Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 8/5/2020 at 12:13 ΜΜ, ο/η banesaki16 είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε? Χτες εμαθα οτι ειναι έγκυος στο δεύτερο μωράκι μου.. έκανα χοριακη 487 είναι στην τέταρτη εβδομάδα..  πόσες είστε μαζί μου?

Expand  

Κ εγώ έχω λίγες μέρες που το έμαθα χοριακή 184 λογικά κάπου στις 3 εβδομάδες είμαι μετο καλό!!! πηγές γυναικολόγο εμένα με είπε να πάω σε 2 εβδομάδες θα ακούσουμε καρδούλα

Δημοσίευση
  στις On 8/5/2020 at 12:13 ΜΜ, ο/η banesaki16 είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε? Χτες εμαθα οτι ειναι έγκυος στο δεύτερο μωράκι μου.. έκανα χοριακη 487 είναι στην τέταρτη εβδομάδα..  πόσες είστε μαζί μου?

Expand  

Καλησπέρα.,,, και εγώ χτες έμαθα πως είμαι εγκυος ..,, είναι 4 εβδομάδων και 3 ημερών... διανύσω την Πέμπτη εβδομάδα όπως μου εξήγησαν στο μικροβιολογικό.,, ελπίζω να πάνε καλά για όλες μας κορίτσια🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤰🤰🤰🤰🤱🏼🤱🏼🤱🏼🤱🏼

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2020 at 6:55 ΜΜ, ο/η Ioann89 είπε:

Καλησπέρα.,,, και εγώ χτες έμαθα πως είμαι εγκυος ..,, είναι 4 εβδομάδων και 3 ημερών... διανύσω την Πέμπτη εβδομάδα όπως μου εξήγησαν στο μικροβιολογικό.,, ελπίζω να πάνε καλά για όλες μας κορίτσια🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤰🤰🤰🤰🤱🏼🤱🏼🤱🏼🤱🏼

Expand  

Έχουμε διαφορά 2 ημερών.. Εσένα πόσο είναι η χοριακή σου. Εμένα είναι χαμηλή δηλαδη 25.70 και μετά από δύο μέρες 53.20 περίπου.. Εχω κύκλο 29 ημερών. 

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2020 at 7:06 ΜΜ, ο/η Clairy. είπε:

Έχουμε διαφορά 2 ημερών.. Εσένα πόσο είναι η χοριακή σου. Εμένα είναι χαμηλή δηλαδη 25.70 και μετά από δύο μέρες 53.20 περίπου.. Εχω κύκλο 29 ημερών. 

Expand  

Έχει να κάνει με το ποτέ έγινε η σύλληψη..., εγώ είχα θέμα με τον κύκλο και δεν ξέρω ακριβώς ...26-29 έχω και εγώ ... 374 ήταν η δίκη μου ! Μην αγχώνεσαι με το νούμερο.,,, διπλασιάστηκε μια χαρά ... αυτό μας ενδιαφέρει! 🙏🏻🙏🏻😘😘

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 4:35 ΠΜ, ο/η Ioann89 είπε:

Έχει να κάνει με το ποτέ έγινε η σύλληψη..., εγώ είχα θέμα με τον κύκλο και δεν ξέρω ακριβώς ...26-29 έχω και εγώ ... 374 ήταν η δίκη μου ! Μην αγχώνεσαι με το νούμερο.,,, διπλασιάστηκε μια χαρά ... αυτό μας ενδιαφέρει! 🙏🏻🙏🏻😘😘

Expand  

Μέχρι να το δούμε πιστεύω θα έχω λίγο άγχος 😊

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 8:02 ΠΜ, ο/η Ioann89 είπε:

Εμένα για υπέρηχο μου είπε πιο αργά να πάμε .,, τέλος του μήνα !!  

Expand  

Μπορεί να θέλει ο δικός μου να δει τώρα σάκο και πιο μετά καρδούλα.. Δεν τα ξέρω πολύ καλά να σου πω την αλήθεια. Μπορεί και μένα να μου πει να πάω την παραπάνω εβδομάδα τελικά... Θα μιλήσω μαζί του την δευτέρα ή Τρίτη. 

Δημοσίευση

Αχ τι τέλεια νέα είναι αυτά που ακούω είμαστε πολλές άντε όλες με το καλό να έχουμε όλες υγιή μωράκια..  Εγώ θα πάω αύριο για χοριακη πάλι για να δούμε πόσο είναι μου είπε να με δει αρχες Ιουνίου.. η αληθεια ειναι έχω άγχος θέλω να πάμε όλα καλά..  Όλες σας είναι το πρώτο μωράκι?   

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 9:48 ΠΜ, ο/η banesaki16 είπε:

Αχ τι τέλεια νέα είναι αυτά που ακούω είμαστε πολλές άντε όλες με το καλό να έχουμε όλες υγιή μωράκια..  Εγώ θα πάω αύριο για χοριακη πάλι για να δούμε πόσο είναι μου είπε να με δει αρχες Ιουνίου.. η αληθεια ειναι έχω άγχος θέλω να πάμε όλα καλά..  Όλες σας είναι το πρώτο μωράκι?   

Expand  

Για μένα είναι το πρωτο.. Με το καλο να μας έρθουν γερά ❤️

Δημοσίευση

Expand  

Εμένα το πρώτο μου είναι.,, και εγώ μια από τα ίδια έχω πολύ άγχος.,, αν θα πάνε όλα καλά.,, με πονάει λίγο η κοιλιά και λέω ωχ τι γίνεται τώρα;;;με το καλό κορίτσια όλες ... να έχουμε υγιή μωράκια και καλή εγκυμοσυνη 🍀🙏🏻🤰🤱🏼❤️

Δημοσίευση

Expand  

Κ εμένα το πρώτο Μ μωράκι είναι με πολύ ανχος μέχρι να ακούσω καρδούλα..εύχομαι να πάνε καλά όλα κ να είναι τα γούρια μας για την επόμενη χρονιά!!να ρωτήσω στο γυναικολόγο επιτρέπεται να πάμε με τους μπαμπάδες?ξέρει καμία?

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 10:08 ΠΜ, ο/η Dona90 είπε:

Κ εμένα το πρώτο Μ μωράκι είναι με πολύ ανχος μέχρι να ακούσω καρδούλα..εύχομαι να πάνε καλά όλα κ να είναι τα γούρια μας για την επόμενη χρονιά!!να ρωτήσω στο γυναικολόγο επιτρέπεται να πάμε με τους μπαμπάδες?ξέρει καμία?

Expand  

Με το καλό κορίτσι μου ... ποσών εβδομάδων είσαι; Και εγώ το ίδιο αγχοσ.,,, ποτέ θα φτάσει ο καιρός να ακούσουμε καρδούλα.. Νομίζω πως είναι ανάλογα με τον γυναικολόγο... μερικοί είναι πολύ αυστηροί ,,, άλλοι πάλι αφηνουν γιατί έχουν πολύ αραιά τα ραντεβού 

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 10:22 ΠΜ, ο/η Ioann89 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου ... ποσών εβδομάδων είσαι; Και εγώ το ίδιο αγχοσ.,,, ποτέ θα φτάσει ο καιρός να ακούσουμε καρδούλα.. Νομίζω πως είναι ανάλογα με τον γυναικολόγο... μερικοί είναι πολύ αυστηροί ,,, άλλοι πάλι αφηνουν γιατί έχουν πολύ αραιά τα ραντεβού 

Expand  

Ευχαριστώ πολύ...κ σε σένα εύχομαι τα καλύτερα!!δεν ξέρω ακριβώς γιατί είχα πολύ άστατο κύκλο η χοριακή ήταν 184 κ θα πάω τέλους του μηνός για να δω σάκο η καρδούλα οπότε υπολογίζω κάπου στην 4 αρχή να είμαι

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 10:27 ΠΜ, ο/η Dona90 είπε:

Ευχαριστώ πολύ...κ σε σένα εύχομαι τα καλύτερα!!δεν ξέρω ακριβώς γιατί είχα πολύ άστατο κύκλο η χοριακή ήταν 184 κ θα πάω τέλους του μηνός για να δω σάκο η καρδούλα οπότε υπολογίζω κάπου στην 4 αρχή να είμαι

Expand  

Και εγώ μια από τα ίδια ... μαζί είμαστε... και εγώ με άστατο κύκλο .., κάπου στις 4 εβδομάδες ! 

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 10:33 ΠΜ, ο/η Ioann89 είπε:

Και εγώ μια από τα ίδια ... μαζί είμαστε... και εγώ με άστατο κύκλο .., κάπου στις 4 εβδομάδες ! 

Expand  

Χαίρομαι που έχω παρέα γιατί ακόμα δεν το ξερει κάνεις ..μόνο ο μπαμπάς!Χοριακη έκανα Δευτέρα.μου είπε να μην κάνω άλλη μέχρι να πάω επισκεψη τέλος τ μηνός!εσυ?χοριακή πόσο είχες?

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 10:44 ΠΜ, ο/η Clairy. είπε:

Και εγώ έχω πονακια σαν περιόδου που και που.. Και αγχώνομαι.. 

Expand  

Μην αγχώνεσαι καθολου είναι απολύτως φυσιολογικά κ εγώ πόνους περιόδου είχα τις μέρες που περίμενα να αδιαθετησω Αλλά δεν ερχόταν κβτελικα τσουπ έγκυος.. Κ εγώ παρόλο που είναι το δεύτερο έχω άγχος Αλλά το να Μίλα με εδώ μου διώχνει λίγο το άγχος είναι η αλήθεια.. οι μπαμπάδες εννοείται ειναιβμαζι εγώ θα πάρω κ τον γιο μου.. Δεν έχουμε κάπου να τον αφήσουμε Αλλά του αρέσει η απα χαχααα.. το θέμα μου έμενα είναι ο θυροειδης ο οποίος πάλι ανέβηκε τώρα στην εγκυμοσύνη κ προσπαθώ πάλι να τον ρύθμισω κ πραγματικά αγχώνομαι από αυτό.. είχα κ μια αποβολή πριν το γιο μου.. Κ αυτό μου το κάνει ακόμα πιο δύσκολο..  Αλλά όλα καλά θα πάνε..  Κ κορίτσια μου ένα θα σας πω απολαύστε όσο μπορείτε την πρώτη σας εγκυμοσύνη Γιατί η δεύτερη είναι διαφορετική..  Χαχααα κουβαλας Αλλά ένα μωρό..  Κ δεν μπορείς να το απολαύσεις..  εμένα είναι κ 14 μηνών κ θέλει πολύ μαμά το αγοράκι μου αλλά τρελαίνομαι μου αρέσει πολύ.. 

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 10:51 ΠΜ, ο/η banesaki16 είπε:

Μην αγχώνεσαι καθολου είναι απολύτως φυσιολογικά κ εγώ πόνους περιόδου είχα τις μέρες που περίμενα να αδιαθετησω Αλλά δεν ερχόταν κβτελικα τσουπ έγκυος.. Κ εγώ παρόλο που είναι το δεύτερο έχω άγχος Αλλά το να Μίλα με εδώ μου διώχνει λίγο το άγχος είναι η αλήθεια.. οι μπαμπάδες εννοείται ειναιβμαζι εγώ θα πάρω κ τον γιο μου.. Δεν έχουμε κάπου να τον αφήσουμε Αλλά του αρέσει η απα χαχααα.. το θέμα μου έμενα είναι ο θυροειδης ο οποίος πάλι ανέβηκε τώρα στην εγκυμοσύνη κ προσπαθώ πάλι να τον ρύθμισω κ πραγματικά αγχώνομαι από αυτό.. είχα κ μια αποβολή πριν το γιο μου.. Κ αυτό μου το κάνει ακόμα πιο δύσκολο..  Αλλά όλα καλά θα πάνε..  Κ κορίτσια μου ένα θα σας πω απολαύστε όσο μπορείτε την πρώτη σας εγκυμοσύνη Γιατί η δεύτερη είναι διαφορετική..  Χαχααα κουβαλας Αλλά ένα μωρό..  Κ δεν μπορείς να το απολαύσεις..  εμένα είναι κ 14 μηνών κ θέλει πολύ μαμά το αγοράκι μου αλλά τρελαίνομαι μου αρέσει πολύ.. 

Expand  

Με το καλό κορίτσι μου κ εγώ θυροειδή έχω κ ηδη μου είπαν να αναιβασω το χάπι ενώ δεν έχει αναιβει!!όλα θα πάνε καλα κ του χρόνου θα είμαστε με τα μωράκια μας αγκαλιά!

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 10:38 ΠΜ, ο/η Dona90 είπε:

Χαίρομαι που έχω παρέα γιατί ακόμα δεν το ξερει κάνεις ..μόνο ο μπαμπάς!Χοριακη έκανα Δευτέρα.μου είπε να μην κάνω άλλη μέχρι να πάω επισκεψη τέλος τ μηνός!εσυ?χοριακή πόσο είχες?

Expand  

374. Εσυ;; Μάλλον θέλει να δει και σάκο... εμένα μου είπε τέλος του μηνός... 

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 10:51 ΠΜ, ο/η banesaki16 είπε:

Expand  

Ωχ και είναι πάνω στην τρελα ,,, με προσοχή.,, μίλησες με τον ενδοκρινολόγο να το ρυθμίσεις.,,, ;;; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια καλησπέρα! Μανούλα 3 μηνών βρέφους εδώ!!! Θηλάζω αποκλειστικά , όμως ξεκίνησα τη προσπάθεια ν βγάζω Μ θήλαστρο κιόλας έτσι ώστε να κάνω μια μικρή τράπεζα γάλατος ν έχω ν δώσω σε περίπτωση που πρεπει να λείψω σε κάποιο γεύμα! Δυστυχώς δν πάει καλά , κορίτσια μπορεί στο μισάωρο. Ν βγάλω 10 μλ 😞😞😞  στην αρχή ες τη δοκίμασα το swing flex της medela κ τώρα το medela in calma! Με αυτό μπορεί ν βγάλω λίγο παραπάνω τύπου 30 μλ αναρωτιέμαι τι πάει λάθος 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
    • Χρύσα μου πως τα πάτε με το μπεμπακι; Πως είναι η καθημερινότητα με τα παιδάκια σου; Το μωρό πως είναι; Πήγατε στους γιατρούς; ❤️❤️
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Εχω πάρα πολύ καιρό να σας γράψω! Εμείς 7 του μήνα θα γίνουμε 2 μηνών! Το μωράκι μ είναι πολύ καλό φτου φτου από την αρχή τα έχουμε πάει πολύ καλά κάνουμε αποκλειστικό θηλασμό είναι φαγανουλης γεννήθηκε 3.400 και έχει φτάσει ήδη τα 5μιση κιλά. Ευτυχώς κολικούς δεν είχαμε μόνο μερικές μέρες στην αρχή είχε αρκετή ενόχληση μέσα στην ημέρα. Το βράδυ από την πρώτη μέρα κάνει 3ωρα, ακόμα δεν κάνουμε σερί όμως όλη τη νύχτα  ξυπνάει μια φορά για να φάει όμως κοιμάται αμέσως….καναμε και συγκίμιση από την αρχή μέχρι πριν από 2 βδομαδες τώρα είναι στην κούνια του μέσα στο δωμάτιο μου και το πρωί που φεύγει ο άντρας μου τον φέρνω στο κρεβάτι για να κοιμηθούμε άλλο ένα 3 ωρο. Έχουμε αρχίσει να γελάμε, βλέπει πολύ καθαρά γιατί με παρακολουθεί πολύ έντονα ακόμα κ αν είμαι πιο μακριά και αν φύγω σπαραζει θέλει να με βλέπει συνεχώς επίσης τσιριζει αν σταματήσουμε να τον κοιτάμε και να του μιλάμε ενώ είναι ξύπνιος και σε καλή διάθεση 🥲😂  έχω να σας πω όμως ότι όσο ωραία και να είμαστε τώρα και όσο φυσική μ βγαίνει η μητρότητα τις πρώτες 2 εβδομάδες είχα baby blues έκλαιγα για όλα τα είχα βάψει μαύρα δεν έβλεπα φως στο τούνελ! Με το που αρχίσαμε τις βόλτες όλα αυτά σιγά σιγά τελείωσαν! Τώρα πάμε κάθε μέρα μια 3ωρη βόλτα και περνάει όμορφα η μέρα μας. Το μόνο μας θέμα είναι ότι το βράδυ κάποιες μέρες θέλουμε πολύ ώρα να κοιμηθούμε κάθεται κ με κοιτάει όσο θηλάζει δεν κλείνει τα μάτια του με τιποτααααα!!! Αλλά θα το βρούμε που θα πάει! Τις περισσότερες μέρες δεν προλαβαίνω να πιω ούτε νερό αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα ❤️  γράψτε τα νέα σας και σεις κορίτσια έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε στην ομαδούλα μας 
    • Κατ αρχάς να σ ζησει τ μωρακι σου! Εγω εμπειρία δ έχω καθώς θήλαζα αποκλειστικά. Αλλα ακριβώς αυτό θέλω να σχολιάσω. Οτι οοτε δ ηξερα ποσο έπιναν. Με τ θηλασμο δ μετρας μλ. Έτσι ακριβώς κ με τ μπουκαλι. Ακόμα είναι σε φάση π πίνουν γαλατακι οποτε τους κάνει κέφι και όσο... αλλες φορές μπορεί να πίνει επειδή πεινάει, αλλες για να νανούριστει. Εφόσον τ βαρος του είναι οκ κ ο γιατρός σ ειπε ότι αναπτύσσεται μια χαρα μην ασχολείσαι με τ ποσο τρωει. Εσύ θα προσφέρεις οπότε νομίζεις ότι θέλει και όσο πιει.
    • Κορίτσια καλησπέρα ❤️ εχω κι εγω καιρό να γράψω και μπηκα να δω τι κάνετε και να διαβασω τα νεα σας. Εμεις σαραντισαμε πριν λιγες μερες και νομίζω σιγα σιγα στρωνει καπως ο ύπνος. Κανουμε μικτη διατροφή αλλα εχω το αγχος μη μου κοπει το γαλα ..Τα βρήκα λιγο σκουρα και ακόμα ειναι μερες που μου φαίνονται βουνό κι αλλες πιο εύκολες. Η μικρη ειναι πολυ καλή απλα εχει θεματα με τη κοιλιτσα της..Επίσης ενω εχω βοήθεια και θα επρεπε μαλλον να χαιρομαι, εγω εχω γεμίσει τυψεις και νιώθω κακη μαμά και οτι θα έπρεπε να αναλαμβανω εξ ολοκλήρου το παιδί μου μόνη μου.. και μετα σκέφτομαι ότι ειναι νωρις ακόμα.. Πανω κατω αυτα τα νεα μου, ομως ολα καλα και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...