Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυτός ο βηχας

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες θέλω τις συμβουλές σας κ τις εμπειριες σας με τα παιδάκια σας...εδώ κ μια εβδομάδα το μωράκι μου 7 μηνών ξεκίνησε με μυξα κ βήχα χαμός κάναμε ορους όλη μέρα η αλήθεια στέγνωσε η μύτη μυξουλες δεν έχουμε πια αλλά μας έμεινε ο βήχας μιλάμε για πολύ βήχα ο γιατρός λέει ορους κ αερολιν σπρέι αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά εσείς τι άλλο δίνατε στα μωράκια σας;;;;🤔☹️🤔

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Εγώ όσες φορές κρυωσε του έβαζα όρο, μιλάμε για πάρα πολύ όρο.... Τον τρελαινω τον καημένο... Όταν είναι άρρωστος ακόμα κ το βράδυ αν μου ξυπνήσει στις 2 3 κ αρχίσει να βηχεθ κ να χτυπιέται γιατί είναι κλειστή η μύτη ττου βάζω όρο πάλι... Σε συνεννόηση πάντα με τη παιδίατρο εννοείται... 

Μιλά με τη γιατρό σου κ βάζε όρο όλη μέρα... Ανά 3 ώρες πχ. Εμενα συνήθως σε 2 μέρες υποχωρεί ο βήχας... Τώρα που είμαστε στα τελειώματα από κρύωμα του βάζω 2 φορές την ημέρα όρο περίπου. 

Α κ κάτι άλλο που το έπαθε ο δικός μου, η μύξα μπορεί να πηγαίνει προς τα πίσω στο λαιμό κ να μην τη βλέπεις γιαυτό να συνεχίζει ο βήχας. 

Περαστικά σας σύντομα!!! 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kostef είπε:

Καλησπέρα! Εγώ όσες φορές κρυωσε του έβαζα όρο, μιλάμε για πάρα πολύ όρο.... Τον τρελαινω τον καημένο... Όταν είναι άρρωστος ακόμα κ το βράδυ αν μου ξυπνήσει στις 2 3 κ αρχίσει να βηχεθ κ να χτυπιέται γιατί είναι κλειστή η μύτη ττου βάζω όρο πάλι... Σε συνεννόηση πάντα με τη παιδίατρο εννοείται... 

Μιλά με τη γιατρό σου κ βάζε όρο όλη μέρα... Ανά 3 ώρες πχ. Εμενα συνήθως σε 2 μέρες υποχωρεί ο βήχας... Τώρα που είμαστε στα τελειώματα από κρύωμα του βάζω 2 φορές την ημέρα όρο περίπου. 

Α κ κάτι άλλο που το έπαθε ο δικός μου, η μύξα μπορεί να πηγαίνει προς τα πίσω στο λαιμό κ να μην τη βλέπεις γιαυτό να συνεχίζει ο βήχας. 

Περαστικά σας σύντομα!!! 

Αυτό κάνω όλη μέρα με όρο είμαστε κ η αλήθεια δεν έχει άλλο μυξα σταμάτησε να τρέχει η μύτη αλλά έμεινε ο βήχας...ακροάστηκα δεν έχει τον άκουσε δλδ δεν το γύρισε σε βρογχίτιδα...

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Merylou είπε:

Αυτό κάνω όλη μέρα με όρο είμαστε κ η αλήθεια δεν έχει άλλο μυξα σταμάτησε να τρέχει η μύτη αλλά έμεινε ο βήχας...ακροάστηκα δεν έχει τον άκουσε δλδ δεν το γύρισε σε βρογχίτιδα...

Κ εμένα δεν είχε ακροαστικα κ φαινόταν να μην έχει μυξες. Του έβαζα όρο κ νόμιζα ότι έβγαινε όρος  μόνο. Αλλά ο βήχας βήχας. Τον πήγα στη παιδίατρο να τον ακούσει κ μου είπε ότι έχει μυξες αλλά πηγαίνουν προς τα πίσω στο λαιμό του γιαυτό δεν τις βλέπω.... Υπομονή μόνο κ συνέχισε ότι κάνεις... Αν δεις κ επιμένει ξαναρπθκοινωνησε με το γιατρό σου... 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Kostef είπε:

Κ εμένα δεν είχε ακροαστικα κ φαινόταν να μην έχει μυξες. Του έβαζα όρο κ νόμιζα ότι έβγαινε όρος  μόνο. Αλλά ο βήχας βήχας. Τον πήγα στη παιδίατρο να τον ακούσει κ μου είπε ότι έχει μυξες αλλά πηγαίνουν προς τα πίσω στο λαιμό του γιαυτό δεν τις βλέπω.... Υπομονή μόνο κ συνέχισε ότι κάνεις... Αν δεις κ επιμένει ξαναρπθκοινωνησε με το γιατρό σου... 

Μάλιστα..σ ευχαριστω παρά πολύ!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!άτιμος αυτός ο βήχας!.ας ταλαιπώρησε κ εμάς!Εγώ μόνο όρο της έβαζα συνέχεια όμως κ καμία φορά έβραζα νεράκι σε κατσαρολάκι κ την έβαζα από πάνω σε απόσταση να τη βοηθήσει!μας είχε κρατήσει 3 βδομάδες ο βήχας..ισχύει αυτό που λένε οι κοπέλες ότι είναι μύξες που φεύγουν κατευθείαν στο λαιμό και δε τις βλέπουμε. Υπομονή και περαστικά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• χαχαχα Καλή απορία! Κι αφού πιάσαμε 💩συζήτηση... κλύσμα κάνουν πάντα;;; Τα έχω τόσο μπλεγμένα στο κεφάλι μου... Κι αν ναι, σε ποια φάση στο πλάνο τοκετού μπαίνει; Φαντάζομαι με το που φτάνεις στο μαιευτήριο.... 
    • Άσε άσε...κι εμείς έχουμε ξενερώσει φουλ... Είχα ήδη κάποια red flags από πριν, αλλά έκανα ότι δεν τα βλέπω λόγω του καλού ονόματος που έχει... Τελικά άμα κάτι σε χαλάει, δεν πρέπει να το αφήνεις. Δεν κάνουν όλοι για όλους! Τίποτα δεν έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Μεθαύριο έχουμε τον επανέλεγχο κι εκεί θα κριθούν όλα. Κοντός ψαλμός αλληλούια.... Θα δούμε αν έχει αυξηθεί η τιμή και πόσο... θα ακούσουμε τη γνώμη του εμβρυομητρικού που είχε μιλήσει μόνο για μαγνητική και βλέποντας και κάνοντας... Φυσικά και θα αναζητήσω δεύτερη γνώμη αν δεν τα βρει καλά τα πράγματα, αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι. Στείλτε μου όλη τη θετική σας ενέργεια!!
    • ααα και εγώ νόμιζα οτι μόνο ο δικος μου το κάνει 😂😂 τι στο καλο; γιατι το κάνουν αυτο;😂😂 εγω κορίτσια δεν πάω πουθενά εκτος απο την πεθερά μου ( ουτε στη μαμα μου τοσο συχνά γιατί ο αδερφός μου παει Πέμπτη Δημοτικού και φοβάμαι μην φερει καμία ίωση) και οταν τυχει σε κανένα γιατρό και πίσω 🤷 ο νονός έρχεται εκει στο σπίτι της πεθεράς και βλέπει τον μικρούλη... αυτές είναι οι συναναστροφές μας... μέχρι τώρα μόνο 2 φιλες μου εχουν έρθει στο σπίτι...
    • Σήμερα έχω ραντεβού μαζί του για να του δείξω τον τελευταίο υπέρηχο που κάναμε με τον εμβρυομητρικό στις αρχές του μήνα, να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού που ετοίμασα και λογικά θα μου γράψει το τεστ για τον στρεπτόκοκκο και το παραπεμπτικό για τον τοκετό. Είναι κάτι διαδικαστικά... Επίσης! Ξέχασα να σας πω ότι έκανα και τις εξετάσεις του 3τριμηνου και σοκαρίστηκα 😬 Θυρεοειδής μια χαρά Σίδηρος παρόλο που αυξήσαμε τη δόση σε δεύτερο χάπι καθημερινά από 20 έπεσε στο 18 😒 αλλά τλχ αιματοκρίτης και αιμοσφαιρίνη είναι στα κατώτατα φυσιολογικά  Ουρά όλα κομπλέ, καθαρά  Και τώρα το τρελό της υπόθεσης 🥁🥁🥁 Μου έβαλε και χοληστερίνη που λέτε γιατί είχα να κάνω απ' τον πρώτο τρίμηνο... Τότε ήταν 220 - ανεβασμένο μεν αλλά χαμηλότερο δε απ' τις προηγούμενες εξετάσεις μιας και έκανα ειδική διατροφή λόγω του ότι έχω κληρονομικά αυξημένη χοληστερίνη. Και τώρα.... 370!!!! Έπαθα σοκ! Ο γιατρός στο τηλ μου είπε περιληπτικά ότι στο 3ο τρίμηνο είναι αναμενόμενο να ανέβει η χοληστερίνη σε υψηλά επίπεδα γιατί το μωρό τη χρειάζεται για να πάρει βάρος και να χτίσει λίπος όσο προετοιμάζεται για τη γέννα... Αλλά και πάλι οι φυσιολογικές τιμές είναι 200-300. Είπε θα το συζητήσουμε σήμερα 😬😬😬 με βλέπω σε διαιτα πάλι.... Αλλά δε ξέρω ρε κορίτσια, ειλικρινά δεν άλλαξα κάτι στη διατροφή μου, εντάξει τρωω τη φέρουσα μου δε λέω, αλλά 370... Στα πέναλτι είμαι 🤣🤣🤣🤣
    • Αφήστε κορίτσια, αυτό το ντοπλερ εγώ θα το κάνω στις 35 εβδ (σήμερα είμαι 33+1)! 😂😂  Είναι επειδή έχω κάνει ήδη 2 υπερήχους που παρακολουθήσαμε την ανάπτυξη του εμβρύου, μητριαιες κτλ οπότε μας παίρνει είπε ο γιατρός να το βάλουμε λίγο πιο μακριά. Τώρα τι να πω, απλά ανυπομονώ να τον δω κι εγώ ξανά 3/4D που λέτε να δούμε την πρόοδο ως προς τα χαρακτηριστικά! Πάλι καλά είχα κάνει σ εκείνο το ο ιδιωτικό κέντρο στις 21 εβδ 😅 απλά έχω την περιέργεια να δω πως εξελίχθηκαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου από τότε, αλλά θα μου πείτε σε λίγο καιρό θα τον δω και λάιβ 😂😂 @Kiddo μου εσύ πως είσαι; Είδα ότι σε προβλημάτισαν οι μετρήσεις στις μητριαιες αλλά πραγματικά πιστεύω με την αύξηση του σαλοσπιρ που σου έδωσε όλα θα πάνε καλά ! Σε μένα πάντως το "πρόβλημα" εξαλείφθηκε, πλέον είναι εντός ορίων 🙏🏻 @MarMar90κορίτσι μου με προβλημάτισε κι εμένα η αντίδραση του γιατρού σας και ήθελα να σου γράψω ότι συμφωνώ απόλυτα Μ αυτά που προείπαν όλα τα κορίτσια εδώ! Δε μου άρεσε καθόλου αυτό το "εγώ σα γιατρός δε θα ανησυχούσα, αλλά σα πατέρας θα το έψαχνα"! Δλδ τι πάει να πει αυτό; Επίσης η αμνιο σ αυτή τη φάση που βρίσκεσαι δλδ τι θα προσφέρει; Μόνο παραπάνω άγχος + το ρίσκο προωρότητας.... Τελικά που καταλήξατε; Πήρατε δεύτερη γνώμη;  Εύχομαι να πάνε όλα καλα ♥️♥️♥️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...