Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Η περίπτωσή σου ταιριάζει ακριβώς με την εικόνα που έχω. Συμφωνούμε απόλυτα!
    • Θα συμφωνήσω τόσο πολύ με τα λόγια σου για τον θηλασμό. Αυτό το πράγμα με την πίεση να θηλάσεις λες κ είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο ή λες κι αν δε θηλάσεις σημαίνει ότι ταιζεις το μωρό δεν ξέρω κι εγώ τι , είναι πραγματικά τραγικό. Εγώ είμαι μια λίγο διαφορετική περίπτωση, είχα γάλα αλλά για κάποιο λόγο το μωρό δεν ήθελε το στήθος με τίποτα. Μιλάμε για νεογέννητο στο μαιευτήριο να το πλησιάζω στο στήθος κ να βάζει τα χέρια μπροστά σχεδόν να με σπρώχνει κ να τσιριζει. Ίσως τον δυσκόλευαν οι θηλές μου που είναι λίγο πιο επίπεδες απ' το φυσιολογικό. Και βέβαια να μη μιλήσω για τις "μεγάλες" μαίες..που αντί να υποστηρίξουν ψυχολογικά μια γυναίκα σ αυτή τη στιγμή, την κάνουν χάλια. Αφού λοιπόν είχα αυτό το θέμα με το μωρό και αφού είχα φωνάξει όλα τα κορίτσια στον όροφο να με βοηθήσουν να το βάλουμε στο στήθος και όλες δυσκολεύονταν γιατί το παιδί αρνιοταν, πήρα την πρωτοβουλία να βάλω ψευδοθηλες. Το μωρό έπιασε κατευθείαν κ θήλαζε κάθε φορά που τις έβαζα. Και τότε το αποκορύφωμα. Ήρθε η μαία που συνεργάζεται με τον γιατρό μου και με μάλωσε για τις ψευδοθηλες λέγοντας μου ένα σωρό πράγματα ότι έτσι σαμποταρω την παραγωγή μου κλπ κλπ. Δε θα μακρυγορησω αλλο, ήδη έχω πει πολλές λεπτομέρειες. Θα πω απλώς ότι απ' την επιμονή μου να θηλάσω και μάλιστα χωρίς ψευδοθηλες (αφού έτσι ΕΠΡΕΠΕ), το στοματακι του μωρού μου μυριζε σαν αφυδατωμένο τις πρώτες μέρες σπίτι μέχρι που με πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια μου αναγκαστηκα να του δώσω ξένο γάλα και το ήπιε λες κ το είχα νηστικό μέρες. Τα συναισθήματα μου εκείνη τη στιγμή 2: πρώτον άπειρες τύψεις ότι άφηνα το παιδί να πεινάει για να ικανοποιήσω εγώ την επιθυμία μου να το θηλάσω κ δεύτερον αισθάνθηκα ότι μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου βλέποντας το παιδί επιτέλους ήρεμο. Συγγνώμη για το σεντόνι, είμαι πολύ εκνευρισμένη από τότε με όλη αυτή την πίεση που επικρατεί γενικά με τον θηλασμό κ που κανείς δε σκέφτεται με αυτό τον τρόπο πόσο κακό κάνει στην ήδη εύθραυστη ψυχολογία μιας λεχώνας.
    • Κορίτσια καλημέρα πώς είστε;  Εγώ χθες πήγα στο γιατρό 32+2 εβδομάδες και η μπέμπα είναι ήδη 2333 γρ! Μπαμπάτσικη θα μας βγει το βλέπω...😁 Κατά τα άλλα όλα καλά μου είπε!  Μου έδωσε πάλι να κάνω εξετάσεις αίματος και ούρων. Και πρέπει να επισκεφτώ οπωσδήποτε ορθοπεδικό για το μούδιασμα στα χέρια.. Doppler μου είπε να κλείσω στις 34 βδομάδες και μετά εκείνος θα με ξαναδεί στις 36 βδομάδες. Και ενδιάμεσα στις 35 βδομάδες έχω και τον αιματολόγο..😅 άρα από βδομάδα θα είμαι σε διαφορετικό γιατρό ανά βδομάδα..κι όχι τίποτα άλλο αρχίζω και κουράζομαι..αλλα υπομονή, λίγο έμεινε!
    • Καλημέρα χαίρομαι που βγήκαν καθαρές οι εξετάσεις για τη χολόσταση. Μάλλον η φαγούρα είναι είτε νευρική είτε επειδή αυξάνεται το αίμα μας, τεντώνεται το δέρμα κλπ.. Οσο για το θυροειδή λογικά μετά την εγκυμοσύνη θα επανέλθει.. ορμόνη φαντάζομαι σου έδωσε όχι κάποιο φάρμακο, οπότε δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Ξέρουν αυτοί. Ασε που πλέον είμαστε και σε μεγάλο τρίμηνο και δεν επηρεάζονται τόσο. 
    • Καλημέρα κορίτσια.. Καταρχήν ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία πάνω απ όλα και εύχομαι το 2025 να σας φέρει μόνο χαρές στο σπιτικό σας..❤️ @Rena92 και @ditaki μέσα απ την καρδιά μου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις εγκυμοσύνες σας.❤️ @marinamanoulitsa χρόνια του πολλά και να τον χαίρεστε ❤️ Σε άλλα νέα εγώ έχω χαθεί αρκετές μέρες τώρα γιατί όπως είχα αναφέρει κάποια στιγμή, έχουμε τον πεθερό μου στο νοσοκομείο και δεν πάνε πολύ καλά τα πράγματα. Περιττό να αναφέρω την ψυχολογία που υπάρχει και από πλευρά του συζύγου μου αλλά και από μένα..είμαστε αρκετά πεσμένοι, πιεσμένοι και κουρασμένοι. Οι προσπάθειες για μωράκι, δυστυχώς έχουν μείνει πίσω γιατί δεν έχουμε κουράγια και όρεξη ούτε για επαφές ούτε για τίποτα...Μια ψυχολογία πεσμένη γενικά...Τι να πω .. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται φαντάζομαι..🙄🤷‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...