Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ioann89 είπε:

Καλημερα❣️❣️❣️ Δεν ξέρω,,, πάντως Μερικές φορές γίνεται πολύ σκληρό από την μια Μόνο μεριά,,, λέτε να είναι ενισχυμένη τούμπα; 

Καλά αυτό εννοείται!!!!! ❤️❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿🧿

Καλημερα !!!! Δεν είναι πάντα από την μια! Τόσο σκληρή από τον μπεμπη λες Ε; Θα δείξει,,· 

Αυτο η τουρλωνει κανα κωλαριγκο😜🤣😊

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

Και μένα σκληραίνει η κοιλιά σε κάποια σημεία κι από ότι καταλαβαίνω είναι τα μωρά που γυρνάνε😁😁 ειδικά η μία όλο τουρλωνει κωλαράκι μου φαίνεται!!!! 

Ζωήρευουν τα Ζουζουνακια;;;  😍😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

Και μένα σκληραίνει η κοιλιά σε κάποια σημεία κι από ότι καταλαβαίνω είναι τα μωρά που γυρνάνε😁😁 ειδικά η μία όλο τουρλωνει κωλαράκι μου φαίνεται!!!! 

Χαχαχα τα παιδακια μου αυτα απο δω κ περα ολα θα ναι πιο ζωηρα😊😊

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Έτσι πρέπει μωρε!!!!!! Αλλά θα έχουν χώρα να είναι πιο ζωηρά;;; 

Εε καποια στιγμη θα στριμωχτουν και δεν θα ειναι τοσο ζωηρα αλλα και παλι θα ακουγονται😜

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Dona90 είπε:

Τι νιώθετε όταν έχετε συσπάσεις κορίτσια Μ γιατί δεν έχω νιώσει κάτι μόνο κάτι πονακια όταν κουράζομαι!

Εγώ προχθές που το κατάλαβα, ένιωθα ένα σφίξιμο στην κοιλιά που επαναλαμβανοταν!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Dona90 είπε:

Τι νιώθετε όταν έχετε συσπάσεις κορίτσια Μ γιατί δεν έχω νιώσει κάτι μόνο κάτι πονακια όταν κουράζομαι!

Να σου πω εγω το εχω νιωσει μονο ξαπλωμενη, νιωθω οτι σφιγγεται ολη η κοιλια μου και πραγματικα οταν την αγγιζω ειναι πετρα, για μερικα δευτερολεπτα κ μετα ηρεμει!! Κ μπορει μετα να το ξανα κανει, αλλα αυτο μονο ουτε πονο ουτε τπτ αλλο!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

Ναι ζωηρευουν!!! Βέβαια όταν θα μεγελωσουν κι άλλο δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούν να γυρνάνε γιατί είναι και δύο 😁

Από ένα σημείο κ μετά δεν γυρνάνε αλλά θα είναι πιο δυνατά όποτε θα τρώμε άσχημες κλωτσιές..

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Dona90 είπε:

Και εγώ σας σφίξιμο το νιώθω και σαν να πετρώνει η κοιλιά! Σκληραίνει δηλαδή!!!!  
κοριτσιαααααα δεν επηρεάστηκε το μωρό από το σάκχαρο! Και οι μετρησεις με το άλλο μηχανήματα ήταν λάθος!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Και εγώ σας σφίξιμο το νιώθω και σαν να πετρώνει η κοιλιά! Σκληραίνει δηλαδή!!!!  
κοριτσιαααααα δεν επηρεάστηκε το μωρό από το σάκχαρο! Και οι μετρησεις με το άλλο μηχανήματα ήταν λάθος!!! 

Δοξα το Θεο κοριτσι μου, μπραβο τελεια νεα😊😊🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Ο μπεμπης πόζαρε από την ώρα που μπήκα στο γιατρό!!!! Έχουμε τέλειες φωτό! Άλλαξε πολύ !!! 😍😍😍

Χαχα του αρεσουν οι φωτο μαλλον😜 μπραβο μπραβο τελεια!!! Οποτε δεν ξεκινας κ ινσουλινη τελικα ε;

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Χαχα του αρεσουν οι φωτο μαλλον😜 μπραβο μπραβο τελεια!!! Οποτε δεν ξεκινας κ ινσουλινη τελικα ε;

Τελικά όχι,,, συνεχίζουμε μετρησεις και βλέπουμε ! Πήρα μια ανάσα που δεν επηρεάστηκε το μωρό να σ πω την αλήθεια! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ioann89 είπε:

Τελικά όχι,,, συνεχίζουμε μετρησεις και βλέπουμε ! Πήρα μια ανάσα που δεν επηρεάστηκε το μωρό να σ πω την αλήθεια! 

Εε ναι το καταλαβαινω!! Ωραια μια χαρα, κανε τη διατροφη σου κ ολα θα πανε μια χαρα!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Εε ναι το καταλαβαινω!! Ωραια μια χαρα, κανε τη διατροφη σου κ ολα θα πανε μια χαρα!!

Έτσι όπως τα λες! Διατροφή και βλέπουμε! Δεν με πείραζε να κάνω ινσουλίνη με τρόμαζε που ήταν αυτό το αβέβαιο . Έχω θέμα δεν έχω. Επηρεάστηκε το μωρό η όχι! Σε ένα μήνα θα τον ξανά δούμε 💙

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Ioann89 είπε:

Έτσι όπως τα λες! Διατροφή και βλέπουμε! Δεν με πείραζε να κάνω ινσουλίνη με τρόμαζε που ήταν αυτό το αβέβαιο . Έχω θέμα δεν έχω. Επηρεάστηκε το μωρό η όχι! Σε ένα μήνα θα τον ξανά δούμε 💙

Ενταξει χαλαρωσε τωρα, αφου οι μετρησεις ηταν λαθος και το μωρακι ειναι μια χαρα, και πιστευω πως ολα θα πανε καλα😊

Δημοσίευση
στις On 23/10/2020 at 8:39 ΠΜ, ο/η annie! είπε:

Σε γενικές γραμμές πολύ καλά, αν εξαιρέσεις το ότι έχει κοντύνει πολύ ο τράχηλος κ έχει κάνει χοάνη είμαι μια χαρά. Θα μπω για περιδεση το Σάββατο. Εσυ πως είσαι; Μέρες σ είχα στο μυαλό μου. 

Πως πήγε η περιδεση ;;;; 
καλα εγώ σήμερα εγινα 28 εβδομάδων ... ανυπομονω να περάσει ο καιρός .... γενικά έχω πολύ άγχος να πάνε όλα καλά !!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

Πως πήγε η περιδεση ;;;; 
καλα εγώ σήμερα εγινα 28 εβδομάδων ... ανυπομονω να περάσει ο καιρός .... γενικά έχω πολύ άγχος να πάνε όλα καλά !!!

Όλα καλά κορίτσι μου!! Ξάπλα σπίτι κ όπως κ συ περιμένω να περάσουν οι βδομαδες. Εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλες μας!! 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Όλα καλά κορίτσι μου!! Ξάπλα σπίτι κ όπως κ συ περιμένω να περάσουν οι βδομαδες. Εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλες μας!! 

Αμήν Παναγία μου !!! Όλα θα πάνε ΚΑΤ ευχήν .... σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα ;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Παω καρφωτη για εξωσωματικη!!! 😅 Αυτη ειναι η μοιρα μου και δεν την απαρνιεμαι! 🫠
    • Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Μακάρι έτσι γουρλίδικο να είναι το θεματάκι όπως το ξεκίνησε η @almira και η @Kateriniw ολα καλά να συνεχίζουν κορίτσια μου το άγχος μάλλον δεν φεύγει ποτέ σε κάθε φάση για άλλους λόγους μακάρι να είναι όλα περαστικά όμως και να έρθουν γερά μωράκια στις αγκαλιες μας!!! Κορίτσια @Sia A @melitiniღ ολα καλά να πάνε στους υπερηχους σας σήμερα και να είστε πιο έτοιμες από ποτέ τα υποδεχτείτε τα σπορακια να φωλιάσουν μέσα σας.. @pennaki μου άλλη φορά είχες μεγάλους κύκλους ίσως από το άγχος κλπ επηρεάστηκε ο κύκλος σου αλλά όλα για καλό ας είναι και ας είναι κ η επόμενη προσπάθεια η εξωσωματική.. Και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι από βδομάδα που θα έχω λογικά οωρηξια θα είναι μάλλον κ η τελευταία προσπάθεια μας που δεν περιμένω βέβαια και πολλά..  
    • Και εγώ σ αυτήν την ετ είχα και συνεχίζω να έχω διάρροιες ,μιαερα θα είμαι οκ μια μέρα θα τρέχω αχχαχαχαχχα ,λένε ότι είναι από τα φάρμακα ,στις δυσκοιλιες φέρνουν περισσότερο δυσκοιλιότητα αλλά σ αυτές που δεν έχουν θέμα φέρνουν διάρροιες ,τι να σου πω ,τα χάπια αυτά γενικώς από ρυθμίζουν το εντερακι 
    • Αχ κορίτσια πήγα πήρα το ενδεικτικό και τους βαθμούς του γιου μου. Μεγάλωσε το αντράκι μου,θα πάει Τετάρτη δημοτικού, είμαι πολύ συγκινημένη! Μετά καθίσαμε λίγο και έπαιξε μπουγελο και πήγα πίσω πολλά χρόνια! @Maria98 και εγώ αυτό ξέρω να εχουν σαραντησει πρωτα για ξεματιασμα. Πιο πριν δεν είχε χρειαστεί ευτυχώς.
    • @Ioanna0030 κοιτά…. Εγώ πέρασα καταπληκτικά,αν κ είχα δίκη μου Μαια από τον γυναικολόγο οι μαίες εκεί ήταν εξαιρετικές …. Βέβαια να μην σου λέω χαζομάρες ήμουν σε μονόκλινο και δεν ξέρω αν γιαυτο ήταν όλα άψογα… από φαγητό,εξυπηρετηση,το δωμάτιο ξενοδοχείο…. Με έπιασαν τα κλάματα σε κάποια φάση με τον θηλασμό και με βοήθησαν πολύ…έχω πολύ θετική άποψη μακάρι να πάει έτσι κ τώρα… επίσης γέννησα φυσιολογικά και ήταν σε ένα δωμάτιο με μουσικουλα κ ήταν πολύ ήρεμα για εμένα… πιστεύω με την καισαρική σε ένα χειρουργείο θα νιώθει η μανούλα λίγο διαφορετικά… το μόνο που θα σε συμβουλέψω που εγώ το συζήτησα την επόμενη με τον γυναικολόγο κ δεν το ήξερα θα του πεις να πει πως δεν θες να δέχεσαι στο δωμάτιο όλες αυτές τις πωλήτριες γιατί σε ξυπνάνε συνέχεια για να σου πουλήσουν διαφορά γύρο από το παιδί….μαξιλάρια θηλασμού,ρουχαλάκια,θήλαστρα που τα περισσότερα τα έχεις πάρει από πριν… εμένα δηλαδή που με έπιασαν βράδυ προηγούμενης οι πόνοι κ γέννησα το πρωί την επόμενη μετά από 38 ώρες ξύπνια αφού έχασα τον ύπνο μου ήθελα λίγο να κοιμηθώ κ με ξυπνούσαν αυτές 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...