Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου γλυκό να σας ζήσουν τα αγοράκια σας να είναι γερά κ τυχερά στη ζωή τους. Θα ειναι μια χαρά σύντομα και οι δυο τους κ θα τους έχεις μέσα στην αγκαλιά σου.Μην τους φοβάσαι ξέρουν να μάχονται, αγωνιστές από την σύλληψη και πάντα νικητές!❤️ Να μας ζήσουν🩵🩵 Σου στέλνω αγκαλιά 🥰
    • Γειά σας κορίτσια! Αν κ λίγο ταλαιπωρημένη δε γινόταν να μη μοιραστώ τη χαρά μου μαζι σας.Το ταξίδι έφτασε  αισίως στο τέλος του  με πολλά σκαμπανεβάσματα,σκοτσέζικο ντους θα το έλεγα. Τα μπομπιράκια μου🩵🩵 γεννήθηκαν υγιέστατα 2700 κλ ο ένας κ 1920 ο αλλος.Ο μικρούλης μας μπήκε θερμοκοιτίδα καθαρα λόγω βάρους. Εύχομαι σε όλες σας με το καλό να γεννήσετε τα μωράκια σας να είναι υγιή καλότυχα κ ευλογημένα!❤️    
    • Κορίτσια μου γεννησαμε εμείς ο ένας 2370 κ ο άλλος  2750..τον μικρότερο τον έχουν για παρακολουθήση κ λίγη υποστήριξη οξυγόνου χωρίς διασοληνωση και ο άλλος ο μεγαλύτερος ήθελε πιο πολύ οξυγόνο κ τ βάλανε σολινακι με παράγοντα Μ παν να βοηθήσει τα πνευμόνια τ.. πονάω φυσικά αλλά σηκώθηκα πήγα κ τα είδα με τα πόδια σιγά σιγά..
    • Παίζει ρόλο αυτό δλδ τόσο πολύ; Εννοώ που την νιώθεις τόσο χαμηλά. Γιατί και εγώ έτσι την νιώθω, στην περιοχή του εσώρουχου και δεν πολυ δίνω σημασία. Μήπως να αγχωθώ; 😝 εγώ τώρα έχω ραντεβού 27/10 και ανυπομονώ!! Μου φαίνεται αιώνας αυτήν την φορά. 
    • Στον πρώτο ένιωθα έτσι. Οπότε δεν έκανα . Αν και είχα το οκ απ' την γιατρό. Στον δεύτερο ειδικά στο τέλος ήθελα φυσιολογικό τοκετό.. έδωσα τα πάντα 🤐 Τώρα στην αρχή λόγο αιμάτωμα δεν κάναμε   αλλά μετά χαλαρά. Δεν παθαίνει κάτι το μωρό. Εσύ ή ο άντρας σου πως νιώθετε 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...