Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Πάντως το 37 δεν είναι αφύσικο για τα μωρά, δηλαδή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει κάτι. Κι εγώ θυμάμαι που την είχα μετρήσει σε κάτι ανύποπτες στιγμές (νομίζω για να τεστάρω το θερμόμετρο) και είχε 37. Έτσι, χωρίς να έχει κάτι
    • @Katerinioo μου τι ωραια βγηκες και συ τη βολτιτσα σου που το περιμενες πως και πως εγινε 20 ημερων πωπω περασε ο καιρος παλιωσαμε😍
    • @Maria98 ειστε υπεροχες τι μαλλουρα ειναι αυτη Χριστε μου φτου φτου. Υπεροχες οι φωτο. @Diwni εμενα μ ειπε ναι για επαφες αλλα με προφυλακτικο, οντως ποναει;; Που ποναει απο κατω ή στην κοιλια χαμηλα ας πουμε; ΤΟ πα στο αγορι μου οτι μπορουμε και κοιταχτηκαμε περιεργα λες και θα το κανουμε πρωτη φορα🤣🤣@ΜαρίαΔημήτρης εισαι η πιο γλυκια μανουλα τι αγαπη εχετε με το γιοκα σου πολυ μου αρεσετε ετσι θελω και γω. Και ποσο γλυκας π σχεφτηκε την αδερφουλα του με συγκινουν πολυ αυτα❤️. Και μεις αποψε κοιμηθηκαμε 7 ωριτσες παρακαλω φτου μας και στα δικα σας οι υπολοιπες αν και δεν γινεται καθε μερα δυστυχως. 
    • Ναι, η οδηγία γενιά των παιδιάτρων είναι "κάτω από 38 δεν δίνουμε τίποτα". Όσους έχω ρωτήσει, παιδιάτρους ή άτομα με παιδιά, το ίδιο λένε 😆 (εκτός απ' τη μάνα μου που θα έδινε όλο το μπουκάλι ντεπον με το 36,8). Κι εμάς έκανε δέκατα με τα δόντια, θεωρώ είναι φυσιολογικό. Επίσης και η θερμοκρασία να είναι μέχρι 36,9-37 μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογική. Μόνο αν τη δεις ληθαργικη, χωρίς όρεξη για ζωή, χωρίς όρεξη να φάει, ή να κλαίει πααααρα πολύ κτλ, είναι σημάδι ανησυχίας με το 37.  Κάνε της ένα μπανάκι να δροσιστεί και βγάλε της τα ρουχαλακια άμα φοράει. Νομίζω θα τη βοηθήσει να δροσιστεί. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...