Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κ γω αυτό σκέφτηκα ακριβώς!!! Εγώ με τα δύο παλεύω να κλείσουν μάτι! Χαχαχα Καλές γιορτές κορίτσια!
    • @Katiana1987 πως καταλαβαίνεις ότι είναι ψευδοπεριοδος; τι διαφορά έχει από την κανονική; @katerinayia Αχ βρε κορίτσι μου ταλαιπωρειστε κι εσύ και το μωρό...μακάρι η επόμενη καλλιέργεια να βγει καθαρή! Χρόνια πολλά σε σένα και τον άντρα σου!  Πολλά ακόμα χρονια αγαπημένοι και ευτυχισμένοι εύχομαι!  🥰🥰
    • Ελπίζω να τα πηγαίνετε όλα και καλύτερα από εδώ κ πέρα. Ευχαριστούμε πολύ! Σήμερα μια χαρά ευτυχώς από το εμβόλιο, λίγα δέκατα μόνο έκανε το πρωί αλλά γενικά μια χαρά. Όμως στεναχωρηθηκα πολύ γιατί βγήκε η καλλιέργεια της πάλι θετική. Κ ήμουν τόσο σίγουρη ότι θα είναι καθαρή τώρα. Τώρα μας είπε ο γιατρός να κάνουμε ακόμα μια καλλιέργεια ουρων αλλά να τα συλλεξουμε με κυπελάκι αυτή τη φορά για να ειμαστε σιγουροι κι αν βγει κι αυτή θετική θα προχωρήσουμε σε αλλες εξετάσεις. Πφφφ είμαι να σκάσω. Κ έχουμε κ επέτειο σημερα🙄 Εντωμεταξύ να δω πως θα της πάρω ουρα με το κυπελλάκι. Μου φαντάζει αδύνατο!!!
    • Εξαφανιστήκαμε στα τραπέζια🤣🤣 Αχ πολύ φαΐ κορίτσια… Θα πάω στο διατροφολόγο με το νέο έτος κ θα με δείρει!!! 🤣🤣 Αυτές τις μέρες είχε άδεια ο σύζυγος κ το ρίξαμε στις βόλτες με τα μικρά💙❤️ Αύριο θα  τους πάμε κ θέατρο!! Κατά τα άλλα από επαφές λίγα πράγματα 8η κ 14η μέρα με άγνωστο το πότε η ωορρηξία.. Εσύ σε τι φάση του κύκλου είσαι; 
    • @ditaki μου είδα τα νέα σου!!  Συγχαρητήρια κ από εδώ!! Εμένα κορίτσια δεν μου ήρθε περίοδος αλλά θηλάζω αποκλειστικά! Στον γιο μου π δεν Θήλασα πολύ μ ήρθε μολις κόψαμε τον θηλασμό δλδ μετά τις 40 μερες όταν έκλεισε βασικά το μωρό 2 μηνών μ ήρθε 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...