Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικα μωράκια 2020!!!!

Recommended Posts

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκιαααα απ την βροχερή Θεσσαλονίκη!!!!τι κάνετε??εγώ περιμένω πώς και πώς να πάω σήμερα να δώ το ζουζουνάκι μου!!!!!@despoina46 και συ κοριτσάκι??αχχαχα γέμισε κοριτσάκια το θεματάκι μας,γερά να είναι???

Bροχερή όντως και δροσερή η πόλη μας!Ναι κ μεις κορίτσακι,τα αγοράκια λίγα,δεν θα βρίσκουμε γαμπρούς χαχαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 5.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 2 λεπτά, ο/η despoina46 είπε:

Bροχερή όντως και δροσερή η πόλη μας!Ναι κ μεις κορίτσακι,τα αγοράκια λίγα,δεν θα βρίσκουμε γαμπρούς χαχαχαχα

Ναι ναι δροσερηηηηη!!!καλύτερα έτσι,εμάς μας συμφέρει!!χιχιχιχι όντως,δε θα βρίσκουμε γαμπρούς!??

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκιαααα απ την βροχερή Θεσσαλονίκη!!!!τι κάνετε??εγώ περιμένω πώς και πώς να πάω σήμερα να δώ το ζουζουνάκι μου!!!!!@despoina46 και συ κοριτσάκι??αχχαχα γέμισε κοριτσάκια το θεματάκι μας,γερά να είναι???

@Nektarinaki_love βρέχει???εδώ στην Αθήνα σκαειοτζιτζικας!στείλε νέα για τη μπεμπούλα !

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@Nektarinaki_love βρέχει???εδώ στην Αθήνα σκαειοτζιτζικας!στείλε νέα για τη μπεμπούλα !

Ναι Μπεμπελούκα μου βρέχειιι και έχει πέσει και αρκετά η θερμοκρασία!σαν φθινόπωρο είναι!!αλλά δεν πειράζει,μια χαρά είναι για εμάς τις εγκυούλες!!!ναι ναι εννοείται θα σας στείλω τα νεάκια μουυυυ!!!

Κορίτσια μόλις γύρισα απ τον γιατρό!όλα καλά με την μπέμπα!!την είδαμε και 3d αλλά δεν είδαμε πολλά γιατί η κυρία είχε τα χεράκια της στα μουτράκια της και χαιδευε τα μαγουλά της!χαχαχαχχα  και δεν τα έπαιρνε!χααχχα οπότε κάτι λίγα είδαμε!δεν πειράζει,στην β επιπέδου ελπίζω να την δούμε καλύτερα!και εμάς 146 παλμούς είχε αυτή τη φορά!απ ότι κατάλαβα όσο μεγαλώνει πέφτουνε!άντε τώρα να έρθει η β επιπέδου να τελειώνω και απο αυτό!!!!

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Κορίτσια μόλις γύρισα απ τον γιατρό!όλα καλά με την μπέμπα!!την είδαμε και 3d αλλά δεν είδαμε πολλά γιατί η κυρία είχε τα χεράκια της στα μουτράκια της και χαιδευε τα μαγουλά της!χαχαχαχχα  και δεν τα έπαιρνε!χααχχα οπότε κάτι λίγα είδαμε!δεν πειράζει,στην β επιπέδου ελπίζω να την δούμε καλύτερα!και εμάς 146 παλμούς είχε αυτή τη φορά!απ ότι κατάλαβα όσο μεγαλώνει πέφτουνε!άντε τώρα να έρθει η β επιπέδου να τελειώνω και απο αυτό!!!!

Mπράβο,τέλεια νέα!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Τέλεια κοριτσάκι μου με το καλό ή β επιπέδου!!!!????????εφόσον όλα κυλούν ομαλά χαλαρωσε και απολαυσετο ???????

στις On 13/7/2019 at 10:42 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@Starrrμπράβο κοπελα μου όλα 

@starrr συγχαρητηρια,αντε να την κανουμε κ εμεις να φυγει κ αυτο το αγχοςςς!!!

στις On 15/7/2019 at 2:12 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Κοριτσια καλη εβδομαδα !!!για πείτε...ποτε έχουμε β επιπέδου??

5 αυγουστου @μπεμπελουκααα!!!Εσυυ???

στις πριν 20 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Κορίτσια εγώ σας έχω τον γαμπρό. Να χουμε κ πολλές νύφες να επιλέξουμε την πιο κατάλληλη. ??

@Starrr κ εγω γαμπρο εχωωω!!!Εχουμε πολλες επιλογες με νυφες ετσιι!!!

στις πριν 6 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Πώς είστε σήμερα;; Έχω γιατρό το απόγευμα και ανυπομωνωωωω!!!!

A τι ωραία. Να δούμε πόσο μεγάλωσε το γλυκουλι.. ?? Εμένα εδώ κάνει κωλοτουμπες.... ?

στις πριν 7 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Πώς είστε σήμερα;; Έχω γιατρό το απόγευμα και ανυπομωνωωωω!!!!

Περιμένουμε νέα σου κοριτσάκι μου !!!

στις πριν 8 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Εγω τώρα μαζεύτηκα σπίτι απ το πρωί η σουρτούκαααα!!!χαχαα άντε να πάς να δεις το ζουζούνι σου!περιμένουμε νέαααα!!και εμένα σήμερα όλη μερα με χτυπάει το αστέρι μου!και στην καφετέρια που καθόμουνα δεν σταμάτησε!μάλλον σουρτούκα θα βγεί και αυτή!!!??

κορίτσια γύρισα απ το ραντεβού... μεγάλωσε το μικρακι μας.. 250 γραμμάρια.. είχε και το δάχτυλο στο στόμα το γλυκούλι Μου.. Σχετικά με το φύλο θα το μάθω στην Β επιπεδου.. οκλαδόν και σήμερα... Έχω το μικρό Βούδα για παιδί... 

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσια γύρισα απ το ραντεβού... μεγάλωσε το μικρακι μας.. 250 γραμμάρια.. είχε και το δάχτυλο στο στόμα το γλυκούλι Μου.. Σχετικά με το φύλο θα το μάθω στην Αυχενική.. οκλαδόν και σήμερα... Έχω το μικρό Βούδα για παιδί... 

Το είδατε με 3d ;;; εννοείς στη β επιπέδου???πόπο τι σας έχει κάνει!!Για μάθετε το φύλο ??????????????????????

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Εγω τώρα μαζεύτηκα σπίτι απ το πρωί η σουρτούκαααα!!!χαχαα άντε να πάς να δεις το ζουζούνι σου!περιμένουμε νέαααα!!και εμένα σήμερα όλη μερα με χτυπάει το αστέρι μου!και στην καφετέρια που καθόμουνα δεν σταμάτησε!μάλλον σουρτούκα θα βγεί και αυτή!!!??

Που γυρνάς συν εγκυουλαααααα???????????????????ψωνίζετε τίποτα η όχι ακόμη??

στις Just now, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Το είδατε με 3d ;;; εννοείς στη β επιπέδου???πόπο τι σας έχει κάνει!!Για μάθετε το φύλο ??????????????????????

ναι β επιπέδου ήθελα να γράψω...  προσπάθησε να κάνει και λήψη με 3d αλλά δεν φαινόταν πολύ καθαρά.. 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

ναι β επιπέδου ήθελα να γράψω...  προσπάθησε να κάνει και λήψη με 3d αλλά δεν φαινόταν πολύ καθαρά.. 

Χιχι χι σημασία έχει που πάνε όλα καλά!!!τίποτα άλλο!???εξάλλου σε λίγες μέρες θα μάθεις!τον έφαγες τον γάιδαρο!

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Χιχι χι σημασία έχει που πάνε όλα καλά!!!τίποτα άλλο!???εξάλλου σε λίγες μέρες θα μάθεις!τον έφαγες τον γάιδαρο!

σίγουρα αυτό είναι το πιο σημαντικό.. Αλλά να απογοητεύτηκα... έφτασα 5ο μήνα και ακόμα δεν ξέρω τι μωρό έχω... 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσια γύρισα απ το ραντεβού... μεγάλωσε το μικρακι μας.. 250 γραμμάρια.. είχε και το δάχτυλο στο στόμα το γλυκούλι Μου.. Σχετικά με το φύλο θα το μάθω στην Β επιπεδου.. οκλαδόν και σήμερα... Έχω το μικρό Βούδα για παιδί... 

Θέλει να σας κάνει έκπληξη!!!χεχε .και εγώ Τετάρτη έχω ραντεβού να δούμε αν θα μας αφήσει  και εμάς να μάθουμε τι είναι...

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

σίγουρα αυτό είναι το πιο σημαντικό.. Αλλά να απογοητεύτηκα... έφτασα 5ο μήνα και ακόμα δεν ξέρω τι μωρό έχω... 

Στους άλλους υπέρηχους πάλι κρυβόταν????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...