Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ κορίτσι μου το πήρα το χάπι ήπια συνολικά 1,5 χάπι δεν ήπια πολύ δηλαδή οπότε δεν είχα κάποια παρενέργεια  ρώτησε γιατρό μπορεί να επηρεάζει 🤷‍♀️
    • Σχετικά με αυτό, αν αφαιρεθεί μόνο η μήτρα δεν τίθεται θέμα πρόωρης εμμηνόπαυσης η οστεοπόρωσης γιατί η μήτρα δεν παράγει ορμόνες, αυτό συμβαίνει όταν γίνεται αφαίρεση μήτρας μετ' εξαρτημάτων (σάλπιγγες και ωοθήκες δηλαδή) γιατί οι ωοθήκες παράγουν ορμόνες του φύλου. Όπως και να έχει πρόκειται για ένα επεμβατικο χειρουργείο με ότι αυτό συνεπάγεται και επίσης παρόλο που τα ινομυωματα εν γένει δεν εξαλασσονται, αν ο γιατρός συστήνει αφαίρεση γιατί έχει δει κάτι άλλο που μπορεί μελλοντικα να γίνει κακόηθες καλό είναι να το ξέρεις σαφώς γιατί θα σκεφτείς διαφορετικά τις επιλογές σου.
    • Δεν έχω αποφασίσει! @Demy93 εμένα η αλήθεια είναι ότι επειδή πνιγοταν φουλ στον θηλασμό και  πνίγεται τώρα ακόμα και με το σάλιο του, έχω πάθει μια μικρή ανοσία!  Ίσως κορίτσια το δοκιμάσω συνδιαστικα. Θα ρωτήσω και την παιδίατρο αύριο που θα πάμε!  αλλά θα το ψάξω λίγο παραπάνω για να ξέρω ακριβώς τα βήματα αν είναι να το εφαρμόσω (νομίζω πρέπει να ξέρεις καο πρώτες βοήθειες γενικά)  Είπα μήπως το έκανε καμία για να μου πει εντυπώσεις! 
    • Δεν υπάρχει εμβόλιο μεμονωμένα για ερυθρά. Κάνεις το τριπλό αναγκαστικά και μπουσταρεις και τα άλλα δύο εξτραδακια! 
    • @evaioan κορίτσι μου μια τέτοια απόφαση δ παίρνετε ετσι. Δ ξερω αν εμποδίζουν κάπου τ ινομυωματα, εφόσον δεν επιθυμεις αλλη κυηση αλλά τ να αφαιρέσεις τη μήτρα σου είναι κάτι αρκετά σοβαρό. Εκτός το ότι θα μπεις σε πρόωρη εμμηνόπαυση μαζί με όλα τ σχετικά, πολύ πιθανόν να έχεις κ θέματα οστεοπόρωσης. Περυσι εκανα μια διακοπή κυησης κ είχα πιθανότητες να μ αφαιρέσουν κ τη μητρα αν δ πηγαινε καλα. Μετά από πολλές συζητήσεις με γιατρούς κτλ εστίασαν στο ότι εκτός τα θέματα της εμμηνόπαυσης π θα ειχα από τ 35 μου, κάποια στιγμή θα μ χτυπούσε την πόρτα η οστεοπόρωση κάτι που από ότι κατάλαβα είναι αρκετά επώδυνο για τις γυναίκες.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...