Μετάβαση σε περιεχόμενο

🌼Ο Μάιος μας έφτασε κορίτσια μου γλυκά κρατώντας αγκαλιά του πανέμορφα μωρά για να τα μοιράσει σε όποια τα ζητά!🌼

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 4:59 ΜΜ, ο/η Μασα είπε:

Γειά σας κοριτσια, τι κάνετε; εγώ είμαι πολύ αγχωμένη, τη Τετάρτη θα πάω για τη λήψη τροφοβλαστη, σε μια εβδομάδα περίπου θα ξέρουμε αν το μωράκι μας είναι καλα

Expand  

Όλα καλά να πάνε κορίτσι μου! Θα περιμένουμε νέα σου. Προσπάθησε μόνο όσο μπορείς να μην αγχώνεσαι😘💗

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 5:06 ΜΜ, ο/η Άντρεα είπε:

Κοπελες μου συνήλθα εντελώς πλέον! Λοιπόν ειχα ενδομητριωση την οποία καθαρισε πλήρως . Μου καθαρισε και τις 2 σαλπιγγες και πλέον ειναι και οι 2 διαβατες και καθαρές! Και απο τη υστεροσκοπηση βρηκαμε οτι υπηρχε μολυνση στη μητρα (εστειλε για βιοψια για να μου πει περισσοτερα), μου ειπε όμως ότι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα λόγω της μόλυνσης να μη γινοταν σύλληψη. Το καθάρισε κ αυτο! Μου ειπε να προσπαθησουμε ξανα φυσικα μεχρι το Σεπτέμβρη και μετά να παμε για εξωσωματική γιατι πλεον δεν υπαρχει κατι που να εμποδίζει τη φυσικη συλληψη. Μου είπε ακομη οτι το 90% των γυναικών που εκανε λαπαροσκοπιση στους 2-3 μηνες μειναν εγκυες! Είμαι πολλύ καλα συναισθηματικά και πολυ αισιόδοξη!! Σας ευχαριστω όλες για τις ευχουλες σας ειμαι σίγουρη συνέβαλαν για να πανε όλα κατ ευχή! 

Expand  

Καλή ανάρρωση Αντρεα μου!

Τέλεια! Είδες που όλα πήγαν καλά! Έκανες ένα τεράστιο βήμα που σε φέρνει πλέον πιο κοντά στον στόχο σου!💗

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 5:48 ΜΜ, ο/η Nicol🦩 είπε:

@Άντρεα Καλη ανάρρωση κ ευχομαι σύντομα να εχεις ευχάριστα νεα να μας πεις... 

Να σε ρωτήσω, τι συμπτώματα είχες κ κατάλαβε ο γιατρός σου οτι μάλλον υπάρχει ενδομητριωση; 

Expand  

Συνήθως φαίνεται σπο τον υπερηχο, εμενα δεν φαινόταν εκτις απο τη τελευταία επίσκεψη στο γιατρο που φανηκε κατι αλλα παλι δεν ητσν σίγουρο.. εγω ειχα πονο σε συγκεκριμενες στάσεις στην επαφη, τσιμπηματα δεξια κ αριστερα σε ολες τις φασεις του κυκλου μου και σε καποιες περιοδουν πολυ εντονους πονους

στις On 14/5/2020 at 5:55 ΜΜ, ο/η marselntina είπε:

@Άντρεα Είδες? Κανένα άσχημο νέο για να διαχειριστείς μόνη σου 😜 Χαίρομαι τόοοσο πολύ που πήγαν όλα καλά!!! Άντε περιμένουμε τα ακόμα πιο ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνη τώρα!! 

Expand  

Ναιιι ευτυχως! Απο τον επόμενο μήνα μπορουμε να αρχισουμε ξανα προσπάθειές 😊🤰

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 11:54 ΠΜ, ο/η Evie2 είπε:

Αχ αχ τελεια οι ετοιμασιες θεωρω ειναι οτι καλυτερο σε κρατούν απασχολημένη κ χαρουμενη. Εγω ξαπλα ακομα αν κ εχω αρχίσει να σηκώνομαι λιγο παραπάνω. Εχω ξεκινήσει κοιτάζω πραγματα και για τ μωρο εχω χασειβτα αυγα κ τα πασχάλια για καρότσι ευτυχως δεν παίρνω ακομα. Κ λεω να ξεκινήσω να αγορασω κανα ρουχαλάκι μετα τη β επιπέδου.  Εσυ ξεκινησες ψωνια Κ αν ναι απο πια βδομαδα?

Expand  

Πω πω εγώ όταν μπήκα στον 8ο άρχισα να ψωνίζω! Καλά ήμουν ικανή να πάει φαντάρος και μετά να ξεκινήσω!😆 Βασικά κορίτσια ξέρω ότι ήτανε βλακεία μου αλλά φοβόμουν ότι θα το γουρσουζεψω. Καλά που η μανούλα μου από την χαρά της είχε ξεσηκώσει τα μαγαζιά και τα βρήκα όλα έτοιμα!😁

Δημοσίευση

@Άντρεα περαστικά και καλή ανάρρωση να έχεις! Όλα πηγαν τέλεια!!! Μπράβο! Πιο κοντά στο όνειρο σου λοιπόν! Σου ευχομαι ολόψυχα η επόμενη φορά που θα μπεις στο μαιευτήριο να είναι για να γεννήσεις!!! Να ξεκουραστείς τώρα και να ηρεμήσεις! 

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 4:59 ΜΜ, ο/η Μασα είπε:

Γειά σας κοριτσια, τι κάνετε; εγώ είμαι πολύ αγχωμένη, τη Τετάρτη θα πάω για τη λήψη τροφοβλαστη, σε μια εβδομάδα περίπου θα ξέρουμε αν το μωράκι μας είναι καλα

Expand  

Το αποτέλεσμα είναι το ιδιο με την αμνιοπαρακεντηση;

Δημοσίευση

Πάντως κορίτσια είναι τρομερό που λίγο πριν την αδιαθεσία υπάρχουν τόσα συμπτώματα. Εμένα τα πρώτα συμπτώματα που με πιάνουν και είναι πάντα στην ώρα τους είναι ο πόνος στην πλάτη και το πρήξιμο στην κοιλιά. Και μόλις συνειδητοποίησα ότι τα έχω. Άρα μπορεί και να μη το προλάβω το μπανάκι το Σάββατο. Όλα στραβά...😔

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 7:49 ΜΜ, ο/η A&O είπε:

Πάντως κορίτσια είναι τρομερό που λίγο πριν την αδιαθεσία υπάρχουν τόσα συμπτώματα. Εμένα τα πρώτα συμπτώματα που με πιάνουν και είναι πάντα στην ώρα τους είναι ο πόνος στην πλάτη και το πρήξιμο στην κοιλιά. Και μόλις συνειδητοποίησα ότι τα έχω. Άρα μπορεί και να μη το προλάβω το μπανάκι το Σάββατο. Όλα στραβά...😔

Expand  

Και εμένα τα ίδια. Και να θέλουμε να ελπίζουμε δεν μας αφηνουν. Χαχαχα. Ειλικρινά το πιστεύω ότι όταν θα είμαι έγκυος, θα το καταλάβω. Δεν θα έχω τόσο έντονα τα συμπτώματα της περιοδου

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 8:04 ΜΜ, ο/η Eiffel είπε:

Κορίτσια, ακόμη δεν έχω αδιαθετησει τελικά. Πηγαίνω προς τη δεύτερη ημέρα καθυστέρησης. Για να δούμε.

Expand  

Μακάριιιιι να μην σου ερθει🙏🙏🙏🙏 ποτέ σκέφτεσαι να κάνεις τεστακι? 

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 8:12 ΜΜ, ο/η Love13 είπε:

Μακάριιιιι να μην σου ερθει🙏🙏🙏🙏 ποτέ σκέφτεσαι να κάνεις τεστακι? 

Expand  

Είναι νωρίς ακόμη κατά τη γνώμη μου.

Έχω κ τα πονακια αυτά. Νιώθω όλο ότι μου έρχεται.

Στις πόσες ημέρες καθυστέρηση δείχνει;

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 8:29 ΜΜ, ο/η Eiffel είπε:

Είναι νωρίς ακόμη κατά τη γνώμη μου.

Έχω κ τα πονακια αυτά. Νιώθω όλο ότι μου έρχεται.

Στις πόσες ημέρες καθυστέρηση δείχνει;

Expand  

Mακαρι να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Δε θέλω να σε ξεσηκωσω αλλά κ τώρα να κάνεις θα δείξει απ' τη στιγμή που είσαι σε καθυστερήση ήδη!!! 

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 12:47 ΜΜ, ο/η misofeggaro είπε:

Καλησπέρα και από εμένα.
@Kardoula1991 λυπάμαι, αλλα όντως μην το βάζεις κάτω. Μιας φίλη μου παλινδρόμησε το έμβρυο στην 6η εβδομάδα και στον επόμενο μήνα έκανε πάλι προσπάθεια και τώρα είναι ήδη 16 εβδομάδων ! Εύχομαι και σε εσένα τα καλύτερα.
@Eiffel @ntinaki83 όσο δεν βλέπετε περίοδο να ελπίζετε, η ίδια η ζωή κρύβει πολλές εκπλήξεις!

@Άντρεα καλή επιτυχία στην επέμβασή σου!

Δίνω σε όλες τα φιλιά μου, να προσέχετε! 

Expand  

Όχι δεν τα βάζω κάτω.. Όλα καλά.. Είμαι πολύ καλά ψυχολογικά😊 ναι το έχω διαβάσει πολλές φορές και εδώ στο φόρουμ ότι μείνανε έγκυες τον επόμενο μήνα αλλά εμένα ο γιατρός μου είπε καλύτερα να ξεκινήσουμε προσπάθειες ξανά μετά από 2 κύκλους.. Οπότε για μας τώρα θα υπάρξει μια παύση για ένα δίμηνο.. 

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 5:06 ΜΜ, ο/η Άντρεα είπε:

Κοπελες μου συνήλθα εντελώς πλέον! Λοιπόν ειχα ενδομητριωση την οποία καθαρισε πλήρως . Μου καθαρισε και τις 2 σαλπιγγες και πλέον ειναι και οι 2 διαβατες και καθαρές! Και απο τη υστεροσκοπηση βρηκαμε οτι υπηρχε μολυνση στη μητρα (εστειλε για βιοψια για να μου πει περισσοτερα), μου ειπε όμως ότι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα λόγω της μόλυνσης να μη γινοταν σύλληψη. Το καθάρισε κ αυτο! Μου ειπε να προσπαθησουμε ξανα φυσικα μεχρι το Σεπτέμβρη και μετά να παμε για εξωσωματική γιατι πλεον δεν υπαρχει κατι που να εμποδίζει τη φυσικη συλληψη. Μου είπε ακομη οτι το 90% των γυναικών που εκανε λαπαροσκοπιση στους 2-3 μηνες μειναν εγκυες! Είμαι πολλύ καλα συναισθηματικά και πολυ αισιόδοξη!! Σας ευχαριστω όλες για τις ευχουλες σας ειμαι σίγουρη συνέβαλαν για να πανε όλα κατ ευχή! 

Expand  

Χαίρομαι πάρα πολύ που πήγαν όλα καλά και έχεις τόσο θετικά νέα.. Έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο σου:) καλή ανάρρωση κοριτσάκι❤️

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.. Εγώ σήμερα το απόγευμα είχα τρομερούς πόνους περιόδου και τελικά είχα πολύ αιμορραγία.. Τώρα ηρεμισε λίγο.. Ήρθε η περίοδος μου μετά από την βιοχημικη.. Ο γιατρός βέβαια χθες μου είπε ότι θα αργήσει 7 με 10 μέρες να μου έρθει και τελικά ήρθε σήμερα.. Θα δω πως θα είναι και το πρωί και θα τον πάρω τηλ να τον ενημερώσω.. Μπορώ να πω ότι χάρηκα που ήρθε τόσο γρήγορα γιατί όσο πιο νωρίς τόσο πιο γρήγορα θα τελειώσουν και οι δύο κύκλοι που δεν θα κάνουμε προσπάθειες και δεν θα έχουμε ελεύθερες επαφές.. Κατά τ άλλα είμαι καλά.. Και η ψυχολογία μου είναι πολύ καλή και νιώθω υπέροχα.. Νιώθω ότι αυτό που έγινε με έφερε και πολύ πιο κοντά στον άντρα μου😍❤️ δεχθήκαμε ακόμα πιο πολύ και είναι άλλο ένα θετικό μέσα στο κακό που μου συνεβει που ανακάλυψα😊

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 8:35 ΜΜ, ο/η lactaki είπε:

Mακαρι να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Δε θέλω να σε ξεσηκωσω αλλά κ τώρα να κάνεις θα δείξει απ' τη στιγμή που είσαι σε καθυστερήση ήδη!!! 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ lactaki. 

Επειδή έχει τύχει να αδιαθετησω κ στις 30 ημέρες, ίσως πρέπει να περιμένω.

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 8:41 ΜΜ, ο/η Kardoula1991 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.. Εγώ σήμερα το απόγευμα είχα τρομερούς πόνους περιόδου και τελικά είχα πολύ αιμορραγία.. Τώρα ηρεμισε λίγο.. Ήρθε η περίοδος μου μετά από την βιοχημικη.. Ο γιατρός βέβαια χθες μου είπε ότι θα αργήσει 7 με 10 μέρες να μου έρθει και τελικά ήρθε σήμερα.. Θα δω πως θα είναι και το πρωί και θα τον πάρω τηλ να τον ενημερώσω.. Μπορώ να πω ότι χάρηκα που ήρθε τόσο γρήγορα γιατί όσο πιο νωρίς τόσο πιο γρήγορα θα τελειώσουν και οι δύο κύκλοι που δεν θα κάνουμε προσπάθειες και δεν θα έχουμε ελεύθερες επαφές.. Κατά τ άλλα είμαι καλά.. Και η ψυχολογία μου είναι πολύ καλή και νιώθω υπέροχα.. Νιώθω ότι αυτό που έγινε με έφερε και πολύ πιο κοντά στον άντρα μου😍❤️ δεχθήκαμε ακόμα πιο πολύ και είναι άλλο ένα θετικό μέσα στο κακό που μου συνεβει που ανακάλυψα😊

Expand  

Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

Όμως γιατί να μην έχετε επαφές δύο κύκλους; Έτσι σου είπε;

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 8:45 ΜΜ, ο/η Eiffel είπε:

Θα κάνεις αύριο τεστακι;

Μαζί με το ρολόι!

Expand  

περιμενω να μου ερθουν αυτα που παρηγγειλα λογικα θα τα εχω αυριο απογευμα...οποτε μπορει να κανω το σαββατο πρωι με το χρονομετρο μαζι...δεν την ξαναπαταω🤣🤣🤣

Δημοσίευση
  στις On 14/5/2020 at 8:42 ΜΜ, ο/η Eiffel είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ lactaki. 

Επειδή έχει τύχει να αδιαθετησω κ στις 30 ημέρες, ίσως πρέπει να περιμένω.

Expand  

Ναι καλυτερα δες το με βάση το μεγαλύτερο σου κύκλο!!! Μακάρι να μας πεις ευχαριστα.!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...