Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ώρες Ύπνου σε 7, 5 μηνών μπομπιράκι!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

θα ήθελα πολύ να μοιραστούμε τις ώρες που κοιμούνται τα μωράκια σας αυτής της ηλικίας 7-8 μηνών.

κάνετε 2 ή 3 ύπνους μέσα στην ημέρα και πόσο αντέχουν ξύπνια!

εχω ένα κοριτσάκι και ήθελα να δω εσάς περίπου πως κοιμούνται.

εμενα κάπως έτσι 

08:00 γάλα

10:30 ύπνος 

11:30 περίπου φρούτα 

και εδώ αρχίζει το μπέρδεμα μου 

τη βλέπω να νυσταζει κατά τις 13:30με 13:45 τη βάζω αλλά τη ξυπνάω στις 15:00 για μεσημεριανό και για να μπορέσει να πάρει ένα ακόμα υπνάκο στις 17:30 έως 18:15

οπου πίνει γάλα και το βράδυ 

21:45 έχει κοιμηθεί.

ηθελα γνώμες να μου πειτε αν τα μωρά σας με 2 ύπνους αντί 3 αντεπεξέρχονται στο περίπου πάντα 

μνα σημειώσω ότι σήμερα είπε να δοκιμάσω κάτι όχι ζόρικο πιστεύω για εκείνη 

δηλαδη 08:00 ξύπνησε 

10:30 φρούτα ( την καθυστέρησα ένα μισάωρο από το αναμενόμενο στον ύπνο όποτε την τάισα πριν κοιμηθεί & είχε όρεξη)

11:00εως 12:00 κοιμήθηκε και μετά την καθυστέρησα έως 15:30  έως 15:40 κοιμάται ( τώρα που γράφω) δε ξέρω τι ώρα θα ξυπνήσει πάντως σίγουρα όχι 18:00 όποτε το βράδυ σίγουρα θα τη βάλω νωρίτερα.Πάντως δεν έδειξε να γκρινιάζει.

το πρώτο μου παιδάκι κοιμόταν για βράδυ στις 19:30 με 20:00 απλά τώρα είναι διαφορετικά ώστε να ρίξουμε τους τόνους τόσο νωρις

συγνωμη αν κούρασα 

Περιμένω εμπειριες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα! Να τα χαιρεσε τα ζουζούνια σου!

το καθε μωρακι ειναι διαφορετικό και αναλόγως θα το δεις εκει θα κρίνεις ποτε θα φάει ποτε θα κοιμηθεί.

οσο μεγαλωνουν ο ύπνος μειώνεται.

η μεγαλη μου κορη ητανε Μαμ-κακά-νανα κοιμοταν μεχρι 9 μηνων συνέχεια!
και μετα κοιμοταν το πρωί, το μεσημερι και το βράδυ στις 9 Αλλα τωρα κοιμαται μεσημερι βράδυ μόνο που θα τον κόψουμε κ τον μεσημεριανό πλεον γιατι αργεί να κοιμηθεί το βράδυ.

η μικρη μου 4 μηνων τωρα δεν έχει σταθερο ωράριο και δεν κοιμαται Τοσο πολυ. 
την βαζω για υπνο οταν την δω οτι νύσταξε και προσπαθώ να μην την ξυπναω. οταν πεινάσει θα ξυπνήσει. 
ετσι κ εσυ δες τι χορταίνει το μωρο σου! :)

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου κορίτσι μου! Εμένα με τον ύπνο ήταν μαλωμενος ο δικός μου. Ξυπνούσε 6 με 7 το πρωί και μέχρι τις 6 με 7 το απόγευμα ήταν ξύπνιος. Άντε καμιά φορά κοιμόταν κανένα μισάωρο μέσα στην ημέρα. Έτσι να κάνω καμιά δουλειά κι εγώ!😆Αυτό γινόταν από νεογέννητο. Ακόμα και τώρα που κοντεύει τα 4 μπορεί να μην κοιμηθεί όλη την ημέρα και πάλι μέτα τις 12 τον παίρνει ο ύπνος! Περιπτωσαρα ο κύριος!

στις πριν 55 λεπτά, ο/η netspirit είπε:

Καλησπερα! Να τα χαιρεσε τα ζουζούνια σου!

το καθε μωρακι ειναι διαφορετικό και αναλόγως θα το δεις εκει θα κρίνεις ποτε θα φάει ποτε θα κοιμηθεί.

οσο μεγαλωνουν ο ύπνος μειώνεται.

η μεγαλη μου κορη ητανε Μαμ-κακά-νανα κοιμοταν μεχρι 9 μηνων συνέχεια!
και μετα κοιμοταν το πρωί, το μεσημερι και το βράδυ στις 9 Αλλα τωρα κοιμαται μεσημερι βράδυ μόνο που θα τον κόψουμε κ τον μεσημεριανό πλεον γιατι αργεί να κοιμηθεί το βράδυ.

η μικρη μου 4 μηνων τωρα δεν έχει σταθερο ωράριο και δεν κοιμαται Τοσο πολυ. 
την βαζω για υπνο οταν την δω οτι νύσταξε και προσπαθώ να μην την ξυπναω. οταν πεινάσει θα ξυπνήσει. 
ετσι κ εσυ δες τι χορταίνει το μωρο σου! :)

Λοιπόν βλέπω ότι την έβαλα 15:30 και ακόμα 17:30 δεν έχει ξυπνήσει όποτε θα μπορέσει να αντέξει μέχρι τον βραδυνο χωρίς να το τερματίσουμε 😂

ηθελα να αλλάξω λίγο τις ώρες Γιατί  αυτό το 14:00 με 15:00 και να τον διακόπτω εγώ δε μου αρέσει όπως είπα το έκανα για να ξαναπάρει έναν υπνάκο το απόγευμα κυρίως.

οντως κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό!!!

ομως στον ύπνο μοιάζουνε αρκετά τα κορίτσια μου!( ευτυχώς)

θα κρατήσω αυτό που έκανα σήμερα και θα δω πως θα πάει!

σε ευχαριστώ θερμα κορίτσι μου 

υγεία 🙏

στις πριν 7 ώρες, ο/η Mummyof2 είπε:

Λοιπόν βλέπω ότι την έβαλα 15:30 και ακόμα 17:30 δεν έχει ξυπνήσει όποτε θα μπορέσει να αντέξει μέχρι τον βραδυνο χωρίς να το τερματίσουμε 😂

ηθελα να αλλάξω λίγο τις ώρες Γιατί  αυτό το 14:00 με 15:00 και να τον διακόπτω εγώ δε μου αρέσει όπως είπα το έκανα για να ξαναπάρει έναν υπνάκο το απόγευμα κυρίως.

οντως κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό!!!

ομως στον ύπνο μοιάζουνε αρκετά τα κορίτσια μου!( ευτυχώς)

θα κρατήσω αυτό που έκανα σήμερα και θα δω πως θα πάει!

σε ευχαριστώ θερμα κορίτσι μου 

υγεία 🙏

χαιρομαι ετχομαι να βρεισ τη χρυση σας τομή γρήγορα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...