Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Το πιλάτες κ το βόλεϊ θέλουν κόπο.. εγώ είμαι τεμπελα! Ένα μποτοξακι μια χαρά θα κάνει τη δουλειά του 😝
    • Ενταξει, έτοιμη την εχει την ατάκα ο δικος σου! Ακου εκει λογική, είχες που είχες αστατο κυκλο, τώρα θα έχεις για αλλο λόγο! Γενικά δεν ξέρω τι πρέπει να δουν σε ΣΠΩ για να δώσουν σημασία. Εγω σε όσους ενδοκρινολογους ή γυναικολογους έχω πάει δεν ασχολούνται. Οκ, καταλαβαίνω οτι είναι πιο σοβαρό να σου έρχεται τρεις φορες τον χρόνο περίοδος απο το να σου έρχεται καθε 45-60 μερες, αλλά και αυτό δεν νομίζω ότι θεωρείται φυσιολογικό! Μια φορά του είχα πει του γιατρου μου και για την προλακτίνη μου που είναι τσιμπημένη, που λένε οτι επηρεάζει την ωορρηξια, μήπως έπαιρνα χαπάκι, και μου κάνει, με μια χαρα κιόλας, χάπι να σου έδινα αν δεν έβλεπες περίοδο. Και λεω νταξει, με τρολαρει, στις πόσες μέρες πρέπει να φτάσω;; 🤣 Τέλος πάντων, εγώ μετα τα τελευταία νιώθω ότι μόνο με χάπια θα μου έρχεται πλέον.  Τωρα αυτό με την τεχνητή εμμηνόπαυση όντως τόσο διάστημα θα πάρει και αρχές του χρόνου θα ξανάρθει; Σορρυ που ρωτάω, δεν θέλω μετά απο όλο αυτό που πέρασες να σου τα θυμίζω, αλλα και εγώ δεν το έχω ξανακούσει αυτό. 
    • Καλησπέρα Ελενα! Γράψε μας τα νέα σας απο τον γιατρό! Κουράγιο με τις ζαλάδες…για τις καούρες σε αφήνει να παίρνεις αντιόξινα; Εγώ στα μεγάλα ζόρια παίρνω, αλλιώς την έχω κατά βρει με την σουρωτή με άρωμα λεμόνι. Με βοηθάει πολύ. Η μικρούλα σου πως πάει με την ιδέα του μικρού αδερφού;;  Πολλοί γιατροί κάνουν το ντοπλερ οι ίδιοι, γιατί το υποστηρίζουν και τα μηχανήματα τους. Και εμένα ο προηγούμενος, μου έκανε σε κάθε ραντεβού. Τώρα αυτός ο γιατρός δεν ξέρω τι θα μου πει.  Εγώ έχω βαρύνει πολύ νομίζω…αν και νωρίς. Δυσκολεύομαι να κάνω κάποιες κινήσεις, πονάει η κοιλιά όταν αλλάζω πλευρό στον ύπνο και γενικά νιώθω βαριααα…κιλά έχω πάρει 4 αλλά στερούμαι πολύ. Ανυπομονώ να γεννήσω να φάω τα πάντα 🤣🤣 Γενικά νιώθω την μικρή πολυυυ χαμηλά όπως σας έχω πει, έχω συχνοουρία και τσιμπήματα χαμηλά κάποιες φορές, Braxton hicks πλέον κάθε μέρα και αυτά! Ελπίζω να είναι φυσιολογικά! 😊
    • Παντα εκανα 40-45 plus κυκλους. Ειχα φτασει και 100 μερες (ρεκορ)!! Για ενα χρονο ηταν ρολοι με ληψη inofert plus και combi, ο κυκλος ηταν 30-32 μερες. Τον Μαιο εκανα τον πρωτο μεγαλο κυκλο με 65 μερες να ερθει τελος Ιουλιου. Απο εκει και περα πηρα αντισυλληπτικα πριν τον κυκλο της ωοληψιας και τωρα ειμαι σε τεχνητη εμμηνοπαυση. Γιατι οταν ρωτησα με την καταστολη απο την arvekap ποτε θα ερθει η περιοδος, μου ειπε και ο γιατρος "Γιατι πριν δεν ειχες αστατο κυκλο με τις πολυκυστικες;; Ε τωρα δεν εχεις περιοδο με την ενεση". Περιφημα....Θα δω περιοδο απο το νεο ετος!!!! Αυτο το πραγμα που δεν τους νοιαζει ειναι πραγματικα αδιανοητο! Δεν φτιαχνει, συμφωνω μαζι σου. Εχω κανει διατροφη, γυμναστικη, τα παντα δοκιμασα!
    • Καλά κάνεις και παίρνεις τον χρόνο σου. Οταν νιώσεις έτοιμης θα δεις πώς θα προχωρήσεις, με πιο καθαρό μυαλό.  Εγώ τώρα είμαι στις 10+ μερες καθυστέρηση. Γενικά 45+ είναι οι κύκλοι μου. Μετρημένες οι φορές που μου έχει έρθει στις 28-30 μέρες. Και δεν στρωνει οτι και αν έχω δοκιμάσει. Εσύ πριν την ωοληψια είχες καταφέρει και τον ισιωσες, καλα θυμάμαι;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...