@PinacoladaΣυγχαρητήρια πολύ χαρμόσυνα τα νέα σου! Δεν ήξερα την ιστορία σου αλλά διάβασα ότι είχες δυσκολευτεί τη πρώτη φορά..πολύ χαίρομαι που όλα τώρα ήρθαν εύκολα..μας δίνεις ελπίδα..όλα να πάνε καλά..
❤️ Πολύ ωραία ιδέα να το πεις στον άνδρα σου τη μέρα του πατέρα...
Καλησπέρα κορίτσι μου 💛
Σε καταλαβαίνω απόλυτα η αναμονή αυτές τις μέρες είναι βασανιστική και κάθε σκέψη μοιάζει βαρύτερη από την προηγούμενη. Θέλω όμως να σου πω με ειλικρίνεια και από προσωπική εμπειρία: οι χοριακές τιμές από μόνες τους δεν λένε όλη την αλήθεια.
Εσύ ξεκίνησες με 86 την 1η Ιουνίου και έφτασες 1090 στις 12 – δηλαδή υπήρξε σταθερή και φυσιολογική άνοδος, έστω και λίγο πιο αργή από το "βιβλικό ιδανικό". Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πρόβλημα, πολλές εγκυμοσύνες ξεκινούν έτσι.
Για να σου δώσω και ένα παράδειγμα: εγώ ξεκίνησα με χοριακή 82 στις 3/9 και πρώτη φορά είδαμε έμβρυο με καρδούλα στις 19/9. Δηλαδή 16 μέρες μετά από την θετική χοριακη.
Το γεγονός ότι το ενδομήτριο είναι παχύ είναι καλό σημάδι. Και με χοριακή κάτω από 1500, είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην φανεί ακόμα σάκος στον υπέρηχο – οπότε προς το παρόν, κράτα όσο μπορείς την ψυχραιμία σου.
Ξέρω ότι κάθε ώρα μοιάζει με αιώνα μέχρι το Σάββατο, αλλά μη χάνεις την ελπίδα σου. Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια 🙏
Τι όμορφο! ☺️ με το καλό! Αντε να τα νιώσουμε και μείς αφού σε άφηνε στην πρώτη μια χαρά αν ήταν κάτι θα στο είχε πει πόσων εβδομάδων είσαι και πότε έμαθες το φύλο ;