Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, μπαίνω και γω δειλά δειλά στην ομάδα σας.. Έκανα σήμερα την 1η μου χοριακη μετά από εξωσωματική και είναι 218. Σε 2 μέρες επαναληπτική!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Ειμαι πολύ χαρούμενη !!

Με το καλό κορίτσι μου,,, όλα καλά να κάνε !!!!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα..,, ξαφνικά έχω έντονο πόνο στην αριστερή μεριά χαμηλά .,, είναι κάτι ανησυχητικό λέτε;;; Φοβάμαι η αλήθεια είναι.,, και μ έπιασε και πονοκεφάλος . Έχει καμία ανάλογη. Εμπειρια; 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα..,, ξαφνικά έχω έντονο πόνο στην αριστερή μεριά χαμηλά .,, είναι κάτι ανησυχητικό λέτε;;; Φοβάμαι η αλήθεια είναι.,, και μ έπιασε και πονοκεφάλος . Έχει καμία ανάλογη. Εμπειρια; 

Εγώ σχεδόν μόνιμα πονάω.. Η μήτρα είναι λογικά που μεγαλώνει. Σε ποια εβδομάδα είσαι εσυ; 

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Μόνιμα θα το νιώθεις... Ξεκούρασου και αν φοβάσαι πάρε το γιατρό σου!είναι η μήτρα που μεγαλώνει!!! Πόσο είσαι; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η melodyy είπε:

Μόνιμα θα το νιώθεις... Ξεκούρασου και αν φοβάσαι πάρε το γιατρό σου!είναι η μήτρα που μεγαλώνει!!! Πόσο είσαι; 

6 εβδομάδων και 3 ημερών ... πρώτη φορά πονάω από εκείνη την μεριά γι αυτό ανησύχησα .., εσυ σε ποια εβδομάδα είσαι ; 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Τελειαααα!!!! Με το καλό κοπέλα μου! Πρώτο παιδακι; 

Ευχαριστώ πολύ!! Καλή εγκυμοσύνη και σε σένα!!! Ναι το 1ο με εξωσωματική και έχω πολύ άγχος... Εσυ έχεις άλλο παιδάκι; 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ευχαριστώ πολύ!! Καλή εγκυμοσύνη και σε σένα!!! Ναι το 1ο με εξωσωματική και έχω πολύ άγχος... Εσυ έχεις άλλο παιδάκι; 

Ευχαριστώ πολύ!!! Οχι και εμένα πρώτο.,, αλλά και εγώ έχω πολύ άγχος.,, 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

6 εβδομάδων και 3 ημερών ... πρώτη φορά πονάω από εκείνη την μεριά γι αυτό ανησύχησα .., εσυ σε ποια εβδομάδα είσαι ; 

Τωωωωρα ξεκίνησα εγώ! Μόλις έκλεισα την 4η χαχαχα 4+1!! Έχω μπόλικο δρόμο! Εν αναμονής της 2ης χοριακη! Πάρε τηλ το γιατρό σου κοριτσι μου! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η melodyy είπε:

Τωωωωρα ξεκίνησα εγώ! Μόλις έκλεισα την 4η χαχαχα 4+1!! Έχω μπόλικο δρόμο! Εν αναμονής της 2ης χοριακη! Πάρε τηλ το γιατρό σου κοριτσι μου! 

Εύχομαι να είναι τέραστια κορίτσι μου.., η αλήθεια Είναι ότι μου πέρασε... είμαι μια χαρά.., 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Εύχομαι να είναι τέραστια κορίτσι μου.., η αλήθεια Είναι ότι μου πέρασε... είμαι μια χαρά.., 

Πολύ πιθανό να ήταν κ το έντερο! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Από την καθυστέρηση κ μέχρι κ τώρα 6 εβδομάδα έχω κ εγώ πολλούς πόνους να περιόδου δυνατούς ανά διαστήματα.ειναι φυσιολογικό αποτι ξέρω.αλλα καλό είναι να πάρεις γυναικολόγο σου να σε ηρεμισει!

Δημοσίευση

Κορίτσια ακούσατε καρδούλα; και αν ναι ποτε; εγώ πήγα σήμερα 6εβδκαι 6ημερων και δεν ακούσαμε... Μου έδωσε χοριακη και θα πάω Τρίτη όπου πρέπει να ακούσουμε καρδούλα αλλιώς δεν πάνε καλά τα πράγματα....μου είπε ότι είδε μεγάλη διαφορά στο σάκο από την προηγούμενη εβδομάδα μεγάλωσε απλά λόγω ακανόνιστου κύκλου που είχα μάλλον άργησε να γίνει η σύλληψη για αυτό δεν δείχνει καρδούλα ακόμα... Έχω αγχωθεί γιατί αν Τρίτη δεν ακουστεί θα κάνουμε λέει διακοπή.. Δεν μου δίνει άλλο περιθώριο ο γιατρός! Ευχηθείτε μου να ακούσω!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια ακούσατε καρδούλα; και αν ναι ποτε; εγώ πήγα σήμερα 6εβδκαι 6ημερων και δεν ακούσαμε... Μου έδωσε χοριακη και θα πάω Τρίτη όπου πρέπει να ακούσουμε καρδούλα αλλιώς δεν πάνε καλά τα πράγματα....μου είπε ότι είδε μεγάλη διαφορά στο σάκο από την προηγούμενη εβδομάδα μεγάλωσε απλά λόγω ακανόνιστου κύκλου που είχα μάλλον άργησε να γίνει η σύλληψη για αυτό δεν δείχνει καρδούλα ακόμα... Έχω αγχωθεί γιατί αν Τρίτη δεν ακουστεί θα κάνουμε λέει διακοπή.. Δεν μου δίνει άλλο περιθώριο ο γιατρός! Ευχηθείτε μου να ακούσω!!!! 

Εύχομαι την τρίτη να ακούσεις τον πιο όμορφο ήχο της ζωής σου!όλα να πάνε καλά!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εύχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι!!! Από τη στιγμή που δεν έχεις σταθερό κύκλο να δεις αυτό είναι άργησε η σύλληψη και θα ακούσετε καρδούλα την Τρίτη!! Σκέψου θετικά!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εκεί κοντά στις 3-4 με πιάνει κι εμένα αϋπνία, δύσκολο να μη μπορείς να κοιμηθείς. Μετά με πιάνει να κοιμηθω στις 7 το πρωί...  Σχετικά με τους πόνους με πιάνει στο γοφό, βέβαια με το κρύο των τελευταίων ημερών δε μπορώ να κυκλοφορήσω οπότε το αποδίδω σε αυτό. Χρειάζεται και περπάτημα σε αυτό το 3μηνο αλλά δύσκολο αυτές τις μέρες. 
    • Εγώ έχω μόνο την αϋπνία γύρω στις 4 αλλά διαπίστωσα ότι το μαγνήσιο βοηθάει πολύ..
    • Ναι πραγματικά χωρίς λίστα δε λειτουργεί το μυαλό 🤣 κ φωλιά τώρα που το λες την είχα δώσει. Δε με είχε βολέψει κ πολύ βέβαια. Το λίκνο για μένα είναι ο,τι πιο χρήσιμο, κ πρέπει να το πάρω άμεσα.  Καλά όσο για τα πλυντήρια κι εμείς που είμαστε 5 άτομα βάζουμε σχεδόν κάθε μέρα κ μπορεί κ 2 κ 3 τη μέρα. Τελικα αποφασίσατε ημερομηνία;; Επισης δε μου είπες ποιες ημερομηνίες είπε η αστρολόγος ότι είναι καλές για το Φεβρουάριο;; 😅
    • Δεν το ξέρω αυτό το 6μηνο. Είσαι ιδιωτικός υπάλληλος ή κάτι άλλο; Πχ ελεύθερος επαγγελματίας/ανεργη; Εγω είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και επειδή θα πάρω πρώτη φορά αυτές τις άδειες κ τα επιδόματα, τώρα τα μαθαίνω. Έχω δει τους 2 μήνες πριν-2 μετα(κυοφορίας κ λοχείας), μετά το 9μηνο που λέγεται προστασίας μητρότητας κάτι τέτοιο, μετά ένα άλλο που ειναι μειωμένο ωράριο ή το παίρνεις όλο μαζί 3,5 μήνες . Αυτά, συν μια γονική που 2 μήνες πληρώνεσαι 2 όχι, συν την άδεια του έτους. Αυτά είναι; Αν υπάρχει κ κάτι άλλο 6μηνο με ενδιαφέρει 😅 Επισης δε ξέρω αν πρέπει να τα πάρω με συγκεκριμένη σειρά, αν γνωρίζει κάποια κοπέλα ας με βοηθήσει. Προς το παρόν έχω κάνει την αίτηση για το κυοφορίας κ είναι προς πίστωση λέει. Ναι η αλήθεια είναι ότι ο θηλασμός βολεύει. Κ γλιτώνεις πολλά έξοδα συν κόπο να φτιάχνεις γάλατα κλπ να πάει στη σωστή θερμοκρασία, να κουβαλάς μαζί σου μπουκάλια θερμός γάλατα κλπ . Μακάρι να τα καταφέρεις. Να ξέρεις στην αρχή πονάει πολύ, επίσης αν σου πει κανείς ότι δεν έχεις γάλα δεν ισχύει. Αν ξεπεράσεις τον αρχικό πονο(μπορεί κ πληγές) τις πρώτες 1-2 εβδομάδες, μετά δε νιώθεις τίποτα κ είναι πολύ εύκολο. Εμένα δε μου είχε πει κανείς πόσο πονάει στην αρχή κ μου ρθε σοκ. Για συγκοιμηση εγώ είχα λίκνο που ενώνεται με το κρεβάτι, και με βόλευε πολύ αυτό. Ώστε να έχω το μωρό δίπλα αλλά να νιώθω ότι είναι κ ασφαλές. Α επίσης ρώτησα τ γιατρό μου για το maalox, κ μου είπε να μην το παίρνω. Καλύτερα gaviscon αν θέλω λέει 
    • Τι ωραίες αυτές οι κλωτσίτσες!!! Με κλωτσάει κι εμένα πολύ. Και τις τελευταίες μέρες αντιδράει και στις φωνές ή σε έντονους ήχους.  Δυστυχώς τα συμπληρώματα είναι τα περισσότερα βαριά για το στομάχι. Εγώ παίρνω φυλλικό και σίδηρο το μεσημέρι και μαγνήσιο το βράδυ. Έχω 4-5 με αϋπνία. Δεν κοιμάμαι σχεδόν καθόλου. Επίσης έχω και πολύ νευρικά πόδια και δεν ξέρω που να τα βάλω να ηρεμήσουν. Και το χειρότερο έχω πόνο στρογγυλών συνδέσμων. Και αν με πιάσει δεν μπορώ να κουνηθω. Καμία άλλη με αυτά τα συμπτώματα; Περνάει ο καιρός κορίτσια!! Φάγαμε το μισό!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...