Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Princess1312 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια να σας κάνω μια ερώτηση ενιωσα κάτι σαν κλωτσιά αλλά οχι μπροστά στήν κοιλιά όταν ήμουν ξαπλωμένη στα πλαγιά αλλά δεν ξέρω αν είναι το έντερο η το μωρό δεν ξέρω 

Μην ανησυχείς το μωρό είναι όπου θέλεις κλωτσαει μπροστά πίσω μην ανχωνεσαι

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλημερα κοριτσι μου, καλα μια χαρα εσυ; ετοιμαζομαι σιγα σιγα γτ εχω το ντομπλερ σημερα😊

Τελειααααα❣️❣️❣️Περιμένουμε τα νέα σου!! Καλά είμαι και εγώ. Από τότε που γύρισα από το νοσοκομείο κοιμάμαι παρά πολύ! Δεν ξέρω γιατί ! Όλη μέρα ξάπλα και ύπνο!! Ίσως το χρειαζόμουν τι να πω’ 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Τελειααααα❣️❣️❣️Περιμένουμε τα νέα σου!! Καλά είμαι και εγώ. Από τότε που γύρισα από το νοσοκομείο κοιμάμαι παρά πολύ! Δεν ξέρω γιατί ! Όλη μέρα ξάπλα και ύπνο!! Ίσως το χρειαζόμουν τι να πω’ 

Ναι κοριτσι μου το χρειαζοσουν, θελει να συνελθει κι ο οργανισμος απο την ιωση που περασες❣

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

2 φωτογραφιες ισα ισα κ δεν φαινεται κ καλα!! Αλλα δεν πειραζει τι να κανουμε😊

Αφού είναι η καλά η μπεμπα μας δεν μας ενδιαφέρουν τα αλλά! Όσο περνάει ο καιρός δεν γίνεται να βλέπουμε φατσούλες!!!! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Ioann89 είπε:

Αφού είναι η καλά η μπεμπα μας δεν μας ενδιαφέρουν τα αλλά! Όσο περνάει ο καιρός δεν γίνεται να βλέπουμε φατσούλες!!!! 

Αυτο ειπα κ εγω αφου ειναι καλα δεν πειραζει, θα τα δουμε live😜

Δημοσίευση

Εγώ κανονικά είχα ΠΗΤ 31/1, αλλά λόγω διδύμων μου είχε πει ο γιατρός ότι θα τα πάρουμε γύρω στις 7/1 και τωρα με τη χολοσταση που μου εμφανίστηκε μπορεί να γεννήσω και νωρίτερα, λογικά μες στη βδομάδα θα έχω μια εικόνα! 

Δημοσίευση

Κορίτσια Μ ερώτηση γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.πως κατάλαβαινετε τις συσπάσεις? Είχα ένα πόνο σαν περιόδου κ χαμηλά κ πίσω στην μέση για ένα λεπτό περίπου.υπαρχει περίπτωση να είναι σύσπαση?

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Dona90 είπε:

Κορίτσια Μ ερώτηση γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.πως κατάλαβαινετε τις συσπάσεις? Είχα ένα πόνο σαν περιόδου κ χαμηλά κ πίσω στην μέση για ένα λεπτό περίπου.υπαρχει περίπτωση να είναι σύσπαση?

Κορίτσι μ.,,!δεν παίρνεις τον γιατρό σου;;γιατί και εγώ έτσι ένιωθα Αλλά πολύ συχνά Βέβαια και είχα συσπάσεις! Braxton xicks λογικά θα είναι !! Αυτήν την απορία είχα και εγώ πως είναι συσπάσεις ., και μ είπαν ότι νιώθεις σαν πόνο περιόδου και πετρώματα στην κοιλιά η και πονους στην μέση! Νιώθεις συχνά; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Κορίτσι μ.,,!δεν παίρνεις τον γιατρό σου;;γιατί και εγώ έτσι ένιωθα Αλλά πολύ συχνά Βέβαια και είχα συσπάσεις! Braxton xicks λογικά θα είναι !! Αυτήν την απορία είχα και εγώ πως είναι συσπάσεις ., και μ είπαν ότι νιώθεις σαν πόνο περιόδου και πετρώματα στην κοιλιά η και πονους στην μέση! Νιώθεις συχνά; 

Άμα κουραστω σίγουρα αλλά σήμερα ενώ δεν έκανα κάτι με έπιασε κ τρόμαξα.μολις με ξαναπιάσει θ πάρω τηλ .

Το Σάββατο που μας έρχεται υπάρχει ένα δωρεάν σεμινάριο μέσω zoom για τον θηλασμό θα σας στείλω να το δείτε οποίες θέλετε είχα δει το προηγούμενο κ ήταν πολύ καλό. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Ολα καλα με τη μπουμπου μας😊 ειναι 1950 περιπου, ολα ειναι καλα μια χαρα❣

Τέλεια μπράβο Κατερίνα μου!!!Κ εγώ έχω την Παρασκευή και ανυπομονώ να δω !!!😍

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Dona90 είπε:

Άμα κουραστω σίγουρα αλλά σήμερα ενώ δεν έκανα κάτι με έπιασε κ τρόμαξα.μολις με ξαναπιάσει θ πάρω τηλ .

Το Σάββατο που μας έρχεται υπάρχει ένα δωρεάν σεμινάριο μέσω zoom για τον θηλασμό θα σας στείλω να το δείτε οποίες θέλετε είχα δει το προηγούμενο κ ήταν πολύ καλό. 

Και εγώ θα παρακολουθήσω ένα σεμινάριο μέσω zoom το Σάββατο στο mynewbaby. Έκανα εγγραφή!! Βέβαια είναι 15€ Αυτό!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Dona90 είπε:

Τελεια! Σε ευχαριστουμε... Μηπως εχετε ακούσει και για τοκετό; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...