Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια τελικά αύριο θα πάμε να ακούσουμε καρδούλα??!!! Για να δούμε... Μέχρι να έρθει η ώρα για τον γιατρό θα σκάσω!!! Ευτυχώς ξεκινάν σχολεία τα μικρά μου αύριο και θα έχω να ασχοληθώ... Θα ξεχάστω και στη δουλειά... Καλό βραδάκι ευχηθείτε μου να ακούσω καρδούλα!!!!! ❤️

Καλημερα κορίτσι μου!!!  Ελπίζω να ακούσετε καρδούλα ❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

4 cyclacur τα άσπρα, 1 Σαλοσπίρ, 1 prolutex και τη βιταμίνη...

Καλημερα!!!! Είναι για το μωρό αυτά;;; η για να ενισχυθείτε και η δυο.,,, Αυτό εννοούσα.,, πως είσαι εσυ σήμερα; 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Ναι κ εγω αυτο σκεφτομαι οτι ισως συνηθισε η επειδη ηταν αρχη το ενιωθα εντονα!! Ναι γενικα πρεπει να ηρεμησω να μην τα πολυσκεφτομαι αυτα γτ με αγχωνουν νονιζω αδικα🙄 ευχομαι να παμε να μας πει οτι ολα ειναι καλα και τα αλλα δεν εχουν μεγαλη σημασια!!

Καλημερα κατερινακι.,, Πιστεύω αυτήν την εβδομάδα θα πάτε!!!! Άντε να ξεαγχωθεις λιγάκι !!!! 💖💖💖💖

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλημερα κοριτσια, καλη εβδομαδα και καλο μηνα να εχουμε😊😊💝💝🌺🌺🌼🌼🌼 ευχομαι για ολες μας το καλυτερο!!!

Καλημέρα, Καλό μήνα!!!! Εύχομαι υγεία σε όλες και να μας πάνε όλα τέλεια με τα μωράκια μας!!!! 💖💖💖💖

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλημερα κοριτσια, καλη εβδομαδα και καλο μηνα να εχουμε😊😊💝💝🌺🌺🌼🌼🌼 ευχομαι για ολες μας το καλυτερο!!!

Καλημερα και καλό μήνα!!!!🌼🌼🌼🌻🌻🌻🌻🌸🌸🌸🌸

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Καλημερα!!!! Είναι για το μωρό αυτά;;; η για να ενισχυθείτε και η δυο.,,, Αυτό εννοούσα.,, πως είσαι εσυ σήμερα; 

Καλό μήνα!!! Ξεκίνησα από την αρχή του κύκλου για να χτιστεί το ενδομήτριο ώστε να γίνει η εμβρυομεταφορα. Τα φάρμακα υποστηρίζουν την κύηση. Απ ότι μου είπε η μαία στο τηλέφωνο θα ξεκινήσουμε να τα μειώνουμε σιγά σιγά. Θεωρώ πως μέχρι να ολοκληρωθεί το 1ο τρίμηνο θα τα παίρνω. Μετά παράγει τις ορμόνες ο πλακούντας. Καλά είμαι μια χαρά. Εσυ ;;

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλό μήνα!!! Ξεκίνησα από την αρχή του κύκλου για να χτιστεί το ενδομήτριο ώστε να γίνει η εμβρυομεταφορα. Τα φάρμακα υποστηρίζουν την κύηση. Απ ότι μου είπε η μαία στο τηλέφωνο θα ξεκινήσουμε να τα μειώνουμε σιγά σιγά. Θεωρώ πως μέχρι να ολοκληρωθεί το 1ο τρίμηνο θα τα παίρνω. Μετά παράγει τις ορμόνες ο πλακούντας. Καλά είμαι μια χαρά. Εσυ ;;

Καλά είμαι και εγώ.... έχω λιώσει στον ύπνο ... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ioann89 είπε:

Καλά είμαι και εγώ.... έχω λιώσει στον ύπνο ... 

Χαχαχαχα όλες μας!! Αν και εγώ δεν κοιμάμαι κατά τη διάρκεια της ημέρας, κοιμάμαι από τις 22.00 το βράδυ και για κανένα 10ωρο τουλάχιστον!! 

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω φούσκωσε η κοιλιτσα σας ή μόνο η δίκη μου;; Σημειωτέον δεν έχω πάρει γραμμάριο αντίθετα έχασα και 1 κιλό... 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Χαχαχαχα όλες μας!! Αν και εγώ δεν κοιμάμαι κατά τη διάρκεια της ημέρας, κοιμάμαι από τις 22.00 το βράδυ και για κανένα 10ωρο τουλάχιστον!! 

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω φούσκωσε η κοιλιτσα σας ή μόνο η δίκη μου;; Σημειωτέον δεν έχω πάρει γραμμάριο αντίθετα έχασα και 1 κιλό... 

Και εμένα λίγο φούσκωσε.... αλλά χτες ήταν πιο μικρή.., λίγο ανησύχησα .. σήμερα οκ.,,, εγώ παίρνω 8 χάπια προγεστερονη και έβαλα σε μια εβδομάδα 4 κιλά ,αλλά και ο ενδοκρινολόγος και η γυναικολογος μου είπαν να μην αγχώνομαι ... μόλις τα ελαττώσω θα φύγουν είναι κατακράτηση ... η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να φάω πολύ ... άρα μου φαίνεται απίθανο να έβαλα τόσο κιλά... τυχερΗ  είσαι που έχασες .,, 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Και εμένα λίγο φούσκωσε.... αλλά χτες ήταν πιο μικρή.., λίγο ανησύχησα .. σήμερα οκ.,,, εγώ παίρνω 8 χάπια προγεστερονη και έβαλα σε μια εβδομάδα 4 κιλά ,αλλά και ο ενδοκρινολόγος και η γυναικολογος μου είπαν να μην αγχώνομαι ... μόλις τα ελαττώσω θα φύγουν είναι κατακράτηση ... η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να φάω πολύ ... άρα μου φαίνεται απίθανο να έβαλα τόσο κιλά... τυχερΗ  είσαι που έχασες .,, 🤣🤣🤣

Σε ποιο μήνα είσαι;; 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Κορίτσι μου όταν ξεκίνησα και γω τα οιστρογόνα και μετά τις ενέσεις προγεστερονης πήρα 4 κιλά.. Πριν την εμβρυομεταφορα έκοψα ψωμί, ζάχαρη κλπ. Έφυγαν τα 2.5 κ αφότου έμαθα για την εγκυμοσύνη που τρώω κανονικά πλέον έφυγε το άλλο 1. Είναι λογικό από τα φαρμακα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ioann89 είπε:

Καλημερα κατερινακι.,, Πιστεύω αυτήν την εβδομάδα θα πάτε!!!! Άντε να ξεαγχωθεις λιγάκι !!!! 💖💖💖💖

Καλημεραα, ναι αγαπη μου αντε να παμε μπας και ηρεμησω❣❣

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κι εγώ 8η εβδομάδα διανύω...;;; είμαι 7 και 3 ημερών... Είναι 8η ή 7η;;;παντα τα μπερδεύω αυτα

Και εγώ τα μπερδεύω.,, κλείσαμε τις 7 και συνεχίζουμε .., 😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Και εγώ τα μπερδεύω.,, κλείσαμε τις 7 και συνεχίζουμε .., 😂😂😂

Αντε με το καλό κορίτσια... Εγώ αύριο θα πάω για τον πρώτο υπερυχο... Έχω ένα άγχος. Μακάρι να ναι όλα καλά!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κοριτσια η χοριακη σημερα ηταν 3.300 περιπου, μιλησα με τον γιατρο θα παρω τηλ αυριο να κλεισουμε για αρχες τις επομενης εβδομαδας😊😊 αντε μπας και ξεαγχωθω!!

Τελειαααααααα!!!!!!! ❤️❤️❤️Όλα καλά θα είναι !!!  

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Kallia13 είπε:

Αντε με το καλό κορίτσια... Εγώ αύριο θα πάω για τον πρώτο υπερυχο... Έχω ένα άγχος. Μακάρι να ναι όλα καλά!!! 

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!! Όλα καλά θα είναι ... θα δεις,,, ❣️🌼

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κοριτσια η χοριακη σημερα ηταν 3.300 περιπου, μιλησα με τον γιατρο θα παρω τηλ αυριο να κλεισουμε για αρχες τις επομενης εβδομαδας😊😊 αντε μπας και ξεαγχωθω!!

Tελεια Κατερίνα μου, με το καλό... Να πάνε όλα τέλεια!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Τέλεια κορίτσι!! Όλα θα είναι καλά !!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...