Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια μου είμαι από Κιλκίς και θα κάνουμε βάφτιση το κοριτσάκι μου τον Ιούλιο θέλω να μου δώσετε ιδέες και λύσεις αν γίνεται για να κάνουμε μία οικονομική βάπτιση δηλαδή το σετ της βάφτισης θα μας το βαφτίζει ο αδερφός μου και για αυτό το λόγο θέλω έτσι ιδέες για να μπορούμε να κάνουμε κάτι οικονομικό όπως τις μπομπονιέρες  σετ τα ρουχα να κάνω κάτι έλεγα σε κύκνο τν στολισμό!

Δημοσίευση

Το σετ βάφτισης μπορεί να βγει και πολύ οικονομικο εξαρτάται τι ακριβώς θέλεις....αν δηλαδή θέλεις ένα απλό κουτί η κάτι πιο καλό που πας σε ξύλινο η βαλίτσα ας πούμε!! Γενικά παίζουν πολύ συνδυασμοί που θα ήταν καλό να πας σε ένα μαγαζί να στα δείξει όλα αλλά λόγω καραντινας ψάξε στο ίντερνετ βάζουν διάφορες προσφορές κατά καιρούς!! Γενικά ένα σετ βάφτισης βγαίνει από 200-300 το οικονομικό! 

Δημοσίευση

Μετά για μπομπονιέρες αν τις φτιάξεις μόνη σου θα σου βγουν οικονομικά κοίτα για διάφορα κουτιά που υπάρχουν χρωματιστά, συνήθως σε μπομπονιέρα βάφτισης βάζουμε 3 κουφέτα!! Μπορείς να πατήσεις στο google Μπομπονιέρες βάφτισης να δεις κάποιο σχέδιο που σου αρέσει και μετά να ψάξεις για τα υλικα!! 

Δημοσίευση

Μπορείς να κοιτάξεις σε κάποιο κατάστημα μέσω ίντερνετ όπως το 123 μπομπονιέρες που είναι στον Εύοσμο έχει τα πάντα υλικά για μπομπονιέρες για στολισμό πακέτα βάπτισης ότι μπορεί να χρειαστείς και έτοιμες μπομπονιέρες που μπορείς να ζητήσεις να σου στείλουν τα υλικά και να τις φτιάξετε μόνοι σας και θα είναι πιο οικονομικές Σίγουρα υπάρχουν και άλλα διαδυκτιακα μαγαζιά αλλά πέρυσι που έψαχνα για τον γάμο ήταν το ποιο οικονομικό που βρηκα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ευχαριστώ πολύ διδυμομανούλα για τις όμορφες ευχές σου να είσαι καλά να προσέχεις όσο πλησιάζεις κ όλα θα πάνε καλά κ με τα δικά σου μωράκια.Τα μωράκια μου είναι μικρούλια κ πολύ γλυκουλια κ χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα για να πάρουν βάρος.Ο πολύ μικρούλης είναι στην μονάδα κ συνεχίζει τον αγώνα που έδινε από την αρχή της κύησης αλλά δεν τον φοβάμαι πάλι νικητής θα είναι.Θελει λίγο υπομονή κι όλα θα είναι σούπερ.Γεννησα 36,2 βάσει υπερήχου με έβγαλε μία βδομάδα περισσότερο βάσει περιόδου 35,2.Τα βάρη τους 2700🩵 κ 1920🩵. Ευχομαι  σ'εσενα κ στα μωράκια σου τα καλύτερα, καλή λευτεριά! Θα μπαίνω να μαθαίνω τα νέα σας!❤️
    • Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου για τις ευχές σου κ σ'εσενα εύχομαι με το καλό να  έρθει το αστερακι σου.❤️
    • Το είχα περάσει κ με την κόρη μου οπότε  είμαι ψύχραιμη άλλωστε για καλό είναι.Αυτο που λες με το που πάρει βάρος θα τον έχουμε σπίτι με τ άλλα δύο μας παιδάκια.Ειμαι  καλά αν εξαιρέσουμε ότι πονάω στην μέση κ στην πλάτη θετική ακόμη αλλά δεν έχω σχεδόν τίποτα από συμπτωματα.Καλως να τον δεχτείτε κορίτσι μου🩵
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Με τ καλο τ μωρακι σου. Όπως σ είπαν τ κορίτσια πιστεύω οτι καταλαβαίνει τις αλλαγές π έρχονται ολες μαζι. Ειναι σύνηθες να μην πηγαίνει τουαλετα στο σχολείο. Εδω εγω στη δουλειά κ κρατιεμαι 8 κ 9 ωρες χωρις τουαλετα. Σπανια θα παω κ συνήθως μονο τις μερες π ειμαι αδιαθετη. Θα προσαρμοστεί. Η αλλαγή απο τον παιδικό στο νήπιο ειναι τεράστια για τ παιδακια. Επισης τα τελευταία χρόνια βαση νόμου, με όλα αυτά τ περιστατικά που ακουγοντουσαν για σεξουαλικη παρενόχληση κτλ κατα καιρούς, εχει απαγορευτεί απο τις δασκάλες στις βαθμίδες της υποχρεωτικής εκπαίδευσης να σκουπιζουν η να αλλάζουν το παιδακι π τυχον εχει ατύχημα. Σίγουρα μπορεί να λες ειναι παράλογο το οτι πρεπει να έρχομαι από τ σπίτι για να τ αλλαξω ενα βρακακι αλλα ειναι κι αυτο μεσα στα πλαισια της σεξουαλικης διαπαιδαγωγισης. Εμενα ετυχε να κανει κακα, να λερωθεί κ με πήραν τηλέφωνο να παω να τηβ καθαρίσω καλα κ να την αλλάξω. Εχει κ μια λογική αν τ σκεφτεις, οτι κανενας δ αγγίζει την ευαίσθητη περιοχή μας κτλ. Σε περίπτωση π απλα της ειχαν φυγει τσισα, αλλαξε μονη της εσωρουχο και την βοήθησαν με το κολαν που ηθελε τράβηγμα για να τ ανεβάσει. Σιγα σιγα θα προσαρμοστεί μην αγχωνεσαι. Θα μπει στο νόημα και ολα θα πάνε καλα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...