Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Είναι γλυκό αλλά έχει άλλη αίσθηση... Δεν μπορώ να το εξηγήσω ! Είναι πηχτό σαν να πίνεις σιρόπι είναι ,εμένα μου έκαψε τον λαιμό και φυσικά μετα ήπια ένα λίτρο νερό 🤣🤣🤣 Ειμαι 26 εβδομάδες και ανυπομονώ να ξεκινήσω τα ψώνια του....!  Με το καλό και σε σένα η καμπύλη και σε όλες που θα κάνουν τώρα ....! Ποτε έχεις καμπύλη?  Πλησιάζουμε στο τρίτο 3 μηνο κορίτσια ... Το πιστεύετε???? 🥰 Εγώ όχι ! 
    • Κορίτσια γύρισε η γιατρός και είδε τις εξετάσεις από την αυχενική. Μου είπε όλα καλά αλλά λόγω αυξημένων πιέσεων στην μήτρα να παίρνω salospir.ειναι σοβαρό αυτό;
    • Μα τι όμορφα νέα! Μεγάλωσε ο μπόμπιρας φτου φτου! Με το καλό και το 3ο τρίμηνο 💙και οι υπόλοιπες ακολουθούμε κατά πόδας!!! Πίστευα ότι όλα τα υγρά για την καμπύλη είναι θεογλυκα, μου δίνεις κουράγιο! Πόσες εβδομάδες είσαι τώρα @sofakikaramel;
    • @marinaPΟλα να πανε καλα κοριτσι μου να παρετε την μπεμπουλα σας στην αγκαλια σας🥰🥰 Στειλε μας νεα σου🥰🥰🥰
    • @evaa__ εγώ κορίτσι μου άρχισα να ψάχνομαι από μόνη μου στο πρώτο 6μηνο ελεύθερων επαφών.. όσο έβλεπα ότι δεν έρχεται και περνάει ο καιρός και η ηλικία, τόσο περισσότερο αγχωνόμουν. Ο σύζυγος δεν συνεργαζόταν με τπτ. Χαίρομαι που ο δικός σου είναι υποστηρικτός και πρόθυμος. Φαντάσου ότι εγώ έκανα σαλπιγγογραφία χωρίς λόγο.. το πρόβλημα ήταν εξ αρχής στο σπέρμα και τζάμπα ταλαιπωρούσα τον εαυτό μου. Με τη σαλπιγγογραφία υπέφερα εγώ. Τέτοιο πόνο δεν έχω ξαναπεράσει, με διαβατές τις σάλπιγγες εε.. Αλλά κάθε περίπτωση και οργανισμός είναι διαφορετικός! Τελικά αφού πέρασα τα πάνδεινα και δεν υπήρχε πουθενά θέμα σε μένα, ο κλανιάρης ο άντρας μου, αφού είχε περάσει ήδη 1,5 χρόνος από τις προσπάθειες μας, δέησε να πάει για σπερμοδιάγραμμα όπου και φάνηκε η προβληματάρα.!!! Τελικά δεν μου πήγαν αχρείαστες οι εξετάσεις γιατί τις χρειάστηκα αργότερα για να περάσω επιτροπή στην εξωσωματική. Εσείς όμως από τη στιγμή που είχατε φυσική σύλληψη σίγουρα οι σάλπιγγες σου είναι μια χαρά.! Ας κάνει σπερμοδιάγραμμα πρώτα ο σύζυγος και μετά μπες σε διαδικασία... 🙃😉
  • Προσθήκη...