Να μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου , ίσως δεν θέλει να το πει γιατί δεν είναι επίσημο όταν νιώσουν ότι είναι σίγουρο τότε θα έρθουν κ οι ανακοινώσεις. Όσο καλές σχέσεις κ να έχουμε γιατί μας συμφέρει όλους αυτό δεν είναι η μαμά σου κ εσύ δεν είσαι η κόρη της. Όσο υπάρχει ο συνδετικός κρίκος ο σύζυγος δηλαδή παριστανουμε τις οικογένειες. Μην ασχολείσαι με κανέναν κ μη χαλάς τη ζαχαρένια σου. Την ηρεμία σου με τον άντρα σου κ τίποτα άλλο.
Η δικιά μου έχει βαλθεί να το παίζει παιδίατρος. Βαρέθηκα να ακούω συμβουλές που δε ζήτησα κ όταν τους ρωτάς πραγματικά κάτι ποτέ δε ξέρουν να σου πουν, τότε λένε ρώτα το γιατρό. Είναι πολύ κουραστικό να θέλουν να σου αποδείξουν ότι ξέρουν τα παντα ..απο 4,5 μηνών οπότε γκρίνιαζε λιγο το μωρο έλεγε βγάζει δόντι..και το μωρο έβγαλε το πρώτο του δόντι 9,5 μηνών. Με ζάλισε..
Α καλά εγώ στον γιο μου δεν είχα φτιάξει βαλίτσα, είχα βάλει μέσα μόνο ένα νυχτικο και μια πιτζαμα, με έπιασαν οι πονοι ανά 5 λεπτο, σηκώθηκα έφτιαξα καφέ, άναψα θερμοσίφωνα να κάνω μπάνιο και μάλιστα είχα πει στον γιατρό θα κάνω και ένα τσιγάρο πριν ξεκινήσω που το έχω καημό,βέβαια μια που το άναψα και μια που το πέταξα. Μέχρι μα ζεστάνει το νερό έλεγα στον άντρα μου τι να βάλει στην βαλίτσα. Και να σκεφτείς ήμουν 39+5. Τώρα την έφτιαξα νωρίς νωρίς,μόνο τις σαγιονάρες ξεχνώ κάθε μέρα να βάλω μέσα. Τώρα αν κάτι χρειαστώ θα μου το φέρουν!
Εγώ καλά 😊 Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα μέχρι να πάω στον γιατρό... Βέβαια με την μικρή μου κουράζομαι φουλ και νιώθω συνέχεια πονακια στην μήτρα. Τις τελευταίες 2 μέρες έχω κάθε τόσο λίγο ανακατωσουρα αλλά όχι κάτι τρελό ακόμα ευτυχώς.
Αυτά... Σκέφτομαι να κάνω και αύριο ένα τεστ και σιγουρευτώ ότι είναι εκεί 🤣🤣🤣 Ξέρω, τρελή για δέσιμο 🤣
Εσύ πως είσαι από συμπτώματα; Υπέρηχο πότε έχεις πάλι;