Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικα μωράκια 2020!!!!

Recommended Posts

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Maroulli είπε:

Μπουμπουκος με τα όλα του!!!!!!άντε κορίτσι μου άρχισε η αντίστροφη μέτρηση!!!!!σου εύχομαι με το καλό με ένα πόνο και όλα θα είναι τέλεια!!!!???

Ευχαριστώ πολύ. Βέβαια νιώθω ότι μετά που θα κόψω τα χάπια δεν θα κάνω συσπάσεις. Κ λέω λες? Να μη θέλει μετά να βγει??? ?? Αλλά γενικά ο γιατρός είναι βλέπουμε κ κάνουμε... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 5.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Γειά σας κορίτσια.. Λοιπόν μόλις γύρισα από το γιατρό. 2.900 ο μπέμπης. Είναι δεκα μέρες μεγαλύτερος... Εινια πάρα πολύ χαμηλά καλά το ένιωθα.... Ο τράχηλος δεν έχει επηρεαστεί. Αλλά δεν σημαίνει ότι δε μπορεί να κάνει ένα μπαμ κ να ανοίξει. Αλλά επειδή παίρνω τη προγεστερόνη μου είπε λίγο δύσκολο. Τη Τρίτη ξανά έχω ραντεβού κ θα κόψουμε τα χάπια. Κ μετά οποτε θέλει ας έρθει!!!! 

τέλεια κοπέλα μου!! Όλο και πλησιάζουν οι μέρες!! υπομονή λίγο ακόμα και θα έχεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!! 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

έχω βρει μια τέλεια από το wish αλλά δεν την έχω παραγγείλει ακόμα γιατί δεν ξέρω κατά πόσο είναι αντιπροσωπευτικό αυτό που βλέπω με αυτό που θα λαβω

Εγώ παράγγειλα αυτοκόλλητα από wish να τα κολλήσω πάνω από την κούνια. Και ήταν μια χαρά!!??πο σο κοστίζει στοwish ;για π.χ στο τζάμπο έχει 5 ευρω. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Tweety85 είπε:

Ποσο είσαι θυμάσαι μου... Εγώ την άλλη βδομάδα θα πάω...να συγκρίνω τα κιλά... Εγώ είχα πάει στην 29+4 Κ ήταν 1900 κ θεωρώ ότι ήταν πολλά...Για να δούμε τωρα...

Για την ακρίβεια είμαι 34+5 κ είναι 2.900. Δηλ τελειώνω την 35η εβδομάδα.... Κ μπαίνω στη 36η... Κ μένα τόσο ήταν στη εβδομάδα που ήσουν... ? Μετά αυξάνονται κατά πολύ τα κιλά τους.. Κ τα ίδια μας παράλληλα. ??Τώρα σε δέκα μέρες πήρε 150 γρ. Κ τη Τρίτη ξανά έχω οπότε Αντε να χει πάει 3 κιλά... Αλλά σύμφωνα με τα κιλά του είναι 36+4,απο 34+5 που είμαι εγώ. 

@Starrr Μια χαρά το αντράκι σου μεγάλωσε :) 

κρατα ρε κορίτσι όσο μπορείς να πάρει λίγο ακομι :)

@Μπεμπελουκα εμένα ο Γυναικολογος μου είναι κατά του εμβολίου στην εγκυμοσύνη αλλά μετά λέει καλό είναι να γίνει. Ο παιδίατρος που πάω την κόρη μου το «ζητάει» για να είναι καλυμμένο το βρέφος. Ναι την πάω παιδικό την Κόρη μ αλλά θα σταματήσουμε μόλις γεννήσω λίγους μήνες διότι είναι επικίνδυνα για τη Μπέμπα. Όποτε μάλλον θα το κάνουμε όλοι οικογενειακός .

@Tweety85 Μην αγχωνεσε κορίτσι μ με τα κιλά , εμένα πχ 29+4 ήτανε 1450 και σε 13 μέρες πήρε 550γρ εν τα λέω σωστά όποτε μην συγκρίνεις απλά πήγαινε και δες τι θα πει ο γιατρός :)

στις πριν 3 ώρες, ο/η Tweety85 είπε:

Καλημερααααα....αχχχ κορίτσια μου   Ανυπομονώ να έρθει η μέρα για να πάμε κ να είναι όλα καλά... Δηλαδή... @starrr θα γεννήσεις  νωριτερα;;;Επειδή είναι πιο μεγαλο;;;

Θα γεννήσω λογικά νωρίτερα γιατί βιάζεται. Κανονικά δε έπρεπε να έχει εμπεδωθεί τόσο.... Η νύφη ποτέ δε είχε εμπεδωθεί το μωρό της κ κάθε φορά γινόταν τη ώρα της γέννας κ πήγαινε 40+... Δεν ξερω αν έφτιαξε κ η βαρύτητα. Πάντως ήμουν σίγουρη πως εμπεδωθηκε γιατί πονεσα τόσο πολύ το Σάββατο το βράδυ που το νιωσα. Έχει γυρίσει κ μπρούμυτα. Άμα δε έπαιρνα τη Κυριακή το πρωί το γιατρό μου παίζει από τα τόσα χτυπήματα να μου χε σπάσει τα νερά.... Κ τώρα πονάω συνεχόμενα. Όλο το βράδυ που σηκωνομουν σκεφτόμουν ότι θα περπατήσω κ θα σπάσουν. 

στις On 14/10/2019 at 8:26 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@γιωτα22  @Nektarinaki_love @Bellaki που είστε ρε κορίτσια!!!! Χαθήκαμε!

@μπεμπελουκα,τι κανειςςς???Οντως χαθηκαμεεεε!!!Εγω μπηκα 32 εβδομαδα!!!Εχω μπλεξει με τις ετοιμασιες,πλυντηρια,σιδερωματα.Εσυ τι κανεις?Εχω ραντεβου για ντοπλερ στις 24 του μηνα.Ειχα παει κτην προηγουμενη εβδομαδα κ ο μπεμπης ζυγιζε 2250.Μεγαλο μωρο μου λεει ο γιατρος.Εσεις τα νεα σας?Αυριο θα παω να καταθεσω κ την αδεια εγκυμοσυνης.

στις πριν 1 ώρα, ο/η γιωτα22 είπε:

@μπεμπελουκα,τι κανειςςς???Οντως χαθηκαμεεεε!!!Εγω μπηκα 32 εβδομαδα!!!Εχω μπλεξει με τις ετοιμασιες,πλυντηρια,σιδερωματα.Εσυ τι κανεις?Εχω ραντεβου για ντοπλερ στις 24 του μηνα.Ειχα παει κτην προηγουμενη εβδομαδα κ ο μπεμπης ζυγιζε 2250.Μεγαλο μωρο μου λεει ο γιατρος.Εσεις τα νεα σας?Αυριο θα παω να καταθεσω κ την αδεια εγκυμοσυνης.

Αντε τέλεια. Τελικά όλα χοντρά μας έχουν βγει?? 

στις πριν 8 ώρες, ο/η γιωτα22 είπε:

Γεια σου ρε κοριτσάρα μου !!Εγώ Παρασκευή θα καταθέσω για άδεια.σημερα κάναμε καιντομπλερ όλα καλά!!είναι μικρούλα βέβαια εντός φυσιολογικών ορίων 1.550 .Θα ναι μοντέλο..χαχαχαχα !!!!!

Μου είπε  να κανω την ινοχεπ πλέον πρωι και όχι βραδυ και 6/11εχω καρδιοτοκογραφο. Συνεχίζω το κομμένο αλάτι και πρέπει να τρώω πιο πολύ πρωτεΐνη . Εννοείται ότι τρέχω με τις προετοιμασίες και αυτές τις μερες έχω κουραστεί αρκετά .

στις On 15/10/2019 at 11:08 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Εγώ παράγγειλα αυτοκόλλητα από wish να τα κολλήσω πάνω από την κούνια. Και ήταν μια χαρά!!??πο σο κοστίζει στοwish ;για π.χ στο τζάμπο έχει 5 ευρω. 

Τελικά παρήγγειλα αυτοκόλλητο τοίχου και κουνουπιέρα από το wish, και τσάντα για τα πράγματα του μωρού από το eBay. Εύχομαι να είναι οκ!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Τελικά παρήγγειλα αυτοκόλλητο τοίχου και κουνουπιέρα από το wish, και τσάντα για τα πράγματα του μωρού από το eBay. Εύχομαι να είναι οκ!! 

Μια χαρά θα είναι !! Με για!!!Εγώ να σου πω την αλήθεια παράγγειλα  από κέντια κουνουπιέρα γιατί έχει και μια καρδούλα κολλημένη πάνω  στην αρχή και φαίνεται ωραία !!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Μια χαρά θα είναι !! Με για!!!Εγώ να σου πω την αλήθεια παράγγειλα  από κέντια κουνουπιέρα γιατί έχει και μια καρδούλα κολλημένη πάνω  στην αρχή και φαίνεται ωραία !!

άμα μου βρωμάει θα την δώσω σουτ.. 19 ευρω έκανε.. ???

κορίτσια για το μπανάκι του μωρού τι πήρατε;; εγώ έχω  μόνο  ντουζιερα, ειναι μικρο το wc μας και σκεφτόμουν να πάρω το flexibath που μαζεύει και να το βάζω πάνω στη λεκάνη και με τη βρεχτουρα από το ντους να το κάνω μπανάκι και να φεύγουν τα νερά κατευθείαν στη λεκάνη.. Δεν μπορώ να βρω άλλη λύση.. 

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσια για το μπανάκι του μωρού τι πήρατε;; εγώ έχω  μόνο  ντουζιερα, ειναι μικρο το wc μας και σκεφτόμουν να πάρω το flexibath που μαζεύει και να το βάζω πάνω στη λεκάνη και με τη βρεχτουρα από το ντους να το κάνω μπανάκι και να φεύγουν τα νερά κατευθείαν στη λεκάνη.. Δεν μπορώ να βρω άλλη λύση.. 

Και Εγώ θα πάρω μπανακι με βαση γτ ο νιπτήρας δεν είναι βαθύς...

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

άμα μου βρωμάει θα την δώσω σουτ.. 19 ευρω έκανε.. ???

Όχι ρε μια χαρά θα είναι και τα αυτοκόλλητα που πήρα είναι σουπερ και πάνφθηνα .!!!!!άσε είχα πάρει καλαθάκια από το τζάμπο υφασμάτινο και τα πέταξα μου μύριζαν απαίσια Παρόλ ο που τα έπλυνα !!!??

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Ωραία ιδέα αυτό που λες πάντως!!απο ποιο καταστημα λες να το αγορασεις ?Εγώ θέλω κατι να μην σκύβω και πολύ γιατί θα έχω και τα ράμματα και φοβάμαι να σου πω την αλήθεια !!το μόνο που έχω σκεφτεί είναι το κλασικό μπανάκι. Τι να πω άλλο δεν ξέρω !!!Πρέπει να το ψάξουμε και αυτό !!

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Ωραία ιδέα αυτό που λες πάντως!!απο ποιο καταστημα λες να το αγορασεις ?Εγώ θέλω κατι να μην σκύβω και πολύ γιατί θα έχω και τα ράμματα και φοβάμαι να σου πω την αλήθεια !!το μόνο που έχω σκεφτεί είναι το κλασικό μπανάκι. Τι να πω άλλο δεν ξέρω !!!Πρέπει να το ψάξουμε και αυτό !!

Από ίντερνετ θα το παραγγείλω.. Για αρχή ίσως να το έχω στο νεροχύτη της κουζίνας και μετά όταν μεγαλώσει λίγο θα το πάω στο μπάνιο πάνω από τη λεκάνη... Δυστυχώς το σκύψιμο με αυτό τον τρόπο δεν το γλιτωνω... Γιατί η λεκάνη είναι χαμηλά..

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Από ίντερνετ θα το παραγγείλω.. Για αρχή ίσως να το έχω στο νεροχύτη της κουζίνας και μετά όταν μεγαλώσει λίγο θα το πάω στο μπάνιο πάνω από τη λεκάνη... Δυστυχώς το σκύψιμο με αυτό τον τρόπο δεν το γλιτωνω... Γιατί η λεκάνη είναι χαμηλά..

Ξέρεις τι ?το είδα μόλις αλλά  νομίζω στη λεκάνη δεν θα στέκεται καλά διότι είναι παραλληλόγραμμο. Και μεγαλώνοντας το μωράκι που θα παίζει δεν ξέρω  αν βεντουζαρει καπως 

στις πριν 15 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Γεια σου ρε κοριτσάρα μου !!Εγώ Παρασκευή θα καταθέσω για άδεια.σημερα κάναμε καιντομπλερ όλα καλά!!είναι μικρούλα βέβαια εντός φυσιολογικών ορίων 1.550 .Θα ναι μοντέλο..χαχαχαχα !!!!!

Μου είπε  να κανω την ινοχεπ πλέον πρωι και όχι βραδυ και 6/11εχω καρδιοτοκογραφο. Συνεχίζω το κομμένο αλάτι και πρέπει να τρώω πιο πολύ πρωτεΐνη . Εννοείται ότι τρέχω με τις προετοιμασίες και αυτές τις μερες έχω κουραστεί αρκετά .

Μια χαρα,εμενα 33 εβδομαδα μου ειπε για ντομπλερ  εχω την αλλη παρασκευη ραντεβου.Μια χαρα η μουμπουκα.Κ εγω τρωω σαλατα κ κρεας,διατροφη ολη την ωρα,σημερα εκαναεξετασεις του μηνα κ το μονο που μου βρηκε ειναι 95 ζαχαρο.Του τα στειλα με mail, να δω τι θα μου πει.Καρδιοτοκογραφο ειχα σημερα,μια χαρα,η καρδουλα ακουγοταν τελεια κ δεν ειχα κ συσπασεις.

στις πριν 3 λεπτά, ο/η γιωτα22 είπε:

Μια χαρα,εμενα 33 εβδομαδα μου ειπε για ντομπλερ  εχω την αλλη παρασκευη ραντεβου.Μια χαρα η μουμπουκα.Κ εγω τρωω σαλατα κ κρεας,διατροφη ολη την ωρα,σημερα εκαναεξετασεις του μηνα κ το μονο που μου βρηκε ειναι 95 ζαχαρο.Του τα στειλα με mail, να δω τι θα μου πει.Καρδιοτοκογραφο ειχα σημερα,μια χαρα,η καρδουλα ακουγοταν τελεια κ δεν ειχα κ συσπασεις.

Μπράβο ρε κοριτσάρα  μου !!!???? εμείς ξεκινάμε καρδιοτογραφο από 6/11.αυριο μπαίνω 32η βδομάδα . Με έστειλε λίγο πιο νωρίς για το ντομπλερ γιατί ήθελε να δει τη ροή και την ανάπτυξη. 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η γιωτα22 είπε:

Μια χαρά κοπέλα μου!! Όλα καλά!! Εγώ το Σάββατο έχω ντόπλερ και υπέρηχο μετά απο τρεις βδομάδες.. ανυπομονώ..

στις πριν 3 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Εγώ δεν τους έχω εμπιστοσύνη. Ειδικά για το πρώτο δίμηνο θα το κάνω μπάνιο στο χέρι..... Αργότερα θα βρω λύση... Γιατί κ μένα είναι μικρό το μπάνιο.... Που ούτε άλλο μπανακι μπορώ να χω δίπλα δεν χωράει..... Εκτός κ αν το κάνω μπάνιο στο ενιαίο χώρο. ?? Από ότι καταλαβαίνεις θα κάνω βαρακια...

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Εγώ κορίτσια δενε χω κάνει ποτέ καρδιοτοκογραφο..... Κ εγώ θα θελα..... Να το ζητήσω από το γιατρό.... ?? 

Κοίταξε να δεις κανονικά καρδιοτοκογραφο σε βάζει από 35 η εβδομάδα οι περισσότεροι γιατροί έτσι κινούνται. Απλά σε εμένα θέλει να βλέπει την ανάπτυξη και να σου θυμίσω  ότι παίζει ρόλο που θα κάνω καισαρική άρα ούτως ή άλλως είναι η γενηση 2 βδομάδες νωρίτερα από ότι στο φτ. Ίσως με βάλει για κτ στην 37 η εβδομάδα. Αυτά θα τα δούμε στη Πορεια

@Mantarini μόλις παρέλαβα αυτοκόλλητο για το αυτοκίνητο Μιλά με μια χαρά εδώ ζηταγανεγιατο ίδιο 10 ευρω και από wish το πλήρωσα 3 ευρω!???

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Κοίταξε να δεις κανονικά καρδιοτοκογραφο σε βάζει από 35 η εβδομάδα οι περισσότεροι γιατροί έτσι κινούνται. Απλά σε εμένα θέλει να βλέπει την ανάπτυξη και να σου θυμίσω  ότι παίζει ρόλο που θα κάνω καισαρική άρα ούτως ή άλλως είναι η γενηση 2 βδομάδες νωρίτερα από ότι στο φτ. Ίσως με βάλει για κτ στην 37 η εβδομάδα. Αυτά θα τα δούμε στη Πορεια

@Mantarini μόλις παρέλαβα αυτοκόλλητο για το αυτοκίνητο Μιλά με μια χαρά εδώ ζηταγανεγιατο ίδιο 10 ευρω και από wish το πλήρωσα 3 ευρω!???

Ναι κάπου εκεί τα παίρνουν με καισαρική.. Μακάρι να φτάσω κ εγώ έως τις 37. Εγώ του γράφω τις συσπάσεις κ του τις δείχνω στο ραντεβού!!! Τωρ αθα δείξει αν μου κάτι τη Τρίτη. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...