Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικα μωράκια 2020!!!!

Recommended Posts

στις πριν 2 ώρες, ο/η Tweety85 είπε:

Κορίτσια μου καλημερα αν κ μπήκα αργά στην παρέα σας...κ εμείς περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι τον Δεκέμβριο... μεχρι τωρα έχουν κυλήσει καλα τα πράγματα περα απο τα φυσιολογικά συμπτώματα που ειχα στην αρχή.... εμείς έχουμε πητ 8.12 βάση περιόδου  κ βάση αυχενικής  3.12

..Αλλά ο γιατρός μου με παει βάση περιόδου...

Καλωσόρισες στην παρέα μας καναρινάκι :) με το καλό να δεχτείς το μπεμπέ σου :) τι είναι ; Αγοράκι ή κοριτσάκι;

ολοι οι γιατροί αν υπάρχει καθυστέρηση στην έξοδο πάνε βάση τελευταίας περιόδου μην αγχωνεσε και εμένα έτσι πάει αλλά συνεχώς η μπουμπου βγαίνει λίγο πιο μεγάλη ?

στις πριν 2 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλημέρα κορίτσια ααα& καλή εβδομάδα!! @Mantarini στην β επιπέδου ήταν με το κεφάλι κάτω και προχθές άλλαξε θέση οπότε ακόμη δεν έχει σταθεροποιηθεί αλλάζει θέσεις..απο 32η εβδομάδα γίνεται "πιο σίγουρο "ας το πούμε και πάλι μπορεί να αλλάξει.. @Bellaki καλως την χάθηκες πως είσαι??ετοιμάζεσαι?σίγουρα θα είναι κιλό τώρα με το καλό!!παίρνω το φυσιοφολ το έχεις πάρει? Είναι καλό τουλάχιστον για τον δικό μου οργανισμό καλά αποτελέσματα με τη καμπύλη!! @Tweety85 καλως ήρθες στην ομάδα μας !!με το καλό το νινακιισετι φάση βρίσκεσαι?? @netspirit εμένα μου λέει ο άντρας μου να συνεννοηθούμε με το ληξιαρχείο ν την βάλουμε τη γέννηση 1/1 χαχχαχαχχχδχχ????όλοι οι άντρες τα ίδια!!! @Starrr  σε ποια εβδομάδα γίνεται αυτός ο έλεγχος?τον κάνεις στο μαιευτήριο η σε κάποιο διαγνωστικό ???

Λες να το κανονίσω έτσι;;;; Χαχαχα 

σωστη σκέψη! Πως παλιά δηλωνανε τους γονείς μας άλλες μέρες; Και ο πατέρας μ έτσι είναι .... χμμμ σκέψεις 1/1 θα γεννηθούν πολλά παιδιά και θα πέσουν πολλά διχίλιαρα!!! Χαχαχα

@Μπεμπελουκα μου κάθε χρόνο τέτοια εποχή βάζουν προσφορα διετίας προχθές την ανανέωσαμε πάλι και πήρα κάποια φορμακια της μπέμπας από τις προσφορές τους (να ρωτάτε πάντα για τις προσφορα με τις στρογγυλές τιμές) και τα πήρα ίδια με την κόρη μου να είναι ίδιες :) 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 5.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Tweety85 είπε:

Κορίτσια μου καλως σας βρηκα...μαγειρευα τωρα τα είδα.....εγω ειμαι 28+1 ...περιμένουμε αγορακι...γιατρό έχουμε την άλλη εβδομάδα κ το περιμένω  πως κ πως...μου έλειψε κ θέλω να το δω... στο μητερα θα γεννήσω κ εγώ...εχω μια απορία η μάνα μου θα μπορεί να μείνει το βραδυ;;; επιτρέπεται;;;κ λογικά από δω κ πέρα θα πηγαίνουμε ανά δύο βδομάδες ετσι δεν ειναι;;;;

Τελεια !!Καλώς να δεχτείςτομωρακιαποοσαδιαβασα στο site στα μονοκλινα επιτρέπουν άτομο να μείνει τώρα αν κάνεις καισαρική ίσως να μπορεί να μείνει κάποιος. Την ίδια απορία είχα και εγώ...βεβαια να σου πω ότι δεν ξέρω αν θέλω να μείνει κάποιος μαζί μου θα δω όπως μου βγει εκείνη την ώρα ξέρω από τώρα ότι θα μαι με καισαρική .εγω ειμαι 27+3 και τέλος Νοεμβρίου με το καλό περιμένουμε τη μπεμπούλα...ποιον γιατρό έχεις αν επιτρεπεται ??Ναι και μένα στο σχεδιάγραμμα εξετάσεων που έχει  γράψει ραντεβού κάθε 2 βδομάδες. Τώρα στις 23 έχω το κλασικό μηνιαίο ραντεβού.

στις πριν 48 λεπτά, ο/η Tweety85 είπε:

Κορίτσια μου καλως σας βρηκα...μαγειρευα τωρα τα είδα.....εγω ειμαι 28+1 ...περιμένουμε αγορακι...γιατρό έχουμε την άλλη εβδομάδα κ το περιμένω  πως κ πως...μου έλειψε κ θέλω να το δω... στο μητερα θα γεννήσω κ εγώ...εχω μια απορία η μάνα μου θα μπορεί να μείνει το βραδυ;;; επιτρέπεται;;;κ λογικά από δω κ πέρα θα πηγαίνουμε ανά δύο βδομάδες ετσι δεν ειναι;;;;

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Tweety85 είπε:

Από ετοιμασίες πως πατε;;; τι έχετε παρει;;;

28+1 είμαι και εγώ :) αλλά έχω ΠΗΤ 8/12

εγώ περιμένω κόρη την δεύτερη :)

σχετικα με το κάθε ποτέ θ πηγαίνεις είναι στη κρίση του γιατρού σου λογικά.

αχ.... και θα σου λείψουν και οι κλωτσιές του αργότερα...!!!!

Τώρα γκρινιάζουμε, αλλά κατά βάθος τις λαχταρούμε :)

στις πριν 3 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Αα ωραία και εγώ εκεί θα γεννήσω ευχαριστώ για την ενημέρωση!!!????

Επίσης να πάρεις τηλέφωνο όταν φτάσεις τις 30 εβδομάδες να σου πουν εάν υπάρχει κάποιο μάθημα μητρικού θηλασμού.... Εγώ πήρα τηλέφωνο κ έκλεισα... Για τον Οκτώβριο. Δηλαδή θα είμαι κάπου στις 34 εβδομάδες. ?

στις πριν 1 ώρα, ο/η Tweety85 είπε:

Είναι ανάλογα ποιο πακέτο θα κλείσεις....μενει λογικά ένας δικός σου εάν έχεις το μωρό μαζί σου..... Αλλά μην νομίζεις σε μια καρεκλιτσα.!!!!! Από τις 35 εβδομάδες πάμε κάθε δύο εβδομάδες.... 

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Επίσης να πάρεις τηλέφωνο όταν φτάσεις τις 30 εβδομάδες να σου πουν εάν υπάρχει κάποιο μάθημα μητρικού θηλασμού.... Εγώ πήρα τηλέφωνο κ έκλεισα... Για τον Οκτώβριο. Δηλαδή θα είμαι κάπου στις 34 εβδομάδες. ?

Ααα ωραία!!!θα πάρω  τηλ αρχές Οκτώβρη 

Ξέρεις αν υπάρχει skin to skin ;

στις πριν 59 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Ααα ωραία!!!θα πάρω  τηλ αρχές Οκτώβρη 

Ξέρεις αν υπάρχει skin to skin ;

Τι εινια αυτό? Δεν ξέρω. ??

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Tweety85 είπε:

Φυσιολογικά πάμε...δεν ξέρω αν κάτι δεν πάει καλά  κ καταλήξουμε σε καισαρική...ξέρετε κατι;;; θα ακουστεί χαζό...Αλλά δεν εχω μείνει ποτέ σε νοσοκομείο  κ θα ήθελα κάποιον  δικό μου να νιώθω άνετα...κ λέω για την μάνα μου που είναι γυναίκα για μέσα στο δωμάτιο...Ναι εντάξει εννοείται ότι θα είναι σε καρέκλα...Αλλά θα την αφήσουν;;;;

Ναι όσους έχω δει αφήνουν.. Όταν θα πας να πάρεις το τιμοκατάλογο. Ρώτησε το. Για επιβεβαίωση. Αλλά κ εμένα ο άντρας μου θα μείνει... 

στις πριν 55 λεπτά, ο/η Tweety85 είπε:

Λένε για προετοιμασία θηλων...να βάζουμε γλυκαιρινη  για ένα 20 λεπτό κ μετά καθαρό οινόπνευμα....Από τον άλλο μήνα...σκληραίνουν η ρόγες...

Υπάρχει κ κατά τον θηλασμό ειδική κρέμα.... Εγώ παίρνω της frezyderm.... Οινόπνευμα γενικά δεν βάζω γιατί αφυδατωνει. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Tweety85 είπε:

Αχχχ μαζί είμαστε...που θα γεννησεις;;;

Εγώ θα γεννήσω σε νησί :) να τραβάει ιώδιο το μωρό ?

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Υπάρχει κ κατά τον θηλασμό ειδική κρέμα.... Εγώ παίρνω της frezyderm.... Οινόπνευμα γενικά δεν βάζω γιατί αφυδατωνει. 

Προσωπικα που έκανα μαθήματα θηλασμού και φροντίδας βρέφους δεν κου ανέφεραν κάτι τέτοια.

το μόνο που μου έσωσαν ήτανε της mustela μια κρεμα για το στήθος μετά τον θηλασμό.

η αλήθεια είναι ότι τις πρώτες δυο τρεις μέρες πονούσα αλλά μετά ήτανε όμορφα το χαιρόμουν και εγώ κ η μικρή :)

στις πριν 1 ώρα, ο/η Tweety85 είπε:

Εγώ την έβγαλα προχθές...θα είναι η μόνη φορά που θα χρεισιμοποιηθει φουλ....

Γενικά πιστεύω ότι θα τη χρησιμοποιήσουμε..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Starrr είπε:

Τι εινια αυτό? Δεν ξέρω. ??

Μετά τον τοκετό έχεις χρόνο εσύ και το μωράκι σου για σωματική επαφή και μπορεί να είναι και ο σύζυγός!!

στις πριν 12 λεπτά, ο/η netspirit είπε:

Προσωπικα που έκανα μαθήματα θηλασμού και φροντίδας βρέφους δεν κου ανέφεραν κάτι τέτοια.

το μόνο που μου έσωσαν ήτανε της mustela μια κρεμα για το στήθος μετά τον θηλασμό.

η αλήθεια είναι ότι τις πρώτες δυο τρεις μέρες πονούσα αλλά μετά ήτανε όμορφα το χαιρόμουν και εγώ κ η μικρή :)

Ε ναι κ το mustela είναι καλή. ? Ότι βολεύει τη καθεμία. 

στις Just now, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Μετά τον τοκετό έχεις χρόνο εσύ και το μωράκι σου για σωματική επαφή και μπορεί να είναι και ο σύζυγός!!

Δηλαδή δεν κατάλαβα? Γιατί δε σου το δίναν? 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η netspirit είπε:

Εγώ ρώτησα τη μαία και μού είπε να μην χρησιμοποιήσω κάτι πριν τη γέννα. Γενικά δυσκολεύτηκεςστην αρχή?

στις Just now, ο/η Starrr είπε:

Δηλαδή δεν κατάλαβα? Γιατί δε σου το δίναν? 

Το παίρνουν για εξετάσεις .με το skin to skin έχεις χρόνο ακριβώς μετά το τοκετό να θηλάσειςκιολας

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Μετά τον τοκετό έχεις χρόνο εσύ και το μωράκι σου για σωματική επαφή και μπορεί να είναι και ο σύζυγός

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Το

Το θηλάζεις κ κανονικά.... 

στις Just now, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Το παίρνουν για εξετάσεις .με το skin to skin έχεις χρόνο ακριβώς μετά το τοκετό να θηλάσειςκιολας

Ναι βρε κανονικά... Το παίρνουν το μετρούν τι σκεπάζουν κ σου το ξανά δίνουν..... Κ το χεις δίπλα σου. Σου δείχνουν αν το θηλάζεις... Ξεκουράζεται για καμιά ώρα. Κ μετά πάτε δωμάτιο... 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Ναι βρε κανονικά... Το παίρνουν το μετρούν τι σκεπάζουν κ σου το ξανά δίνουν..... Κ το χεις δίπλα σου. Σου δείχνουν αν το θηλάζεις... Ξεκουράζεται για καμιά ώρα. Κ μετά πάτε δωμάτιο... 

Κορίτσια θα επιλεξετε rooming in;

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Κορίτσια θα επιλεξετε rooming in;

Τι είναι αυτό πάλι????? ??? Γιατί δεν μιλάμε ελληνικά. ?

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Εννοείται θα χω τον μπέμπη στο δωμάτιο μου!!!!! 

χαχαχααχαχαχαχαχχαχααχαχααχαχααχχααχχαχαχ Θεαααααρααααα!!!Έτσι τα λένεχαχχχχ 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

χαχαχααχαχαχαχαχχαχααχαχααχαχααχχααχχαχαχ Θεαααααρααααα!!!Έτσι τα λένεχαχχχχ 

Εγώ ξέρω ότι θα κλείσω τετράκλινο κ θα χω το μωρό μαζί μου. Αυτά θέλω.. ????? Α κ να τηρείται το επισκεπτηριο..... Μην γίνεται χαμουλης.... Ζητάω πολλά??? ??

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Εγώ ξέρω ότι θα κλείσω τετράκλινο κ θα χω το μωρό μαζί μου. Αυτά θέλω.. ????? Α κ να τηρείται το επισκεπτηριο..... Μην γίνεται χαμουλης.... Ζητάω πολλά??? ??

ε!!!!! τηρείται το επισκεπτήριο λίγο δύσκολο!!!!επισης 4 κλινοδενυπαρχει 3 κλινο

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

ε!!!!! τηρείται το επισκεπτήριο λίγο δύσκολο!!!!επισης 4 κλινοδενυπαρχει 3 κλινο

Ναι τετράκλινο.. Τουλάχιστον θεωρώ ιδιωτικά τηρείται καλύτερα. Κ μπορείς να πεις σε μια νοσηλεύτρια ότι πχ ναι μπαίνουν 2-2 Κ οιχ πολύ ώρα κτλ... Γιατί κ καταχείμωνο. Πολλά μικρόβια!!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...