Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κοριτσι μου θεωρω πως ειχε ενα δικιο ο γιατρος σου οτι επρεπε να τ πεις οτι εκανες χοριακες γιατι σ δημιουργησε μεγαλο αγχος αυτο μονο τ ετσι κ αλλιως γι αυτο σ ειπε να μην επαναλαβεις για να μην αγχωθεις. Το καλο ειναι οτι νοιωθεις καλυτερα. Να μην απογοητευσαι γτ ενα νουμερο ειπαμε δεν λεει τπτ...εισαι εγκυος αυτο μετραει κ ολες ευχομαστε να εξελιχθει τελεια απο δω κ περα. Εχε πιστη κ εμπιστοσυνη στο γιατρο σ κ ολα θα ειναι καλα🙏οι προσευχες μας μαζι σου❤️
    • Ελενακι μου η μπουμπου σας τα παει τελεια!!!💖💖💖🌷🌷🌷 μια χαρα βαρος εχει κ θα δεις π θα παρει κι αλλο μεχρι να ερθει στην αγκαλια σας!!! 2 εβδομαδες ειναι πολυς ο καιρος!! Βαλε κι εσυ τα δυνατα σου κ φαε υδατανθρακες να τη βοηθησεις (αν κ ο ενδοκρινολογος μου σε σχετικη ερωτηση μου ειπε οτι τα μωρα παιρνουν απ βαρος οτι ειναι ν παρουν κ ζωντανο παραδειγμα οι διδυμινες μας π απ τον ιδιο ανθρωπο τρεφονται, εχουν μια χαρα πλακουντα κ οι 2 κ ροες κ ομως εχουν αποκλιση...)
    • Κοριτσια τωρα π το λετε, δε με ρωτησε η παιδιατρος χθες αν καναμε τα εμβολια αλλα ο γυναικολογος μου προτεινε ν τα κανω, αφηνοντας βεβαια σ εμενα την επιλογη.. εγω τα εκανα κ τα 2 (αντιγριπικο κ κοκκυτη-διφθεριτιδα) κ εκανε κ ο αντρας μου το αντιγριπικο προληπτικα γτ ερχεται σ επαφη με πολυ κοσμο καθημερινα.. Αννιτα μου θ δεις π δν θ βιαστει ο μικρος!! Ολα θ πανε τελεια!!💙🥰
    • @ditaki μου εσένα σε τι φάση είναι η μικρή?  Τι πρόγραμμα έχετε στον ύπνο; Πόσο γάλα πίνει; Ψυχοκινητική τί έχει κατακτήσει; Ρωτάω εσένα γτ είναι  ακριβώς ίσα , κ βλέπω βρεφακια με 1,2 βδομάδες διάφορα να έχουν αποκλείσεις. 
    • Ευχαριστω Χρυσα μου γλυκια!!!😊🥰 Ναι οπως τα λες!! Γερα να ειναι πανω απ ολα κ θα τα βρουμε τα υπολοιπα!!!  Εμεις χθες ειδαμε μια παιδιατρο κ μας εκανε πολυ καλη εντυπωση!!! Μας εδωσε βασικες οδηγιες του τι χρειαζεται να εχουμε στ σπιτι, τη ρωτησα καποια πραγματα γ το πακετο εξετασεων του ιασω, τα βλαστοκυτταρα, τις εξετασεις κληρονομικων νοσηματων κλπ κ μου φανηκε πολυ καλη! Ειπε να την ενημερωσουμε γ τη γεννα απ οταν ειμαστε στ μαιευτηριο κ θα ερθει στ σπιτι ν δει τις μικρες οταν επιστρεψουμε μ το καλο! Δν ξερω κοριτσια μου αν θελετε να θηλασετε, εγω επειδη το θελω πολυ μπηκα σε μια ομαδα στ φβ για το μητρικο θηλασμο κ ανα νομο/περιοχη εχει κι αλλη ομαδα συνηθως.. διαβασα πολυ χρησιμα πραγματα εκει, αρχεια, αρθρα κλπ. Επισης στην ομαδα του φβ, εκανα ποστ κ μου προτειναν βασει της περιοχης π μενουμε παιδιατρο ωστε ν εχω καποιες συστασεις. Επιπλεον, ηθελα ο/η παιδιατρος να ειναι υπερ του θηλασμου, γτ πιστευω οτι πολυ ευκολα μπορει να σε αποθαρρυνει ενας παιδιατρος στ κομματι του θηλασμου. Ειδικα τον πρωτο καιρο πιστευω θα ειμαι πολυ ευαλωτη σε αυτο το θεμα.. κ δεδομενου οτι εχω διδυμα, ισως δυσκολευτω παραπανω... βημα βημα κ με σωστες οδηγιες θα προσπαθησουμε γ το καλυτερο π επιλεγει η καθε μαμα γ το μωρο της κ την ιδια κ οπως βγει...❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...