα! Θα συμφωνήσω απόλυτα με την @Elli13. Στην μεγάλη μου κόρη μου είχαν συμβεί όλα αυτά που περιγράφει ακριβώς από τις αρχές της 38ης εβδομάδας και γέννησα μια εβδομάδα μετά. Στην δεύτερη κόρη μου δεν μου συνέβη τίποτα απ' όλα αυτά, ίσα ίσα και 2 μέρες πριν γεννηθεί ήταν αρκετά ψηλά. Ουσιαστικά κατέβηκε την ώρα του τοκετού. Γεννήθηκε 40+1. Και στις 2 έκανα ασκήσεις με μπάλα και πααααρα πολύ περπάτημα! Με το καλό τα μωρά σας κορίτσια!!!
    • Ευχαριστώ για την απάντηση και τις ευχές ☺️ με το καλό κι εσύ κορίτσι μου το δεύτερο μωράκι σας, υγιές και τελειομηνο!  Στο πρώτο μωρό μου δε ξέρω αν είχε γίνει εμπέδωση γιατί ο γιατρός αναίτια απ' ότι κατάλαβα εκ των υστέρων μου είχε προγραμματίσει καισαρική. Οπότε τώρα πάω για vbac με άλλο γιατρό και με ανεξάρτητη μαία! Ο τοκετός μου δηλ αν και δεύτερο μωράκι είναι σα να είναι πρώτος, για αυτό και κυνηγάω την εμπέδωση.  Η αλήθεια είναι ότι αυτά που αναφέρεις τα νιώθω ήδη οπότε ίσως να είμαι σε καλό δρόμο! 🤞🏼☺️ 
    • @Sia A ήθελα να σχολιάσω πριν το λογίστρια γαρ.. με τους υπολογισμούς που κάνεις.. 😂 & εγώ λογίστρια γαρ μια από τα ίδια.. 🤣🤣🤣 δε μου έχεις πει όμως πέρα από τα υπόλοιπα, που δουλεύεις, σε λογιστικό γραφείο ή σε κάποια εταιρία; Εγώ ας πούμε δουλεύω σε συνεταιρισμό οπότε μου είναι πιο εύκολες οι άδειες και γενικά "το κρυφτούλι" με το θέμα της εξωσωματικής.  @peacock σε ευχαριστώ κορίτσι μου, νομίζω πως η απάντηση σου με βοήθησε πολύ. Και από τη στιγμή που δεν έχω ιστορικό και ο αιματολόγος κρίνει ότι δεν χρειάζομαι τπτ σε αντιπηκτικό φάρμακο δεν θα πάρω ακόμη και αν μου δώσει ξανά τα σαλοσπίρ ο εξωσωματικός. Θα το ρισκάρω.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...