Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Κατερίνα μου τι κάνετε; Σας πήραν από τον βρεφικό; 

Έλα κοριτσι μου, το βαουτσερ το πήραμε αλλά θέση δεν ξέρω αν βρω τελικά, με όσους παιδικούς ειχα μιλήσει δεν είχαν θέση μεσα στο καλοκαίρι, μόνο ένας μου άφησε ελπίδα κ αν με πάρουν λεει μέχρι την Τρίτη θα έχει βρεθεί θέση αλλιως τπτ. Εσεις;;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Έλα κοριτσι μου, το βαουτσερ το πήραμε αλλά θέση δεν ξέρω αν βρω τελικά, με όσους παιδικούς ειχα μιλήσει δεν είχαν θέση μεσα στο καλοκαίρι, μόνο ένας μου άφησε ελπίδα κ αν με πάρουν λεει μέχρι την Τρίτη θα έχει βρεθεί θέση αλλιως τπτ. Εσεις;;

Και εμείς το πηραμε ! Από Δευτέρα θα τον πάω για προσαρμογή στην αρχή κΑι βλέπουμε… ελπίζω να βρεθεί…. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Και εμείς το πηραμε ! Από Δευτέρα θα τον πάω για προσαρμογή στην αρχή κΑι βλέπουμε… ελπίζω να βρεθεί…. 

Μπραβο ωραια αντε καλή αρχή να έχετε, ολα καλα θα πανε🥰

Δημοσίευση
στις On 2/9/2022 at 2:39 ΜΜ, ο/η Ioann89 είπε:

Πως πάει κοριτσι μου η προσαρμογή σας;;

Δημοσίευση
στις On 10/9/2022 at 2:03 ΜΜ, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Πως πάει κοριτσι μου η προσαρμογή σας;;

Αχ Κατερίνακι… δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε! Είχα τα θέματα υγεία και χειροτέρεψα και ήμουν στο νοσοκομείο από την προηγούμενη Δευτέρα και βγήκα σήμερα. Όποτε δεν ήθελα ξαι να μείνει στις γιαγιάδες και να κάνει προσαρμογή στον βρεφικό..,, θα του έπεφταν πολλά μαζεμένα … εσείς; 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Αχ Κατερίνακι… δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε! Είχα τα θέματα υγεία και χειροτέρεψα και ήμουν στο νοσοκομείο από την προηγούμενη Δευτέρα και βγήκα σήμερα. Όποτε δεν ήθελα ξαι να μείνει στις γιαγιάδες και να κάνει προσαρμογή στον βρεφικό..,, θα του έπεφταν πολλά μαζεμένα … εσείς; 

Αχ μωρε κοριτσάκι μου εύχομαι να είναι περαστικά!! Καλά έκανες κ εγω αυτο θα έκανα γτ όντως θα του έπεφταν πολλά!

Εμείς εδώ κ μια βδομάδα βγάζει κ τους 4 τραπεζίτες μαζί κ το βραδυ ποναει κ είμαστε όλοι να μας κλαίνε οι ρέγγες που λένε, ελπίζω να ηρεμήσει σύντομα τέτοια αϋπνία είχα να νιώσω από βρέφος, κατά τ'αλλα καλά. 

• 1 month later...
Δημοσίευση
στις On 14/9/2022 at 12:47 ΜΜ, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Αχ μωρε κοριτσάκι μου εύχομαι να είναι περαστικά!! Καλά έκανες κ εγω αυτο θα έκανα γτ όντως θα του έπεφταν πολλά!

Εμείς εδώ κ μια βδομάδα βγάζει κ τους 4 τραπεζίτες μαζί κ το βραδυ ποναει κ είμαστε όλοι να μας κλαίνε οι ρέγγες που λένε, ελπίζω να ηρεμήσει σύντομα τέτοια αϋπνία είχα να νιώσω από βρέφος, κατά τ'αλλα καλά. 

Κατερίνα μου τι κάνετε ; Πως είστε; 

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 7/1/2023 at 12:29 ΜΜ, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

κορίτσια καλημέρα καλή χρονιά με υγεία κ ευτυχία!! τι κάνετε πως είστε;

Τυχαία μπήκα σήμερα!!! Καλή χρόνια Κατερίνα μου με υγεία και όλα τα καλά! Πως είστε; Η μικρή σου τ κάνει; 

• 6 months later...
Δημοσίευση
στις On 31/1/2023 at 8:45 ΠΜ, ο/η Ioann89 είπε:

Τυχαία μπήκα σήμερα!!! Καλή χρόνια Κατερίνα μου με υγεία και όλα τα καλά! Πως είστε; Η μικρή σου τ κάνει; 

Κορίτσι μου πως ειστε; δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις δυστυχώς!! Σου είχα στείλει κ μνμ προσωπικό, ελπίζω να είστε όλοι καλα😊

• 7 months later...
Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Κορίτσια γεια σας! Τι κάνετε ; Πως είστε ; Πως είναι τα μικρούλια σας? 

Καλημέρα κοριτσάκι μου γλυκό!! Καλά είναι μεγαλώνουν… Τα έχω άρρωστα αυτές το μέρες.. Εσείς; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου γλυκό!! Καλά είναι μεγαλώνουν… Τα έχω άρρωστα αυτές το μέρες.. Εσείς; 

Και εμένα άρρωστος είναι ο μικρός !!! Μάλλον για γαστρεντερίτιδα το βλέπω… Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει η τι κάνω λάθος αλλά δεν μπορώ να σας στείλω μήνυμα ! Πηγαινετε σχολείο; Πως είσαι κορίτσι μου; Την παλεύεις με τα μικρά; 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Και εμένα άρρωστος είναι ο μικρός !!! Μάλλον για γαστρεντερίτιδα το βλέπω… Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει η τι κάνω λάθος αλλά δεν μπορώ να σας στείλω μήνυμα ! Πηγαινετε σχολείο; Πως είσαι κορίτσι μου; Την παλεύεις με τα μικρά; 

Ναι εννοείται πως πηγαίνουν σχολείο!! 2η χρονιά τώρα. Ο χειμώνας φέτος μας πήγε καλά δεν αρρώστησαν. Τον τελευταίο μήνα μας πάει καροτσάκι.. Καλά είμαι, πλέον που μεγάλωσαν είναι όλα πολυυυυυυ πιο εύκολα!!!! Αφού να σκεφτείς πάμε για 3ο.... Ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω πάλι ενέσεις για εξωσωματική αλλά έμεινα έγκυος φυσιολογικά τον Ιανουάριο.. Δεν προχώρησε όμως, βιοχημική. Προς το παρόν δεν προχωράμε σε εξωσωματική λέμε να περιμένουμε λίγους μήνες μήπως κ έρθει πάλι μόνο του.. Εσείς; Σχολείο;

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ναι εννοείται πως πηγαίνουν σχολείο!! 2η χρονιά τώρα. Ο χειμώνας φέτος μας πήγε καλά δεν αρρώστησαν. Τον τελευταίο μήνα μας πάει καροτσάκι.. Καλά είμαι, πλέον που μεγάλωσαν είναι όλα πολυυυυυυ πιο εύκολα!!!! Αφού να σκεφτείς πάμε για 3ο.... Ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω πάλι ενέσεις για εξωσωματική αλλά έμεινα έγκυος φυσιολογικά τον Ιανουάριο.. Δεν προχώρησε όμως, βιοχημική. Προς το παρόν δεν προχωράμε σε εξωσωματική λέμε να περιμένουμε λίγους μήνες μήπως κ έρθει πάλι μόνο του.. Εσείς; Σχολείο;

Και εμένα 2η χρόνια!! Και ακρινως όπως τα λες… αν εξαιρέσεις ανάμεσα στις γιορτές που αρρώστησε με γρίπη α και την πέρασε στο πόδι κατά τ αλλά μια χαρά! Ε μια που έλεγα τι ωραία χρόνια (πέρυσι όλο άρρωστος ήταν) Ε μια που αρρωστησαμε 😂😂😂. Κορίτσι μου μπράβο για το κουράγιο σου!!! Θα κρατήσω το θετικό της υπόθεσης ότι έμεινες φυσιολογικά έγκυος,,θα ξανά έρθει σίγουρα! Χαλάρωσε και απόλαυσε τις στιγμές όπως λέγαμε και παλιά! εγώ ταλαιπωρήθηκα παρά πολύ λίγο μετά που γέννησα (ένα εξάμηνο αργότερα) μέχρι κι πρόσφατα με προβλήματα υγείας… είχα φτάσει σε σημείο που δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου και ήταν πολύ σοκαριστικό… δοξα Το θεό βρήκαν το πρόβλημα που έχω απλά άργησαν 2 χρόνια μωρέ! Ελλάς το μεγαλείο σου θα πω εγώ! Έχω πάρει πολύ μεγάλες ποσότητες κορτιζόνης και εννοείται έβαλα κιλά αλλά μου προκάλεσε και αλλά προβλήματα.., το χειρότερο ο καταρράκτης στο μάτι,, θα περάσει και αυτό εννοείται, έχω ξεκαθαρίσει πολύ κόσμο απο την ζωη μου., περάσαμε λίγο δύσκολα και με τον άντρα μου αλλά όλα καλά τώρα ! Με έχουν πρήξει όλοι για δεύτερο παιδί αλλά ενώ τα αγαπάω πολύ τα παιδιά σε αυτή τη φάση δεν θέλω! Δεν έχω χαρεί καθόλου το παιδάκι μου με όλα αυτά και  τώρα είμαστε σε πολύ καλή φάση που απλά θέλω να απολαύσω! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ioann89 είπε:

Και εμένα 2η χρόνια!! Και ακρινως όπως τα λες… αν εξαιρέσεις ανάμεσα στις γιορτές που αρρώστησε με γρίπη α και την πέρασε στο πόδι κατά τ αλλά μια χαρά! Ε μια που έλεγα τι ωραία χρόνια (πέρυσι όλο άρρωστος ήταν) Ε μια που αρρωστησαμε 😂😂😂. Κορίτσι μου μπράβο για το κουράγιο σου!!! Θα κρατήσω το θετικό της υπόθεσης ότι έμεινες φυσιολογικά έγκυος,,θα ξανά έρθει σίγουρα! Χαλάρωσε και απόλαυσε τις στιγμές όπως λέγαμε και παλιά! εγώ ταλαιπωρήθηκα παρά πολύ λίγο μετά που γέννησα (ένα εξάμηνο αργότερα) μέχρι κι πρόσφατα με προβλήματα υγείας… είχα φτάσει σε σημείο που δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου και ήταν πολύ σοκαριστικό… δοξα Το θεό βρήκαν το πρόβλημα που έχω απλά άργησαν 2 χρόνια μωρέ! Ελλάς το μεγαλείο σου θα πω εγώ! Έχω πάρει πολύ μεγάλες ποσότητες κορτιζόνης και εννοείται έβαλα κιλά αλλά μου προκάλεσε και αλλά προβλήματα.., το χειρότερο ο καταρράκτης στο μάτι,, θα περάσει και αυτό εννοείται, έχω ξεκαθαρίσει πολύ κόσμο απο την ζωη μου., περάσαμε λίγο δύσκολα και με τον άντρα μου αλλά όλα καλά τώρα ! Με έχουν πρήξει όλοι για δεύτερο παιδί αλλά ενώ τα αγαπάω πολύ τα παιδιά σε αυτή τη φάση δεν θέλω! Δεν έχω χαρεί καθόλου το παιδάκι μου με όλα αυτά και  τώρα είμαστε σε πολύ καλή φάση που απλά θέλω να απολαύσω! 

Αμαν ρε κοριτσακι μου γλυκο!!! Τωρα είσαι καλα; Να μην ακους κανεναν κ να κανεις ότι αισθανεσαι εσυ!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Αμαν ρε κοριτσακι μου γλυκο!!! Τωρα είσαι καλα; Να μην ακους κανεναν κ να κανεις ότι αισθανεσαι εσυ!!

Δεν έχω επανέλθει 100% αλλά είμαι πολύ καλύτερα! Μπορώ να εξυπηρέτω το σπίτι μου και το παιδάκι μου τουλάχιστον! Εντάξει απλά δεν κάνω υπερβολές. 
και εγώ θέλω παιδάκι αλλά με προβληματίζουν πολύ όλα αυτά… βέβαια σκέφτομαι αν μεγαλώσει πολύ και ο μικρός θα ξανά μπω στη διαδικασία; θα δείξει 😂

εσυ για πες μου; Πως είναι η ζωη με τα δίδυμα; 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Δεν έχω επανέλθει 100% αλλά είμαι πολύ καλύτερα! Μπορώ να εξυπηρέτω το σπίτι μου και το παιδάκι μου τουλάχιστον! Εντάξει απλά δεν κάνω υπερβολές. 
και εγώ θέλω παιδάκι αλλά με προβληματίζουν πολύ όλα αυτά… βέβαια σκέφτομαι αν μεγαλώσει πολύ και ο μικρός θα ξανά μπω στη διαδικασία; θα δείξει 😂

εσυ για πες μου; Πως είναι η ζωη με τα δίδυμα; 

Μαγική!!! Φυσικά κ υπάρχει κούραση αλλά είναι απόλαυση τα άτιμα!!! Έχουν ο ένας τον άλλον κ παίζουν μεταξύ τους όποτε υπάρχουν κάποιες στιγμές ηρεμίας (αν δεν μαλώνουν για το ίδιο παιχνίδι🤣🤣🤣) Κλαίμε από τα γέλια με τις συζητήσεις τους!!! 
Όταν αισθανθείς έτοιμη κ ψυχικά κ σωματικά θα βάλεις μπρος. Κ αν δεν θέλεις δε θα το κανεις!! Εσυ να είσαι καλά για να είναι κ το παιδάκι σου καλά!!

Δημοσίευση
στις On 25/4/2024 at 12:51 ΠΜ, ο/η Ioann89 είπε:

Κορίτσια γεια σας! Τι κάνετε ; Πως είστε ; Πως είναι τα μικρούλια σας? 

Καλημέρα Ιωάννα μου, πως είσαι; το μικρό σου; καλά εμείς δόξα το Θεό, τώρα περιμένω από μέρα σε μέρα το δεύτερο😊

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Πωπω βρε κορίτσι μου τι περασες;! Δόξα το Θεό είσαι καλύτερα τώρα, εύχομαι περαστικά να είναι όλα στο τέλος και θα ηρεμήσετε μετά! Μην ακούς κανέναν, να κάνεις όπως νιώθεις εσύ καλά, οι γύρω πάντα λένε!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλημέρα Ιωάννα μου, πως είσαι; το μικρό σου; καλά εμείς δόξα το Θεό, τώρα περιμένω από μέρα σε μέρα το δεύτερο😊

Κατερινα μου με το καλοοοοο!!!!! Πως είσαι; Πως ήταν η εγκυμοσύνη; Φανταζομαι χωρίς άγχος αυτή τη φορά; Τι περιμένεις;;;; Πες μου τα νέα σου όλα… χαθήκαμε πραγματικά .., 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η annie! είπε:

Μαγική!!! Φυσικά κ υπάρχει κούραση αλλά είναι απόλαυση τα άτιμα!!! Έχουν ο ένας τον άλλον κ παίζουν μεταξύ τους όποτε υπάρχουν κάποιες στιγμές ηρεμίας (αν δεν μαλώνουν για το ίδιο παιχνίδι🤣🤣🤣) Κλαίμε από τα γέλια με τις συζητήσεις τους!!! 
Όταν αισθανθείς έτοιμη κ ψυχικά κ σωματικά θα βάλεις μπρος. Κ αν δεν θέλεις δε θα το κανεις!! Εσυ να είσαι καλά για να είναι κ το παιδάκι σου καλά!!

Είναι να έχεις την κάμερα στο χέρι όλη την ώρα για να μείνουν οι συζητήσεις 😂😂😂 νομίζω είναι η πιο ωραία τους ηλικία…. Γιατί καταλαβαίνουν και αυτά ότι επικοινωνούν και προσπαθούν να μας εντυπωσιάσουν κάθε μέρα και πιο πολύ! Ε μωρέ και καβγάδες στο παιχνίδι είναι…εμένα μαλώνει με τον άντρα μου.,, μαμά ο μπαμπάς μου είπε αυτό μαμά ο μπαμπάς δεν μ αφήνει να πάρω το παιχνίδι… ειλικρινά νομίζω ο άντρας μου έγινε πιο μικρός από το παιδάκι μας 😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ioann89 είπε:

Κατερινα μου με το καλοοοοο!!!!! Πως είσαι; Πως ήταν η εγκυμοσύνη; Φανταζομαι χωρίς άγχος αυτή τη φορά; Τι περιμένεις;;;; Πες μου τα νέα σου όλα… χαθήκαμε πραγματικά .., 

Καλά πολύ καλά, καμία σχέση αλήθεια, καμένα άγχος πέρα από την αρχή λίγο μετά τπτ! Το άκρως αντίθετο με την πρώτη😅 αγοράκι περιμένω τώρα😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...