Μετάβαση σε περιεχόμενο

μωρακια αρχες του 2021

Recommended Posts

στις πριν 23 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Κατερίνα μου τι κάνετε; Σας πήραν από τον βρεφικό; 

Έλα κοριτσι μου, το βαουτσερ το πήραμε αλλά θέση δεν ξέρω αν βρω τελικά, με όσους παιδικούς ειχα μιλήσει δεν είχαν θέση μεσα στο καλοκαίρι, μόνο ένας μου άφησε ελπίδα κ αν με πάρουν λεει μέχρι την Τρίτη θα έχει βρεθεί θέση αλλιως τπτ. Εσεις;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Έλα κοριτσι μου, το βαουτσερ το πήραμε αλλά θέση δεν ξέρω αν βρω τελικά, με όσους παιδικούς ειχα μιλήσει δεν είχαν θέση μεσα στο καλοκαίρι, μόνο ένας μου άφησε ελπίδα κ αν με πάρουν λεει μέχρι την Τρίτη θα έχει βρεθεί θέση αλλιως τπτ. Εσεις;;

Και εμείς το πηραμε ! Από Δευτέρα θα τον πάω για προσαρμογή στην αρχή κΑι βλέπουμε… ελπίζω να βρεθεί…. 

στις πριν 6 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Και εμείς το πηραμε ! Από Δευτέρα θα τον πάω για προσαρμογή στην αρχή κΑι βλέπουμε… ελπίζω να βρεθεί…. 

Μπραβο ωραια αντε καλή αρχή να έχετε, ολα καλα θα πανε🥰

στις On 2/9/2022 at 2:39 ΜΜ, ο/η Ioann89 είπε:

Πως πάει κοριτσι μου η προσαρμογή σας;;

στις On 10/9/2022 at 2:03 ΜΜ, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Πως πάει κοριτσι μου η προσαρμογή σας;;

Αχ Κατερίνακι… δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε! Είχα τα θέματα υγεία και χειροτέρεψα και ήμουν στο νοσοκομείο από την προηγούμενη Δευτέρα και βγήκα σήμερα. Όποτε δεν ήθελα ξαι να μείνει στις γιαγιάδες και να κάνει προσαρμογή στον βρεφικό..,, θα του έπεφταν πολλά μαζεμένα … εσείς; 

στις πριν 15 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Αχ Κατερίνακι… δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε! Είχα τα θέματα υγεία και χειροτέρεψα και ήμουν στο νοσοκομείο από την προηγούμενη Δευτέρα και βγήκα σήμερα. Όποτε δεν ήθελα ξαι να μείνει στις γιαγιάδες και να κάνει προσαρμογή στον βρεφικό..,, θα του έπεφταν πολλά μαζεμένα … εσείς; 

Αχ μωρε κοριτσάκι μου εύχομαι να είναι περαστικά!! Καλά έκανες κ εγω αυτο θα έκανα γτ όντως θα του έπεφταν πολλά!

Εμείς εδώ κ μια βδομάδα βγάζει κ τους 4 τραπεζίτες μαζί κ το βραδυ ποναει κ είμαστε όλοι να μας κλαίνε οι ρέγγες που λένε, ελπίζω να ηρεμήσει σύντομα τέτοια αϋπνία είχα να νιώσω από βρέφος, κατά τ'αλλα καλά. 

• 1 month later...
στις On 14/9/2022 at 12:47 ΜΜ, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Αχ μωρε κοριτσάκι μου εύχομαι να είναι περαστικά!! Καλά έκανες κ εγω αυτο θα έκανα γτ όντως θα του έπεφταν πολλά!

Εμείς εδώ κ μια βδομάδα βγάζει κ τους 4 τραπεζίτες μαζί κ το βραδυ ποναει κ είμαστε όλοι να μας κλαίνε οι ρέγγες που λένε, ελπίζω να ηρεμήσει σύντομα τέτοια αϋπνία είχα να νιώσω από βρέφος, κατά τ'αλλα καλά. 

Κατερίνα μου τι κάνετε ; Πως είστε; 

• 2 months later...
στις On 16/10/2022 at 11:42 ΜΜ, ο/η Ioann89 είπε:

Κατερίνα μου τι κάνετε ; Πως είστε; 

κορίτσια καλημέρα καλή χρονιά με υγεία κ ευτυχία!! τι κάνετε πως είστε;

• 4 weeks later...
στις On 7/1/2023 at 12:29 ΜΜ, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

κορίτσια καλημέρα καλή χρονιά με υγεία κ ευτυχία!! τι κάνετε πως είστε;

Τυχαία μπήκα σήμερα!!! Καλή χρόνια Κατερίνα μου με υγεία και όλα τα καλά! Πως είστε; Η μικρή σου τ κάνει; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλύτερα σήμερα, σε ευχαριστώ ❤️ ❤️ Μου φαίνεται αιώνας μεχρι τη Δευτέρα που έχω το ραντεβού.. Και ενώ κιλά δεν εχω πάρει καθόλου, η κοιλιά μου την τελευταία εβδομάδα έχει κάνει ενα φουσκωματάκι.. Εντάξει, ξερω 10η εβδομάδα είναι νωρίς να δω κοιλίτσα, αλλά προσπαθώ από κάπου να πιαστώ ότι όλα είναι καλα. Σε λίγο θα αρχίζω να φαντάζομαι και κλωτσιές, και στο τέλος θα σας γράφω απο το Δαφνί 🤪🤪
    • Πάντως τώρα μεταξύ μας, σε κάποια πράγματα όχι ιατρικής φύσης φυσικά, έχω περισσότερη εμπιστοσύνη σε εμάς εδώ που τα ζούμε και ανταλλάσουμε απόψεις τόοοσες πολλές κοπέλες! 😜 
    • Οχι κορίτσι Μ δεν είσαι μόνη σ♥️ πιστεύω όλες μας έχουμε πέσει σε γιατρούς που το μόνο που ήθελαν ηταν το χρήμα. Και εσύ βέβαια μην σταματήσεις να ρωτάς οτι μα οτι θέλεις.αυτη είναι η δουλειά τους είναι υποχρεωμένοι να απαντούν!
    • @Girly @marinaP ευχαριστώ βρε κορίτσια γιατί έλεγα μήπως είναι ιδέα μας, αλλά μάλλον συνηθίζουν να φέρονται έτσι και ας τους δίνεις τα ωραία και ζεστά λεφτά σου 😡😡🤣🤣🤣 
    • Το πήρα από Λητω  https://www.letoshop.gr/el/p/sustimata-metaforas/47975-sustima-metaforas-cybex-gold-balios-s-lux-3in1-black-soho-grey.html   Τωρα γράφει εξαντλημένο στο συγκεκριμένο αλλά σίγουρα υπάρχουν και σε αλλά site . Εκεί πήγα μόνο και μόνο για να το δω από κοντά και με ενημέρωσαν αυτό για την κούνια , πως αν αγοράσω θα μου δώσουν δωροεπιταγή που μπορώ να την χρησιμοποιήσω στο καρότσι . Και έτσι και έκανα …  Επειδή ήταν σε προσφορά το συγκεκριμένο καρότσι μας είπαν η προσφορά ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, αν δεν υπάρχει μπορούμε να το παραγγείλουμε , κάνει ένα μήνα μας είπε αλλά δεν θα είναι στην τιμή αυτή αλλά στην αρχική ! Και έτσι το πήραμε μετά από 2-3 μέρες  τωρα που το αναζήτησα το βρήκα και σε 2 site στα 630 !!!! Ενημερωτικά ❤️   Ναι έτσι λένε για φορμάκια και να πάρουμε και με μέσα το ποδαράκι κλειστά , και ανοιχτά ! Απηυδησα λίγο όταν μου έλεγε η μαμά μου για πάνες αγκαλιάς σελτεδακια και λάβετε σ ! Τι είναι αυτά καλε της λέω ; Τώρα τα ψιλό μαζεύω και γράφω λίστα για να παραγγείλω, ποσά κομμάτια κτλ…και εμείς τώρα ξεκινήσαμε και πήρα κούνια καρότσι !! Είμαι 27w και 3 ….. έχω μπει δηλαδή στον 7ο μήνα . Σα ψεμα μου φαίνεται… επισης κορίτσια στο prenatal προσπαθούσαν πολύ να μου πουλήσουν inglesina δεν ξέρω μόνο ένα κατά την γνώμη μου άξιζε αλλά είχε 1200 , που τα θεωρώ υπερβολικά πολλά για καρότσι , για  καθισμα-αυγό  που στο χρόνο θα θέλει μεγαλύτερο κ πορτ μπεμπε που στο 6μηνο δεν θα χωράει . Τα αλλα που μου έδειχναν ήταν στα 900-1000 της inglesina δεν τα είδα και τόσο καλά σε αντοχή , και μάλιστα όταν ρώτησα αν πηγαίνουν άνετα σε άμμο γιατί οι ρόδες ήταν μικρές μάγκωσε και μου είπε Ε δε θα πηγαίνεις και κάθε μέρα !!!! Θα το πλένεις ! Οποτε δεεενν!!! Γνώμη μου πάντα έτσι, κάποια μπορεί να έχει διαφορετική άποψη και σίγουρα άλλο μπατζετ ❤️  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...