Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ioann89 είπε:

Καλημερα❣️❣️❣️ Δεν ξέρω,,, πάντως Μερικές φορές γίνεται πολύ σκληρό από την μια Μόνο μεριά,,, λέτε να είναι ενισχυμένη τούμπα; 

Καλά αυτό εννοείται!!!!! ❤️❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿🧿

Καλημερα !!!! Δεν είναι πάντα από την μια! Τόσο σκληρή από τον μπεμπη λες Ε; Θα δείξει,,· 

Αυτο η τουρλωνει κανα κωλαριγκο😜🤣😊

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

Και μένα σκληραίνει η κοιλιά σε κάποια σημεία κι από ότι καταλαβαίνω είναι τα μωρά που γυρνάνε😁😁 ειδικά η μία όλο τουρλωνει κωλαράκι μου φαίνεται!!!! 

Ζωήρευουν τα Ζουζουνακια;;;  😍😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

Και μένα σκληραίνει η κοιλιά σε κάποια σημεία κι από ότι καταλαβαίνω είναι τα μωρά που γυρνάνε😁😁 ειδικά η μία όλο τουρλωνει κωλαράκι μου φαίνεται!!!! 

Χαχαχα τα παιδακια μου αυτα απο δω κ περα ολα θα ναι πιο ζωηρα😊😊

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Έτσι πρέπει μωρε!!!!!! Αλλά θα έχουν χώρα να είναι πιο ζωηρά;;; 

Εε καποια στιγμη θα στριμωχτουν και δεν θα ειναι τοσο ζωηρα αλλα και παλι θα ακουγονται😜

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Dona90 είπε:

Τι νιώθετε όταν έχετε συσπάσεις κορίτσια Μ γιατί δεν έχω νιώσει κάτι μόνο κάτι πονακια όταν κουράζομαι!

Εγώ προχθές που το κατάλαβα, ένιωθα ένα σφίξιμο στην κοιλιά που επαναλαμβανοταν!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Dona90 είπε:

Τι νιώθετε όταν έχετε συσπάσεις κορίτσια Μ γιατί δεν έχω νιώσει κάτι μόνο κάτι πονακια όταν κουράζομαι!

Να σου πω εγω το εχω νιωσει μονο ξαπλωμενη, νιωθω οτι σφιγγεται ολη η κοιλια μου και πραγματικα οταν την αγγιζω ειναι πετρα, για μερικα δευτερολεπτα κ μετα ηρεμει!! Κ μπορει μετα να το ξανα κανει, αλλα αυτο μονο ουτε πονο ουτε τπτ αλλο!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

Ναι ζωηρευουν!!! Βέβαια όταν θα μεγελωσουν κι άλλο δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούν να γυρνάνε γιατί είναι και δύο 😁

Από ένα σημείο κ μετά δεν γυρνάνε αλλά θα είναι πιο δυνατά όποτε θα τρώμε άσχημες κλωτσιές..

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Dona90 είπε:

Και εγώ σας σφίξιμο το νιώθω και σαν να πετρώνει η κοιλιά! Σκληραίνει δηλαδή!!!!  
κοριτσιαααααα δεν επηρεάστηκε το μωρό από το σάκχαρο! Και οι μετρησεις με το άλλο μηχανήματα ήταν λάθος!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Και εγώ σας σφίξιμο το νιώθω και σαν να πετρώνει η κοιλιά! Σκληραίνει δηλαδή!!!!  
κοριτσιαααααα δεν επηρεάστηκε το μωρό από το σάκχαρο! Και οι μετρησεις με το άλλο μηχανήματα ήταν λάθος!!! 

Δοξα το Θεο κοριτσι μου, μπραβο τελεια νεα😊😊🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Ο μπεμπης πόζαρε από την ώρα που μπήκα στο γιατρό!!!! Έχουμε τέλειες φωτό! Άλλαξε πολύ !!! 😍😍😍

Χαχα του αρεσουν οι φωτο μαλλον😜 μπραβο μπραβο τελεια!!! Οποτε δεν ξεκινας κ ινσουλινη τελικα ε;

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Χαχα του αρεσουν οι φωτο μαλλον😜 μπραβο μπραβο τελεια!!! Οποτε δεν ξεκινας κ ινσουλινη τελικα ε;

Τελικά όχι,,, συνεχίζουμε μετρησεις και βλέπουμε ! Πήρα μια ανάσα που δεν επηρεάστηκε το μωρό να σ πω την αλήθεια! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ioann89 είπε:

Τελικά όχι,,, συνεχίζουμε μετρησεις και βλέπουμε ! Πήρα μια ανάσα που δεν επηρεάστηκε το μωρό να σ πω την αλήθεια! 

Εε ναι το καταλαβαινω!! Ωραια μια χαρα, κανε τη διατροφη σου κ ολα θα πανε μια χαρα!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Εε ναι το καταλαβαινω!! Ωραια μια χαρα, κανε τη διατροφη σου κ ολα θα πανε μια χαρα!!

Έτσι όπως τα λες! Διατροφή και βλέπουμε! Δεν με πείραζε να κάνω ινσουλίνη με τρόμαζε που ήταν αυτό το αβέβαιο . Έχω θέμα δεν έχω. Επηρεάστηκε το μωρό η όχι! Σε ένα μήνα θα τον ξανά δούμε 💙

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Ioann89 είπε:

Έτσι όπως τα λες! Διατροφή και βλέπουμε! Δεν με πείραζε να κάνω ινσουλίνη με τρόμαζε που ήταν αυτό το αβέβαιο . Έχω θέμα δεν έχω. Επηρεάστηκε το μωρό η όχι! Σε ένα μήνα θα τον ξανά δούμε 💙

Ενταξει χαλαρωσε τωρα, αφου οι μετρησεις ηταν λαθος και το μωρακι ειναι μια χαρα, και πιστευω πως ολα θα πανε καλα😊

Δημοσίευση
στις On 23/10/2020 at 8:39 ΠΜ, ο/η annie! είπε:

Σε γενικές γραμμές πολύ καλά, αν εξαιρέσεις το ότι έχει κοντύνει πολύ ο τράχηλος κ έχει κάνει χοάνη είμαι μια χαρά. Θα μπω για περιδεση το Σάββατο. Εσυ πως είσαι; Μέρες σ είχα στο μυαλό μου. 

Πως πήγε η περιδεση ;;;; 
καλα εγώ σήμερα εγινα 28 εβδομάδων ... ανυπομονω να περάσει ο καιρός .... γενικά έχω πολύ άγχος να πάνε όλα καλά !!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

Πως πήγε η περιδεση ;;;; 
καλα εγώ σήμερα εγινα 28 εβδομάδων ... ανυπομονω να περάσει ο καιρός .... γενικά έχω πολύ άγχος να πάνε όλα καλά !!!

Όλα καλά κορίτσι μου!! Ξάπλα σπίτι κ όπως κ συ περιμένω να περάσουν οι βδομαδες. Εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλες μας!! 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Όλα καλά κορίτσι μου!! Ξάπλα σπίτι κ όπως κ συ περιμένω να περάσουν οι βδομαδες. Εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλες μας!! 

Αμήν Παναγία μου !!! Όλα θα πάνε ΚΑΤ ευχήν .... σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα ;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...