Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα!! Σε δυο μηνακια γεννάω και εχω ξεκινήσει σιγά σιγά τις αγορές μου!! Θα ήθελα να ρωτήσω οποία μανούλα ξέρει ποια πιπίλα θεωρείται καλή για νεογέννητα και ποιο μπιμπερό είναι καλό για τους κολικούς! Θα θηλάσω βέβαια αν όλα είναι καλά αλλά νομίζω ότι πρέπει να αγοράσω κ μπιμπερό να βρίσκονται. Ποσα μπιμπερό και πόσες πιπίλες προτείνετε;; Τέλος, διαβάζω ότι καλό είναι να μη δίνεις στην αρχή πιπίλα στο μωρό γιατί το μπερδεύει με το θηλασμό! ΟΙ παιδίατροι τι προτείνουν ; 

Δημοσίευση

Καλησπερα και με το καλο το νινακι ευχομαι!!! Εγω χρησιμοποιω της nuk anti colic first choice το οποιο δεν ξερω αν ειναι συμπτωση αλλα δεν ειχε ουτε εναν κολικο μεχρι τωρα που ειναι 3,5 μηνων..Ξεκινα με 2 μπιμπερακια και το βλεπεις πως θα παει!! Ααα κι αν θες τη γνωμη μου παρε κατευθειαν το μεγαλο μπιμπερο γιατι αν χρειαστει να δωσεις ξενο ή και το δικο σου ακομα,ειναι διπλα εξοδα! Εγω δυστυχως δεν το χα σκεφτει ετσι!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η irenefr είπε:

Καλησπέρα!! Σε δυο μηνακια γεννάω και εχω ξεκινήσει σιγά σιγά τις αγορές μου!! Θα ήθελα να ρωτήσω οποία μανούλα ξέρει ποια πιπίλα θεωρείται καλή για νεογέννητα και ποιο μπιμπερό είναι καλό για τους κολικούς! Θα θηλάσω βέβαια αν όλα είναι καλά αλλά νομίζω ότι πρέπει να αγοράσω κ μπιμπερό να βρίσκονται. Ποσα μπιμπερό και πόσες πιπίλες προτείνετε;; Τέλος, διαβάζω ότι καλό είναι να μη δίνεις στην αρχή πιπίλα στο μωρό γιατί το μπερδεύει με το θηλασμό! ΟΙ παιδίατροι τι προτείνουν ; 

Καλημέρα με το καλο το μωράκι σου! Δεν πηρα μπιμπερό για κολικους η αλήθεια ειναι (δεν ειχε η μπεμπα μου ευτυχως) γενικα ομως εχω ολη τη σειρα avent της philips απο πιπιλες μεχρι ατμομαγειρα! Πηρα 3 μικρα στην αρχη, στην αρχη δεν τα χρησιμοποιουσα γιατι θηλαζα αλλα μετα δεν μου εφταναν οποτε τωρα εχω 6 μικρα και 3 μεγαλα! Όντως καλο θα ηταν να παρεις απο την αρχη μεγαλα γιατι αργα η γρηγορα λογικα θα τα χρειαστεις! Με το καλο το μωρακι σου! 

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπερα!!!κ γω εχω της nuk first choice και avent!!κ οι 2 εταιρειες μου αρεσουν κ στον μπεμπη!!εγω τα πηρα μικρα κ με βόλεψαν γτ 3,5 μηνων ακομα λίγο γάλα πίνει γτ θηλάζω κ μου αρεσουν που είναι μικρούλια!!εχω γυαλινα!!επισησ θα ρωτησεις κ την παιδιατρο με το καλό αυτό που λες με τις θηλές!!εμενα δν επηρεάστηκε!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα εγώ πήρα της chicco γυάλινα τα ποιο μεγάλα θυλαζω αλλά αν δεν φτάνει το γάλα μου δίνω και λίγο ξένο! Πήρε πολύ εύκολα της chicco σε σχέση με τα tommee tippee μένω Αγγλία οπότε έχουν αυτά εδώ ποιο πολυ! 

Θα σου προτείνα για 40 μέρες να μην δώσεις πιπιλα να συνηθίσει το στήθος έτσι μου είχε πει η Μαία και επίσης είπε ότι άμα έδινα πιπιλα από νωρίς θα μου τραυματίζε τις θυλες μου για θα μάθενε να ρουφάει με δύναμη την πιπιλα! Όσο για τους κολικούς εγώ δεν τρώω όσπρια και πρασινάδες και δεν είχαμε κολικούς καθόλου! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @annie! μου σε ευχαριστώ τόσο πολυ για την απάντηση. Ξέρω τι ψάχνω από τον σύντροφο μου και όσο περνάνε οι μέρες τόσο πέφτω και στεναχωριέμαι που πίστευα ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν αυτός που διάλεξα για να γίνει ο άντρας μου.. γιατί τα είχε όλα οσα μας έμαθαν να ψάχνουμε, ήταν όμορφος, είχε παρέες, είχε λεφτά, είχε σπίτι αυτοκίνητο, δεν ήταν τεμπέλης. Έτσι το έβλεπα, είναι μια χαρά για μένα! Αλλά όσο με πονάει, όσο και να με κάνει να υποφέρω ξέρω ότι δεν ήταν. Γιατί ποτέ δεν ήταν εκεί, ουσιαστικά, αλλά περνούσαμε υπέροχα κάνοντας διακοπές, βόλτες κλπ. Μόλις αρχίσαμε να σοβαρευόμαστε ξεκίνησαν πολλά ζητήματα, ζητήματα με τους γονείς , ζητήματα με τη δουλειά μου, ζητήματα γενικά ακόμα και με τις κουρτίνες που ήθελα να αλλάξω στο σπίτι. Μου έκανε σε ολα έλεγχο. Με έκανε να νιώθω ότι είμαι λίγη, ότι πρέπει να κάνω υπομονή γιατί η δικιά τους οικογένεια είναι κάτι σημαντικότερο. Τέλος πάντων… τα γραφω και τα ξαναγράφω… απλά να τα βγάζω από μέσα μου…    @Zenia z ειλικρινά προσπαθώ κοπέλα μου, κι ευχαριστώ πολύ πολύ για την υποστήριξη σου. Από το πρωί σήμερα διαβάζω για την κατάψυξη, θα την κάνω ειλικρινά. Φοβάμαι με τον εαυτό μου, είμαι αγχώδης, εμπιστεύομαι εύκολα, δε θέλω να βιαστώ με καποιον και να βρεθώ μόνη μου με ενα μωράκι στη συνέχεια. Γι αυτό και θέλω να καταφύγω στην κατάψυξη… Με το τσιγάρο, θα τα καταφέρω αργότερα, τώρα το ζητάω είχα τόσο καιρό που το είχα σταματήσει λόγω της προσπάθειας για μωράκι… Τώρα ας περάσω καλά!  
    • Ευχαριστώ πολύ τίνα μου γλυκιά  Σε ευχαριστώ πολύ. Ναι η καρδιά είναι σημαντικό  Μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου αλλά τα σαλοσπιρ φέρνουν σίγουρα καφε.  Ευχαριστώ πολύ φιλενάδα μου  Ευχαριστώ πολύ μανταρίνι μου.. ξέρεις ότι σε έχω βάλει στο μάτι έτσι...  Όχι πες μου 4 εβδ;;; Θα είμαι 10+1 😬🤗 τεσπά όσο δεν έχω κάτι ιδιαίτερο δεν θέλω να σκέφτομαι κάπως αλλιώς. Θα πάω σε κάνα νοσοκομείο 
    • Αχ μελιτινι με το καλό.. για τον πρώτο υπέρηχο σε 4 μερουλες θα πας;;; Λογικά μόνο σάκο η σάκους θα δεις αλλά δεν μας πειράζει. Πάμε χεράκι κλχερακι βήμα βήμα να το ζήσουμε;;; @Sia A είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή η χοριακη . 82 είχα 3 μέρες απ' την ακατανομαστη και μια χαρά πήγε. Εσύ είσαι πολύ πριν και όμως 100αρη. 🥰😘 
    • Αχ καρδιά μου μόνο να ηξερες ότι χθες σε σκεφτόμουν . Δεν ξέρω γτ αλλά σε σκεφτόμουν  Πώς είσαι κοριτσάκι μου γλυκό;  Ναι ήρθε μια κεραμίδα αλλά γλυκιά κεραμίδα. ❤️😘
    • Πως είσαι κορίτσι μου; Έκανες την αυχενική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...