Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είμαι 20+2 και β επιπέδου θα κάνω 21+2 ,κοριτσάκι μου είπε ο γιατρός την προηγούμενη εβδομάδα αλλά περιμένω και την β επιπέδου για να το επιβεβαιώσω. Κορίτσια φτάσαμε στην μέση και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.  Το νινί εμεναοταν ξαπλώνω κάνει συνέχεια σβούρες και τρελαίνομαι. 
    • Και για τον μεγάλο σου , πιστεύω θα το βρείτε σιγά σιγά... είναι λίγο κ η κλεισούρα που δεν βοηθάει. Σχολείο τον πας ή τον σταμάτησες?    Πάντως το έθιξες ακριβώς αυτό που ήθελα.... κ εγώ το ίδιο έχω πάθει με τη δικιά μου ! Δεν μπορώ να τη συνηθίσω 
    • Έχει όντως παρα πολλή ζέστη εκεί μέσα...  @_piripiri_αυτό με τη διαστολή σου σε μια ώρα με ξεπερνά εεε.... 🤣🤣🤣 είχα 3 για δύο μέρες ξέρω γω αχχαχαχαχχαχα
    • Γεια σας κοριτσια!!!! Παει το πρωτο μαξιλαρακι της αυχενικης μου, ολα καλα! Με το καλο να παρουν ολα τα κοριτσια σειρα!!! καλα κ ευλογημενα Χριστουγεννα με την ευχη το 2025 να φερει υγιη και στρουμπουλα μωρακια σε ολες τις μανουλες!!! 🩷💙
    • Καλά Χριστούγεννα να έχουμε κοριτσάκι μου!!! Με υγεία πάνω απ'όλα όλος ο κόσμος!! ❤️❤️❤️ Άσε περνάει... Χαμπάρι δεν έχω πάρει..🤣🤣 Τυχερή είσαι με το κορωνοιο!! Μπράβο!! Ο σύζυγος πως είναι; Ανάρρωσε; Για το μπούκωμα.. επειδή πάσχω από χρόνια καταρροή, μπουκωνει η μύτη μου χειμώνα/καλοκαίρι 2-3 φορές την ημέρα, από το 2017 χωρίς να έχουμε βρει την αιτία (έχω πάει σε ΩΡΛ, σε νευρολόγο, σε αλλεργιολογο έχω κάνει ένα σωρό εξετάσεις, δεν έχει βρεθεί η αιτία!) το μόνο σπρέι που μου σύστησαν ως ασφαλές για μακροχρόνια χρήση το οποίο δεν είναι εθιστικό γιατί δεν περιέχει αποσυμφορητικο (π.χ. τραμαζολίνη ή ξυλομεταζολίνη) και ως ασφαλές σε εγκυμοσύνη, γιατί προσπαθούσαμε από τότε για μωράκι, ήτανε το dexaris. Το είχα συζητήσει στην αρχή της εγκυμοσύνης με το γιατρό και πέρα από το α τρίμηνο που μου είπε να μην το πάρω, μου το επέτρεψε στην εγκυμοσύνη. Βέβαια με φειδώ καθώς έβαζα ένα ψιτ στο κάθε ρουθούνι πρωί βράδυ για να μην έχω θέμα συμφόρησης, που τόσο έβαζα ούτως ή άλλως.. Το αποσυμφορητικό γενικά απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη και μπορεί να επηρεάσει τη ροή του αίματος στον πλακούντα..  Το dexa-rhinasprey N (αν λέτε αυτό με τη @_piripiri_) κανονικά απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη γιατί περιέχει και αποσυμφορητικο.. συζήτησε το με το γιατρό σου όμως να είσαι σίγουρη! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...