Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Απορία για ωορηξια

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλους!!

Θα ήθελα τα φωτα σας. Γενικά δεν έχω σταθερό κύκλο. Συνήθως είναι στις 30-35 ημέρες. Τελευταία περίοδος ήταν 23/2. Πριν μια εβδομάδα είχα όλα τα συμπτώματα για να αδιαθετησω αλλά τίποτα. Κάνω ένα τεστ κυησης, αρνητικό. Μετά επειδή πήρα πρώτη φορά τα τεστ ωορρηξίας είπα να τα ξεκινήσω. Έκανα στις 30 και 31/3 και ήταν θετικά, όποτε ξεκίνησα και τις επαφές.

Το ερώτημα μου είναι το εξής: Είναι δυνατόν να έχω ωορηξια ενώ έχω καθυστέρηση και είμαι σε αναμονή περιόδου; Έχει συμβεί σε κάποια από εσάς;

Ευχαριστώ! 

Δημοσίευση

Γεια!

Βρε, μήπως είσαι έγκυος; Τα τεστ ωορρηξίας δείχνουν θετικά όταν είσαι έγκυος γιατί "πιάνουν" και την LH και την hCG. Κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης!

Δημοσίευση

Μήπως είσαι έγκυος κοπέλα μου; Μου φαίνεται ότι είναι πολύ αργά για να κάνεις ωορρηξία. Πότε έκανες το τεστ εγκυμοσύνης; Καλό είναι να το επαναλάβεις💗

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η treirini είπε:

Καλημέρα σε όλους!!

Θα ήθελα τα φωτα σας. Γενικά δεν έχω σταθερό κύκλο. Συνήθως είναι στις 30-35 ημέρες. Τελευταία περίοδος ήταν 23/2. Πριν μια εβδομάδα είχα όλα τα συμπτώματα για να αδιαθετησω αλλά τίποτα. Κάνω ένα τεστ κυησης, αρνητικό. Μετά επειδή πήρα πρώτη φορά τα τεστ ωορρηξίας είπα να τα ξεκινήσω. Έκανα στις 30 και 31/3 και ήταν θετικά, όποτε ξεκίνησα και τις επαφές.

Το ερώτημα μου είναι το εξής: Είναι δυνατόν να έχω ωορηξια ενώ έχω καθυστέρηση και είμαι σε αναμονή περιόδου; Έχει συμβεί σε κάποια από εσάς;

Ευχαριστώ! 

Καλησπέρα! Έπαθα ακριβώς το ίδιο και ήμουν έγκυος! Κάνε ένα τεστ! Μάλιστα είχα κάνει και τεστ εγκυμοσύνης την 26η μέρα του κύκλου και ήταν αρνητικό. Και 31η μέρα είχα θετικότατο τεστ ωορρηξίας και θετικο τεστ εγκυμοσύνης! 

Δημοσίευση
στις On 2/4/2020 at 10:30 ΠΜ, ο/η treirini είπε:

Καλημέρα σε όλους!!

Ευχαριστώ! 

Καλησπέρα! Όταν λες δεν έχεις σταθερό κύκλο τι εννοείς; Κάνει και πάνω από 35 μέρες να σου έρθει; Πάντως δύσκολο να έχεις ωορρηξία χωρίς να σου ήρθε περίοδος. Μήπως είσαι έγκυος και δεν είχε γίνει ακόμα η εμφύτευση ή δεν είχε προλάβει να ανέβει η χοριακή αρκετά όταν έκανες το τεστ κύησης; Για ξανακάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης ή μια χοριακή, πιστεύω είσαι έγκυος και στο εύχομαι. 😉😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.