Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικα μωράκια 2020!!!!

Recommended Posts

στις πριν 1 λεπτό, ο/η γιωτα22 είπε:

Η κρεμα για τις ραγαδες,της frezyderm, ποσο κοστιζει ξερετε?

Εγώ παραγγέλνω από pharmacydiscount.gr που έχει καλές τιμές γιατί παίρνω και τις βιταμίνες μου που τις έχει πιο οικονομικά από όλους . 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 5.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Πίνεις βιταμίνες?είχε πέσει ο αιματοκρίτης σου ??

Ειχε πεσει απο 39 στο 35,κ μου ειπε να παρω αλλο ενα.Περνω το μαγνησιο,ενα πρωι ενα μεσημερι,φυλλικο οξυ,κ ασβεστιο με βιταμινη D.Αυτα τα ολιγα,χαχα.Εσυ?

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Για πεςςςς τι ????μυρίζουν όμορφα??μαλακωνουνδερματακι?

Ναι εμένα τουλάχιστον μ αρέσει πολύ αυτή η εταιρεία. Κ την σειρά την βρεφική θα την παραγγείλω για τον μπεμπουλη. Δούλευα σε παιδιατρειο. Κ μου άρεσε από τότε αυτή η εταιρεία. Τις είχα δοκιμάσει ολες? κ σαν υφή μ άρεσε επίσης κ η hydrovit,για βρεφικά. Αλλά την frezyderm δεν την αλλάζω. Έχω πάρει κ τη αντηλιακό με χρώμα κ το χρησιμοποιώ πολύ. 

στις πριν 32 λεπτά, ο/η γιωτα22 είπε:

Κ εγω την αλλη παρασκευη εχω εξετασεις του μηνα κ καμπυλη ζαχαρεως!!Για να δουμε τι θα δουμε.Εγω ειχα αγχος μην ειμαι η μονη που παει τουαλετα σχεδον καθε μια ωρα.Επισης αισθανομαι χαμηλα να με πιεζει κατω σαν βαρος.

Αυτό το βάρος το νιώθω και εγώ και προσπαθούσα να το περιγράψω στο γιατρό και το "αδειασμα" που νιώθω μόλις πάω τουαλέτα.. και εκεί μου είπε ότι το πιο πιθανό είναι από την εγκυμοσύνη αλλά ας αποκλείσουμε ενδεχόμενο Ουρολοίμωξης... νωρίς νωρίς μια έπιασε η συχνουρια..

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Αυτό το βάρος το νιώθω και εγώ και προσπαθούσα να το περιγράψω στο γιατρό και το "αδειασμα" που νιώθω μόλις πάω τουαλέτα.. και εκεί μου είπε ότι το πιο πιθανό είναι από την εγκυμοσύνη αλλά ας αποκλείσουμε ενδεχόμενο Ουρολοίμωξης... νωρίς νωρίς μια έπιασε η συχνουρια..

Οντως νωρις νωριςςς!!!Υπομονη για τα κουτσουνακια μαςςςς!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η γιωτα22 είπε:

Ειχε πεσει απο 39 στο 35,κ μου ειπε να παρω αλλο ενα.Περνω το μαγνησιο,ενα πρωι ενα μεσημερι,φυλλικο οξυ,κ ασβεστιο με βιταμινη D.Αυτα τα ολιγα,χαχα.Εσυ?

Εγώ φιλισιν πολυβιταμινες   vitaminid  θυροειδη τ4 inohep  και μια φορα το μηνα αντιβιωση σαλοσπιρ

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;;;;

σας εχω χασει...ετρεχα με τι γαμο και τωρα ηρεμισα!!!

απο οτι διαβαζω μια χαρα ειστε...και χαιρομαι!!!

εγω ανυπομονω να ακουσω το μωρο ειναι νωρις βεβαια ακομα μετα τις 18 βδομαδες μ ειπαν συνηθως θα το καταλαβω!!

εσεις εχετε νιωσει τπτ;;;

Να ζήσετε,με το καλό το μωράκι σας. Εγώ είμαι 16 κ 4 και ακόμη τίποτα,ανυπομονώ να έρθει η στιγμή που θα το νιώσω. Εσύ πόσο είσαι?

στις πριν 11 ώρες, ο/η marzou είπε:

εγω ανυπομονω να ακουσω το μωρο ειναι νωρις βεβαια ακομα μετα τις 18 βδομαδες μ ειπαν συνηθως θα το καταλαβω!!

Καλημέρα κορίτσι!! Να ζήσετε!! Με το καλό το μωράκι Σας!! Συνήθως το μωρό το ακούμε μετά την 20η βδομάδα.. νωρίτερα νιώθουμε κάτι σαν φτερούγισμα.. 

στις πριν 11 ώρες, ο/η marzou είπε:

Καλημέρα κοπελα μου να ζήσετε να ΣτΕ ευτυχισμένοι !!και με το καλό το μωράκι σας !!νιώθουμε φτερουγίσματα που και που συνήθως ξαπλωμένη και χαλαρή αλλά όχι συνεχεια!!!

στις πριν 14 ώρες, ο/η marzou είπε:

Να ζήσετε κορίτσι μου και με το καλό το μωράκι σας!σε λίγο θα το ακούσεις κορίτσι μου,κοντά είσαι!πως πέρασες στο γαμο τελικά??ολα οκ??χορεψές??καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!τι ωραία που δρόσισε ρε κορίτσιαααα!ας μείνει έτσιιιιι μεχρι το τέλος του καλοκαιριού!χααχχ

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Να ζήσετε κορίτσι μου και με το καλό το μωράκι σας!σε λίγο θα το ακούσεις κορίτσι μου,κοντά είσαι!πως πέρασες στο γαμο τελικά??ολα οκ??χορεψές??καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!τι ωραία που δρόσισε ρε κορίτσιαααα!ας μείνει έτσιιιιι μεχρι το τέλος του καλοκαιριού!χααχχ

Ολα καλα με το γαμο!!!πηγαν ολα τελει!!!

παραχορεψα θα ελεγα το ευχαριστηθηκα!!ολοι μου ελεγαν εισαι εγκυος κατσε μην χορευεις...αλλα δεν ακουγα κανεναν μια φορα παντρευετηκα ηθελα να το γλεντησω!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η marzou είπε:

Ολα καλα με το γαμο!!!πηγαν ολα τελει!!!

παραχορεψα θα ελεγα το ευχαριστηθηκα!!ολοι μου ελεγαν εισαι εγκυος κατσε μην χορευεις...αλλα δεν ακουγα κανεναν μια φορα παντρευετηκα ηθελα να το γλεντησω!!

Μπράβο κορίτσι μου πολύ καλά έκανες!!!και εγώ αν δεν είχα το νυφικό να με Ζορίζει τόσο,θα χορευα πολυυυυ περισσότερο!!!!

στις πριν 22 ώρες, ο/η γιωτα22 είπε:

εξωτερικα τι εννοεις βρε?Κολπικο υπερηχο μου κανει κ τον μετραει.

Ο τράχηλος μετριέται με 2 τρόπους εξωτερικά με υπέρηχο και εσωτερικά με υπέρηχο 

στις πριν 22 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω χρησιμοποιείτε λάδι για ραγάδες στη κοιλιά??κάνουν δουλειά αυτά?Εγώ χρησιμοποιώ bepanthol γαλάκτωμα σώματος κ ενυδατική .και οδοντοκρεμα την παρακάτω η οποία είναι ότι πρέπει και δεν μου μυρίζει καθόλου. 

20190711_185038.jpg

Κι εγώ αυτή χρησιμοποιώ, είναι πολύ καλή! Από λάδι βάζω βαλσαμελαιο σπιτικό το φτιάχνει ο μπαμπάκας μου! 

στις On 8/7/2019 at 11:02 ΠΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@γιωτα22 και @Bellaki  πως είστε κοριτσιααα???Που χαθηκατεεε?

Μπεμπελούκα μου, χάθηκα λόγω εργασίας.... 9 πρωί με 10 το βράδυ... χαιρετώ και τα άλλα κορίτσια! Η εγκυμοσύνη μια χαρά, ο γιατρός είπε οτι είναι κοριτσάκι και έχω β επιπέδου 06/08! Το μόνο μου πρόβλημα είναι οι πόνοι στη μέση.... θέλω βοήθεια για να σηκωθώ από το κρεβάτι και τον καναπέ... πολύ κλάμα από τον πόνο!  περιμένουμε και τις απαντήσεις για την κυστική του άντρα μου γιατί βρέθηκε να έχω ελλατωματικό γονίδιο... αυτά τα ωραία!!!!!!! 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Bellaki είπε:

Μπεμπελούκα μου, χάθηκα λόγω εργασίας.... 9 πρωί με 10 το βράδυ... χαιρετώ και τα άλλα κορίτσια! Η εγκυμοσύνη μια χαρά, ο γιατρός είπε οτι είναι κοριτσάκι και έχω β επιπέδου 06/08! Το μόνο μου πρόβλημα είναι οι πόνοι στη μέση.... θέλω βοήθεια για να σηκωθώ από το κρεβάτι και τον καναπέ... πολύ κλάμα από τον πόνο!  περιμένουμε και τις απαντήσεις για την κυστική του άντρα μου γιατί βρέθηκε να έχω ελλατωματικό γονίδιο... αυτά τα ωραία!!!!!!! 

Κορίτσι μου ελπίζω να είναι καλή η απάντηση του αντρουλη σου .Και εσύ κοριτσάκι super !!!Καλά αποτελέσματα β επιπέδου 

..τωρα για τη μέση σου τι σου είπε ο γιατρος??

Καλημέρα κοριτσια μου τι κάνετε;;;

@Bellaki μου κρι παρόμοιο με τη μέση έχω και εγώ πόνοι αρκετοί αλλά ευτυχώς όχι συχνά 

κοριτσια ρωτήστε το γιατρό σας για τα έλαια, εμένα η μαία μου είχε πει στη πρώτη μου  ότι το αμυγδαλέλαιο ανακάλυψαν ότι προκαλεί συσπάσεις ρωτήστε το. Το bio oil κατέληξα να χρησιμοποιώ καθώς θεωρούσα πτι ήταν το μόνο που έκανε  δουλειά  και έτσι έλεγαν οι περισσότεροι φυσικά όμως αυτό είναι στον κάθε οργανισμό και ραγάδες αν είναι να κανείς θα κανείς απλά πίνετε πολύ νεράκι αυτό μόνο συστήνω. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν ήμουν τυπική αλλά έπινα νεράκι ΡΑΓΑΔΑ ευτυχώς ούτε μια (λενε ότι είναι στο δέρμα)

η συχνουρία θα παραμείνει κ θα επιδεινωθεί δυστυχώ ???

Την μικρή μου εγώ την νιώθω και σήμερα την ένιωσε και ο άντρας μου! Ευτυχώς οι κλωτσιές της είναι ακομι αδύναμες και κοιμάμαι λίγο γιατί αργότερα θα πεταγόμαστε ??

να έχετε ένα γλυκό και όμορφο Σαββατοκύριακο και να μην αγχώνεστε όλα καλά θα πάνε ❤️

στις πριν 15 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Κορίτσι μου ελπίζω να είναι καλή η απάντηση του αντρουλη σου .Και εσύ κοριτσάκι super !!!Καλά αποτελέσματα β επιπέδου 

..τωρα για τη μέση σου τι σου είπε ο γιατρος??

Σ'ευχαριστώ πολύ! Για τη μέση μόνο ξεκούραση μου είπε και απο μόνη μου βάζω παγοκύστες και ηρεμώ κάπως...

στις πριν 7 ώρες, ο/η netspirit είπε:

Καλημέρα κοριτσια μου τι κάνετε;;;

@Bellaki μου κρι παρόμοιο με τη μέση έχω και εγώ πόνοι αρκετοί αλλά ευτυχώς όχι συχνά 

κοριτσια ρωτήστε το γιατρό σας για τα έλαια, εμένα η μαία μου είχε πει στη πρώτη μου  ότι το αμυγδαλέλαιο ανακάλυψαν ότι προκαλεί συσπάσεις ρωτήστε το. Το bio oil κατέληξα να χρησιμοποιώ καθώς θεωρούσα πτι ήταν το μόνο που έκανε  δουλειά  και έτσι έλεγαν οι περισσότεροι φυσικά όμως αυτό είναι στον κάθε οργανισμό και ραγάδες αν είναι να κανείς θα κανείς απλά πίνετε πολύ νεράκι αυτό μόνο συστήνω. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν ήμουν τυπική αλλά έπινα νεράκι ΡΑΓΑΔΑ ευτυχώς ούτε μια (λενε ότι είναι στο δέρμα)

η συχνουρία θα παραμείνει κ θα επιδεινωθεί δυστυχώ ???

Την μικρή μου εγώ την νιώθω και σήμερα την ένιωσε και ο άντρας μου! Ευτυχώς οι κλωτσιές της είναι ακομι αδύναμες και κοιμάμαι λίγο γιατί αργότερα θα πεταγόμαστε ??

να έχετε ένα γλυκό και όμορφο Σαββατοκύριακο και να μην αγχώνεστε όλα καλά θα πάνε ❤️

Bio oil κι εγώ! Αφήνει τέλεια αίσθηση δέρματος! Εγώ βάζω σε όλο το σώμα ακόμη και στο πρόσωπο!

Καλό ΣΚ σε όλες κορίτσια!!! @Bellaki υπομονή με την μέση σου και εύχομαι σύντομα να περάσει!καλά αποτελέσματα με την εξέταση της κυστικής!όλα καλά να πάνε!

Γειά σας κορίτσια. Έκανα την Β επιπέδου. Όλα καλά. Εύχομαι κ σε σας... 430 γραμμάρια ο γιος.... 3 Αυγούστου ξανά έχουμε ραντεβού να δούμε πόσο παχυναμε.... Κ ο γιος κ η μαμά. ??

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Γειά σας κορίτσια. Έκανα την Β επιπέδου. Όλα καλά. Εύχομαι κ σε σας... 430 γραμμάρια ο γιος.... 3 Αυγούστου ξανά έχουμε ραντεβού να δούμε πόσο παχυναμε.... Κ ο γιος κ η μαμά. ??

Μπράβο κορίτσι μου ???άντε να παίρνουμε και εμείς σειραααα!!νομίζω η επόμενη είμαι εγω!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...