Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εγώ έχω πόνους περιόδου απ' την ώρα που έμεινα έγκυος πονάνε τα γυναικολογικά μου κάθε μέρα κ νιώθω ένα βάρος κάτω χαμηλά.δεννεχει υπάρξει μέρα που να μην νιώθω πόνο ο γιατρός μου είπε λόγω προηγούμενης καισαρικής ξέρω εγώ τι να πω

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Dona90 είπε:

Να ρωτήσω ξέρετε τι δείχνει η εξέταση γλυκοζηλιωμενη?κ πόσο είχατε άμα τη κάνατε.

Επειδή εγώ έτυχε και την έκανα και σήμερα είχα 5. Κάτι ναι με το ζάχαρο αλλά ούτε εγώ θυμάμαι  καλά με τόσα που κάνουμε κ μας λένε . Κράτησα μόνο που είπαν πως είναι καλή :). Τα άλλα θα τα συζητήσω με τον ενδοκρινολόγο μου όταν τα δει . Παντως εγώ πχ έχω διαγνωστεί με διαβήτη κύησης αλλά αυτή μου είναι πάντα καλή . 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Αγάπη εμας προς το παρόν μπαίνει και ο άντρας μέσα και βγαίνουμε μαζί! Όποτε θα την ΕΧω μαζί!  
και εγώ έχω πονάκια και πετρώματα!!πιασιμο που; Εμένα με πιάνει και η λεκάνη που και που ,,, και σορρυ για αυτό που θα πω αλλά βιωθώ και το 🐥 μου τεραστιο!!! 

Τι ωραία που θα είστε μαζί!!κ λεκάνη κ στους προσαγωγούς έχω πιάσιμο.μονο άμα ξαπλώνω ηρεμώ!!τι εννοείς τεράστιο? δεν χρειάζονται ντροπής εδώ όλα τα λέμε.χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Dona90 είπε:

Τι ωραία που θα είστε μαζί!!κ λεκάνη κ στους προσαγωγούς έχω πιάσιμο.μονο άμα ξαπλώνω ηρεμώ!!τι εννοείς τεράστιο? δεν χρειάζονται ντροπής εδώ όλα τα λέμε.χαχαχα

Το νιώθω σαν να είναι πρησμένο και σαν να τεντώνει από κάτω!!!!

μακαρι να μην αλλάξει κάτι και να είναι μαζί μ! Σε πονάει και  η μέση; Παρατήρησες δηλαδή περισσότερες συσπάσεις τις τελευταίες μέρες; Εγώ πάντως ναι! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Το νιώθω σαν να είναι πρησμένο και σαν να τεντώνει από κάτω!!!!

μακαρι να μην αλλάξει κάτι και να είναι μαζί μ! Σε πονάει και  η μέση; Παρατήρησες δηλαδή περισσότερες συσπάσεις τις τελευταίες μέρες; Εγώ πάντως ναι! 

Ναι κ η μέση όπως όταν έχω περίοδο.δεν ξέρω άμα είναι συσπάσεις ακόμα δεν έχω καταλάβει να σ πω την αλήθεια .στην γέννα μάλλον θα το μάθω χιχιχι.ολα καλά θα πάνε κ θα είναι μαζί σ μην ανησυχείς.

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η dimitra_ είπε:

Επειδή εγώ έτυχε και την έκανα και σήμερα είχα 5. Κάτι ναι με το ζάχαρο αλλά ούτε εγώ θυμάμαι  καλά με τόσα που κάνουμε κ μας λένε . Κράτησα μόνο που είπαν πως είναι καλή :). Τα άλλα θα τα συζητήσω με τον ενδοκρινολόγο μου όταν τα δει . Παντως εγώ πχ έχω διαγνωστεί με διαβήτη κύησης αλλά αυτή μου είναι πάντα καλή . 

5.6 είχα κ τώρα πήγε 5.4 αλλά δεν Μ είπε γιατί την κάναμε τώρα στο τέλος.αμα μάθεις τι ακριβώς δείχνει στείλε μ σε παρακαλώ γιατί κ εγώ έχω διαβήτη.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ioanna85a είπε:

Εγώ έχω πόνους περιόδου απ' την ώρα που έμεινα έγκυος πονάνε τα γυναικολογικά μου κάθε μέρα κ νιώθω ένα βάρος κάτω χαμηλά.δεννεχει υπάρξει μέρα που να μην νιώθω πόνο ο γιατρός μου είπε λόγω προηγούμενης καισαρικής ξέρω εγώ τι να πω

Εσύ τουλάχιστον ξέρεις κ 5 πράγματα εγώ ούτε τι νιώθω δεν μπορώ να εξηγήσω χιχιχι.

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Dona90 είπε:

Ναι κ η μέση όπως όταν έχω περίοδο.δεν ξέρω άμα είναι συσπάσεις ακόμα δεν έχω καταλάβει να σ πω την αλήθεια .στην γέννα μάλλον θα το μάθω χιχιχι.ολα καλά θα πάνε κ θα είναι μαζί σ μην ανησυχείς.

Ούτε εγώ ! Αλλά για να λένε όλοι θα καταλάβουμε αν είναι γεννάς θα καταλάβουμε! Εγώ πάντως όταν πήγα στο νοσοκομείο δεν κατάλαβα ότι είχα συσπάσεις .,, ότι να ναι! Παίρνεις μαγνήσιο έτσι; 

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Dona90 είπε:

5.6 είχα κ τώρα πήγε 5.4 αλλά δεν Μ είπε γιατί την κάναμε τώρα στο τέλος.αμα μάθεις τι ακριβώς δείχνει στείλε μ σε παρακαλώ γιατί κ εγώ έχω διαβήτη.

Κοριτσι μου ειναι ο μεσος ορος τιμης σαγχαρου στο αιμα που εχουμε τους τελευταιους 2-3 μηνες!!!

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Ούτε εγώ ! Αλλά για να λένε όλοι θα καταλάβουμε αν είναι γεννάς θα καταλάβουμε! Εγώ πάντως όταν πήγα στο νοσοκομείο δεν κατάλαβα ότι είχα συσπάσεις .,, ότι να ναι! Παίρνεις μαγνήσιο έτσι; 

Όχι δεν Μ έχει δώσει τώρα παίρνω μόνο σιδήρο κ ασβέστιο.μαγνησιο δεν πήρα ποτέ.δεν Μ έχει πει κάτι.

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κοριτσι μου ειναι ο μεσος ορος τιμης σαγχαρου στο αιμα που εχουμε τους τελευταιους 2-3 μηνες!!!

Μετράει για μετά άμα θα συνεχίσει? Περιμένω απάντηση κ από την ενδοκρινολόγο να δω τι την ήθελε.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Dona90 είπε:

Όχι δεν Μ έχει δώσει τώρα παίρνω μόνο σιδήρο κ ασβέστιο.μαγνησιο δεν πήρα ποτέ.δεν Μ έχει πει κάτι.

Ο γιατρός σου ξέρει εννοείται! Απλά νονιζω πως βοηθάει για συσπάσεις Γι αυτο Το ανέφερα! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Dona90 είπε:

Μετράει για μετά άμα θα συνεχίσει? Περιμένω απάντηση κ από την ενδοκρινολόγο να δω τι την ήθελε.

Οχι δεν νομιζω να εχει σχεση με το μετα! Ειναι οι 2-3 μηνες μεχρι σημερα! Παντως αν θυμαμαι καλα απο 6 και πανω ειναι προβληματικη οποτε καλη σου βγηκε εσενα! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Ioann89 είπε:

Ο γιατρός σου ξέρει εννοείται! Απλά νονιζω πως βοηθάει για συσπάσεις Γι αυτο Το ανέφερα! 

Ναι αγάπη Μ κατάλαβα απλά Μ έχει πει ότι δεν έχω ακόμα συσπάσεις όταν την είχα δεί.τι να πωωω ....

Δημοσίευση

Όχι κορίτσια μην νομίζετε όταν είμαστε έγκυες κ να έχουμε περάσει κάτι παρόμοιο πάντα θα μας φαίνεται σαν μην το ξέρουμε είναι η αγωνία για τα μωράκια μας που στην ουσία αυτό το ανχος μας βοηθάει πάρα πολύ για να είναι καλά.οσο για τις συσπάσεις είναι τόσο περίεργες που δεν μπορείς ποτέ με ακρίβεια να πεις ότι κανεις φταει γιατί λες μήπως έκανα τώρα?μετά λες όχι μου φάνηκε?υπάρχουν κ οι περιπτώσεις που δεν τις καταλαβαίνεις τι να πω πάντα όλα προτογνωρα θα είναι όσες φορές κ να μας τα εξηγήσουν οι γιατροί.ειναι όλο αυτό το ταξίδι της εγκυμοσύνης τόσο υπέροχο που έχουμε να σκεφτούμε κ να νιώσουμε χίλια πράγματα.

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Οχι δεν νομιζω να εχει σχεση με το μετα! Ειναι οι 2-3 μηνες μεχρι σημερα! Παντως αν θυμαμαι καλα απο 6 και πανω ειναι προβληματικη οποτε καλη σου βγηκε εσενα! 

Κατεριναααα τι έγινε με την ξαδέρφη σου; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Dona90 είπε:

Να ρωτήσω ξέρετε τι δείχνει η εξέταση γλυκοζηλιωμενη?κ πόσο είχατε άμα τη κάνατε.

Νομίζω ότι στο 5 είναι άψογη! Εμένα μέχρι στιγμής δε μου τη ζήτησε καθώς όταν πήγα μου είπε πως κατά πασα πιθανότητα η τιμή θα είναι στα φυσιολογικά όρια αφού μετράει για τους προηγούμενους 3 μήνες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν έχεις διαβήτη κύησης. Η μάνα μου που έχει διαβήτη τύπου 1 αν έχει γλυκόζη λιωμένη 6.5 κάνουμε πάρτυ. Τα φυσιολογικά όρια γενικά είναι μέχρι 6. Δεν ξέρω αν αλλάζει στην εγκυμοσύνη. Εγώ την Πέμπτη έχω ενδοκρινολόγο κ μου είπε πως θέλει να κάνουμε εξετάσεις κ αν βγουν όπως τα περιμένει θα σταματήσω κ τις μετρήσεις..🤞🏻☺️ Σου απάντησε η γιατρός; 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Νομίζω ότι στο 5 είναι άψογη! Εμένα μέχρι στιγμής δε μου τη ζήτησε καθώς όταν πήγα μου είπε πως κατά πασα πιθανότητα η τιμή θα είναι στα φυσιολογικά όρια αφού μετράει για τους προηγούμενους 3 μήνες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν έχεις διαβήτη κύησης. Η μάνα μου που έχει διαβήτη τύπου 1 αν έχει γλυκόζη λιωμένη 6.5 κάνουμε πάρτυ. Τα φυσιολογικά όρια γενικά είναι μέχρι 6. Δεν ξέρω αν αλλάζει στην εγκυμοσύνη. Εγώ την Πέμπτη έχω ενδοκρινολόγο κ μου είπε πως θέλει να κάνουμε εξετάσεις κ αν βγουν όπως τα περιμένει θα σταματήσω κ τις μετρήσεις..🤞🏻☺️ Σου απάντησε η γιατρός; 

Όχι ακόμα αύριο μάλλον η μεθαύριο.ευχομαι να τα σταματήσεις όλα να ξεκουραστείς .μακάρι να μου το έλεγε κ εμένα γιατί κ αυτό με την μετρισεις έχει αρχίσει να με κουράζει κ μόνο άγχος προκαλεί.

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Dona90 είπε:

Όχι ακόμα αύριο μάλλον η μεθαύριο.ευχομαι να τα σταματήσεις όλα να ξεκουραστείς .μακάρι να μου το έλεγε κ εμένα γιατί κ αυτό με την μετρισεις έχει αρχίσει να με κουράζει κ μόνο άγχος προκαλεί.

Ότι είναι καλύτερο για τα μωράκια μου δε με πειράζει αλήθεια. Άγχος δε μπορώ να πω ότι μου προκαλεί, αντίθετα με βάζει στο τρυπάκι να μην ξεφεύγω στο τι θα φάω. Όπως κ να χει λίγο έμεινε κορίτσι μου για όλες μας!! Λίγη υπομονή ακόμα πρέπει να κάνουμε 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ioann89 είπε:

Κατεριναααα τι έγινε με την ξαδέρφη σου; 

Γεννησε γυρω στις 18.00 με καισαρικη τελικα😊 ηταν ψηλα η μικρη κ δεν κατεβαινε με τπτ το μαιμουνακι😜 δεν την επιαναν και σχεδον καθολου πονοι και πηγαν σε καισαρικη!! Ολα καλα πηγαν δοξα το Θεο, μια χαρα και η μικρουλα 3.200 κατι🙏

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Γεννησε γυρω στις 18.00 με καισαρικη τελικα😊 ηταν ψηλα η μικρη κ δεν κατεβαινε με τπτ το μαιμουνακι😜 δεν την επιαναν και σχεδον καθολου πονοι και πηγαν σε καισαρικη!! Ολα καλα πηγαν δοξα το Θεο, μια χαρα και η μικρουλα 3.200 κατι🙏

Να σας ζήσει καλότυχο ναναι!♥️♥️♥️♥️

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Να σας ζήσει η μπουμπου!! Γερη και δυνατή!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσάρα εγώ να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και να φωλιάσουν τα εμβρυακια δυνατά στην κοιλίτσα σου ... Από κει και πέρα κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις χαλαρή κορίτσι μου δεν θες να το ξέρει κανένας ,δεκτό δικό σας θέμα είναι κανένας δεν μπορεί να πει κάτι ,οκ καλοί οι γονείς καλοί και οι φίλοι αλλά όσο να ναι σ αυτό είναι πραγματικά δίπλα το ζευγάρι .καλή επιτυχία κοριτσάρα 
    • Στη βιοχημική εγώ τελευταία χοριακη Πέμπτη 500+ και Κυριακή μου κατέβηκε το αίμα. Αν πονάς λογικά θα κατεβει σιγά σιγά. Για μένα ήταν σαν μια πολύ άσχημη περίοδος με την πρώτη μέρα να έχω τρομερή αδυναμία. Αυτό τίποτα παραπάνω. Την επόμενη Παρασκευή η χοριακη είχε πέσει στο 10.
    • Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...