Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Kαλημερα κοπελίτσες μου °♤♤♤♡♡♡+ εγκυουλες μου!!!Να ρωτήσω  έχετε ασχοληθεί καθόλου με τα στρώματα και τα ανωστρωματα για τα μωράκια μας ..εμενα μαρεσει πολύ που είδα σε βιντεάκι τη χρήση του ανωστρωματος.!!??????????????

Τι εννοείς η χρήση του αναστρώματος;;

δλδ τι άλλο από προστατευτικό μπορεί να είναι ;

• Απαντήσεις 5.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η netspirit είπε:

Τι εννοείς η χρήση του αναστρώματος;;

δλδ τι άλλο από προστατευτικό μπορεί να είναι ;

Δείχνει ότι ακόμη να γυρίσει το μωρο μπορεί κι ανασαίνει.

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Maroulli είπε:

Κορίτσια μου σας έχω γαμπρό!!!!!!! Όλα καλά 203γρ είναι το αγοράκι μας...δοξα το θεό μια χαρά μεγαλώνει παρολο που εγώ χάνω κιλά..Τώρα 20 του μήνα έχουμε την β επιπέδου!!!

ααααα τελειαααα!!! κι άλλος γαμπρός... κορίτσια νομίζω ισοφαρισαν τα αγοράκια... Όλα καλά λοιπόν κοπέλα μου..  υπομονή μέχρι τη β επιπέδου!! 

Δημοσίευση
στις On 23/7/2019 at 7:45 ΠΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@Nektarinaki_love έφτασε ο καιρός σου για β επιπέδου και σιγα σιγα μπαίνεις στον 6ο πέρασε ο καιρός!!!!!με τα καλό ή εξέταση αν και εφόσον στην α ήταν όλα καλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ?????????????????????????διακοπουλεςθαπατε?

Σ’ευχαριστώ πολύ μπεμπελούκα μουυυυ?????άντε να έρθει και η σειρά σου με το καλό!!!όχι,διακοπούλες φέτος δεν θα πάμε!δεν πειράζει,του χρόνουυυυ??☺️☺️Εσείς θα πάτε???

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η netspirit είπε:

Καλημέρα! Άντε με το καλό θα περιμένουμε νέα σου αύριο!!! Όλα θα είναι σούπερ ?

Ααααα και πλωμαρι μεριά να πας και από εκεί είναι όμορφα!!! Φιλάκια πολλά και απολαυσε το νησάκι μας ?

Καλημερουδια! Η μικρή μου δεν έχει συνηδειτοποιησει ακομι τι γίνεται αλλά παρόλα αυτά μόλις δει την κοιλιά μου τη φιλάει ?

μακαρι να είναι έτσι κ όταν έρθει η αδερφή της αλλά κάπως έτσι πιστεύω να είναι γιατί τα πάει καλά με τα αλλά παιδακια γενικά

Καλημέρα κορίτσι μου να μην αγχωνεσε καθόλου. Ο κάθε ένας το νιώθει στην ώρα του. Κάνε υπομονή κανα δυο εβδομάδες ακομι κ θα αρχίσεις κ εσυ να χαμογελάς :)

Σ’ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!ναιιι αυριο θα σας πω τα νέα μου!μετράω ώρες πλέον!!!!???????

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Maroulli είπε:

Κορίτσια μου σας έχω γαμπρό!!!!!!! Όλα καλά 203γρ είναι το αγοράκι μας...δοξα το θεό μια χαρά μεγαλώνει παρολο που εγώ χάνω κιλά..Τώρα 20 του μήνα έχουμε την β επιπέδου!!!

Άντε και ένας ακόμη γαμπρούλης για τις νυφούλες μας!!!??

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια....

τι κανετε;;;;

να ρωτησω κατι;; Εσας σε ποια βδομαδα σας ειπε για β επιπεδου;; Γιατι πηγα χθες να με δει και μ ειπε για να κλεισω ραντεβου και πευτει στις 21 βδομαδες!!!

εγω νωμιζα οτι γινεται γυρω στις 23 βδομαδες!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marzou είπε:

Καλημερα κοριτσια....

τι κανετε;;;;

να ρωτησω κατι;; Εσας σε ποια βδομαδα σας ειπε για β επιπεδου;; Γιατι πηγα χθες να με δει και μ ειπε για να κλεισω ραντεβου και πευτει στις 21 βδομαδες!!!

Καλημερα κοπέλα μου. Κ εγώ 21 εβδομάδων κ 2 ημερών ήμουν όταν έκανα τη Β επιπέδου!!! ? Μην ανησυχείς... Καλά αποτελέσματα να ναι., ?

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια....

τι κανετε;;;;

Καλημέρα!!!! Κ μενα την 21η βδομαδα μ έκλεισε ραντεβού.

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια....

τι κανετε;;;;

Καλημέρα σασσς κοριτσιααα!!και εγώ που έχω σήμερα β επιπέδου 21+2 ειμαι! Μια χαρα ειναι μην αγχωνεσαι!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Καλημέρα σασσς κοριτσιααα!!και εγώ που έχω σήμερα β επιπέδου 21+2 ειμαι! Μια χαρα ειναι μην αγχωνεσαι!!!

καλά αποτέλεσματα κορίτσι μου!! Όλα καλά να πάνε!! θα περιμένουμε νέα σου!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nektarinaki_love είπε:

καλα αποτελέσματα να εχεισ...περιμενουμε νεα σου!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Σ’ευχαριστώ πολύ μπεμπελούκα μουυυυ?????άντε να έρθει και η σειρά σου με το καλό!!!όχι,διακοπούλες φέτος δεν θα πάμε!δεν πειράζει,του χρόνουυυυ??☺️☺️Εσείς θα πάτε???

Κοριτσάκι μου σε εξοχικό θα πάμε ωροποακριβως του χρόνου με τα μωράκια μας !!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η marzou είπε:

Καλημερα κοριτσια....

τι κανετε;;;;

Καλημέρα @marzou  μου η β επιπέδου γίνεται από 21w-26 w

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η marzou είπε:

Καλημερα κοριτσια....

τι κανετε;;;;

@marzou καλημερα,εγω εχω β επιπεδου 21 κ  2ημερες,καπου εκει υπολογισε.Εγω θα την κανω 21 κ 5 πεντε ημερες γιατι παρασκευη κ σκ θα λειπει ο γιατρος κ ετσι θα παω δευτερα 5 αυγουστου.Αντε σε ολες καλα αποτελεσματα.

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλημέρα @marzou  μου η β επιπέδου γίνεται από 21w-26 w

@μπεμπελουκα,καλημερα,τι κανεις πως εισαι?Εγω εκανα κεξετασεις αιματος κ καμπυλη προχτες.Σημερα πηρα τα αποτελεσματα κ ολα ειναι τελεια,κ η καμπυλη αψογη.Το χα αγχος γι αυτο.Εσεις τι νεα?

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Maroulli είπε:

@Maroulli τι τέλεια!!!!μπαμπάκοςλοιπον!!!!!! Πώς νιώθεις??Ο άντρας σου πέταξε από χαρά???Βγήκε ο πίνακας της 2ης σελίδας???χαχχαχχαχαχαχ!!?????????? ποσο week είσαι τώρα??

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η γιωτα22 είπε:

@μπεμπελουκα,καλημερα,τι κανεις πως εισαι?Εγω εκανα κεξετασεις αιματος κ καμπυλη προχτες.Σημερα πηρα τα αποτελεσματα κ ολα ειναι τελεια,κ η καμπυλη αψογη.Το χα αγχος γι αυτο.Εσεις τι νεα?

καλα ειμαι κ εγω ενα θεματακι με το εντερο ειχα πριν δυο μερεα,αλλα πηρα υποθετα γλυκερινης που μου ειπε ο γιατροςκ σημερα ειμαι σουπερ.Πινω δυο χαπακια την ημερα σιδηρο κ γι αυτο μου προκληθηκε αυτο.Κατα τ αλλα ειμαι μια χαρα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η γιωτα22 είπε:

καλα ειμαι κ εγω ενα θεματακι με το εντερο ειχα πριν δυο μερεα,αλλα πηρα υποθετα γλυκερινης που μου ειπε ο γιατροςκ σημερα ειμαι σουπερ.Πινω δυο χαπακια την ημερα σιδηρο κ γι αυτο μου προκληθηκε αυτο.Κατα τ αλλα ειμαι μια χαρα!!!

Τι υποθέτα?ανέβασε φωτο ?Δεν πήγαινες καθόλου τουαλέτα?και εγώ εδώ 3 μέρες πολύ δύσκολα! 2 χάπι.σιδηρο τη μέρα γιατί?Ο αιματοκρίτης σου που έχει φτάσει?

Δημοσίευση

Γειά σας κ από μένα.... Κ εγώ 2 σιδηρο πίνω πρωί βράδυ. Αλλά μου χιε φέρει τα ακριβώς αντίθετα αποτέλεσματα... ? Εγώ σήμερα έκλεισα την 23η εβδομάδα. Κ έχω 5 η ώρα το απόγευμα ραντεβού με τον γιατρό. Να δούμε πόσο μεγάλωσε. Ελπίζω να ναι κάπου στα 600 γρ!!! Έχω απαιτήσεις σα μάνα από τώρα. ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...