Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάρτης... γδάρτης και παλουκοκάφτης, αλλά και δημιουργός μπεμπέ

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 23/3/2020 at 11:18 ΠΜ, ο/η misofeggaro είπε:

Καλημέρα!
Δεν μπαίνω συχνά τελευταία αλλά σας σκέφτομαι.
Δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα τα νεάκια σας.
Εύχομαι από υγεια να είστε καλά.
Εμένα έχουν ξυπνήσει όλα τα ψυχοσωματικά μου, πονοι στο στηθος, ημικρανιες τρομερες, ο νους μου πηγαινει παντα στο κακο.
Εχω τρομερό άγχος και φόβο με ολη αυτή την κατάσταση και το έχω ρίξει και στο φαγητό...
Εχθες όλο το βραδυ κοιμηθηκα ελαχιστα, με εχει πειραξει το στομαχι μου και εχω παει πολλες φορες τουαλετα. 
Με εχει πιασει λιγο ο λαιμος μου γιατι πηγαμε στην εξοχη και μαζεψαμε χορτα και ισως την αρπαξα αλλα εμενα ο νους μου παει στο χειροτερο σεναριο.
Τελος παντων, ευχομαι να τελειωσει ολο αυτο οσο το δυνατόν ανεμακτα και στο τελος να ειμαστε όλοι εδω, μικροί μεγαλοι....

Expand  

Γειά σου κοριτσάκι μου! Κι εγώ έχω περάσει από τέτοια φάση! Είμαι αρρωστοφοβική στο φουλ. Σπυράκι να δω τρομάζω! Παλιά δεν ήμουν έτσι. Τα τελευταία χρόνια το έπαθα. Ειδικά από όταν έκανα το μωρό έγινα χειρότερα. Τώρα προσπαθώ και το καταπολεμω. Θέλω να βλέπω μόνο τα θετικά! Σου στέλνω μια αγκαλιά κι ότι χρειαστείς εμείς είμαστε εδώ για να  σε ακούσουμε ( διαβάσουμε). Αν μπορούμε, έστω και λίγο, να σου φτιάξουμε την διάθεση για εμάς θα είναι σπουδαίο.🥰🥰🥰🥰

Δημοσίευση
  στις On 23/3/2020 at 12:22 ΜΜ, ο/η Maroulita! είπε:

Μέχρι να γίνει η χοριακη ας κρυφο ελπίζουμε! 🙂 

Κορίτσι, αν επιτρέπεται, υπάρχει κάποιο προβλημα και στραφηκατε στην σπερματεγχυση; 

Expand  

Τον εαυτό μου κοροιδεύω αν ελπίζω. Πήρα και τα επίσημα αιματολογικά χοριακής, αρνητικά. Αύριο ήταν κανονικά.
ΠΡόβλημα δεν υπάρχει, μόνο την κινητικότητα μας είπαν άλλοι γιατροί που είναι 30% αν και ο βιολόγος που κάναμε τη σπερματέγχυση μας είπε "καλά πλάκα μου κάνετε; το σπέρμα του είναι άριστο".
15 μήνες προσπαθούμε φυσιολογικά αλλά τίποτα.

στις On 23/3/2020 at 12:41 ΜΜ, ο/η lactaki είπε:

Εμένα πάντως ο γιατρός μου όταν του πρότεινα Μ πε ότι τα αποτελέσματα της σπερματεγχυσης είναι απογοητευτικά...κ να μη προσπαθήσω καν.. βέβαια κατά καιρούς υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν πετύχει οποτε πριν φθάσεις στην εξωσωματικη μπορείς να εξαντλήσεις κ αυτό το περιθώριο... 

Expand  

Εμένα πάλι μ έλεγε 25% πιθανότητα επειδή είδε τις εξετάσεις μας άριστες.
Δε ξέρω, θέλω να τα παρατήσω. Δεν είμαι καλά σήμερα.

στις On 23/3/2020 at 3:52 ΜΜ, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Πότε είναι να κάνεις κανονικά χοριακη κορίτσι μου; Μήπως έκανες νωρίς το τέστ. Μην χάνεις τις ελπίδες σού. Κάνε πρώτα την εξέταση για να σιγουρευτείς. Ότι και να γίνει όμως μην χάνεις την πίστη σου. Θα τα καταφέρεις πολύ σύντομα! 🥰

Expand  

Αϋριο ήταν να κάνω χοριακή, μια μέρα νωρίτερα. Μόλις πήρα αποτελέσματα αρνητικά. Έληξε και επίσημα η προγεστερόνη.

Δημοσίευση
  στις On 23/3/2020 at 3:47 ΜΜ, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ είχα λίγο δύσκολη γέννα αλλά χαλάλι για το αγοράκι μου! Πάντως είναι φοβερή η όλη εμπειρία! Εγώ είμαι πολύ ντροπαλή! Τιραντα να πέσει την σηκώνω!😊 Μέσα στη γέννα ήταν δέκα άτομα γύρω μου και με κοιτούσαν και δεν αισθάνθηκα τίποτα. Τι σου είναι η φύση!💗

Expand  

Και εγώ... Αλλά σε κάποια φάση δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται. Η αλήθεια είναι ότι δεν το απόλαυσα. Ήταν από τις πιο αγχωτικες στιγμές της ζωής μου... Κ ακόμη μερικές φορές όταν ξαπλώνω σκέφτομαι το τι έζησα κ παθαίνω πανικό... 

Δημοσίευση
  στις On 23/3/2020 at 8:04 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Και εγώ... Αλλά σε κάποια φάση δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται. Η αλήθεια είναι ότι δεν το απόλαυσα. Ήταν από τις πιο αγχωτικες στιγμές της ζωής μου... Κ ακόμη μερικές φορές όταν ξαπλώνω σκέφτομαι το τι έζησα κ παθαίνω πανικό... 

Expand  

Φυσιολογικά γέννησες κορίτσι μου; Εγώ το απόλαυσα! Μου αρέσει πολύ να σκέφτομαι εκείνη την ημέρα.😊 Παρόλο που είχα μια σοβαρή επιπλοκή ένιωθα πολύ ήρεμη! Αχ μακάρι να το ζήσω πάλι! Θέλω τόσο πολύ να κάνω ακόμα ένα παιδάκι!💗

Δημοσίευση
  στις On 23/3/2020 at 5:28 ΜΜ, ο/η Tzortzina123 είπε:

Κοριτσιαααααα τι κανετε;;; καλη εβδομάδα ♥️♥️

Expand  

Καλή εβδομάδα tzortzina μου! Εμένα με έχει φάει η κουζίνα. Όλο  μαγειρεύω! Πρέπει να απασχολω και τον μικρό και να τα κουλουράκια! Να τα κέικ! Αχ βλέπω να τα παίρνω τα κιλακια! Εσύ πως είσαι κορίτσι μου;🥰

Δημοσίευση
  στις On 23/3/2020 at 8:40 ΜΜ, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Καλή εβδομάδα tzortzina μου! Εμένα με έχει φάει η κουζίνα. Όλο  μαγειρεύω! Πρέπει να απασχολω και τον μικρό και να τα κουλουράκια! Να τα κέικ! Αχ βλέπω να τα παίρνω τα κιλακια! Εσύ πως είσαι κορίτσι μου;🥰

Expand  

Καλα ειμαι κοριτσακι μ..ε νταξ πρεπει να ασχολούμαστε με κάτι αλλιώς δεεεεεν...κ μένα σήμερα με επιασε μαγειρικος οιστρος αχαχαχα. Εκανα φασολακια ψωμί κεικ και σπιτικη λεμονάδα ♥️♥️😂μια ζωή τν έχουμεεε κοριτσι μου οτι φαμε οτι πιούμε και οτι αρπαξει ο κ..λος μας δεν λενε; αχαχαχα 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!εχουν πάρει τα σχόλια φωτιά και δεν έχω προλάβει να διαβάσω ούτε ένα δυστυχώς κάνω 12 στην δουλειά!!!

σημερα το πρωί είπα να κάνω ένα τεστ γιατί με αγχώνει όλη αυτή η κατάσταση....θέλω γνώμες!!!

λετε να είμαι έγκυος ή έχω κάνει κάτι λάθος ;

Δημοσίευση
  στις On 24/3/2020 at 6:43 ΠΜ, ο/η Denizz είπε:

53D3F5B0-9782-401B-BF53-B920D279CDEE.jpeg

4C456E1E-6B08-4DFE-8255-F87DE3E0E01F.jpeg

Expand  

Καλημέρα κορίτσι μου! Για θετικό το βλέπω εγώ! Προλαβαίνεις να κάνεις μια χοριακη σήμερα; Έχεις καθυστέρηση; Άντε με το καλό το θετικό αποτέλεσμα!! πάντως η κόκκινη γραμμή φαίνεται!!!

Δημοσίευση
  στις On 24/3/2020 at 7:05 ΠΜ, ο/η Treasure είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Για θετικό το βλέπω εγώ! Προλαβαίνεις να κάνεις μια χοριακη σήμερα; Έχεις καθυστέρηση; Άντε με το καλό το θετικό αποτέλεσμα!! πάντως η κόκκινη γραμμή φαίνεται!!!

Expand  

Καλημέρα....όχι 26 είναι να αδιαθετήσω!!!θα κάνω κ αύριο κ μεθαύριο τεστ....χοριακη ποτέ είναι καλό να κάνω ;

Δημοσίευση
  στις On 24/3/2020 at 7:08 ΠΜ, ο/η Denizz είπε:

Καλημέρα....όχι 26 είναι να αδιαθετήσω!!!θα κάνω κ αύριο κ μεθαύριο τεστ....χοριακη ποτέ είναι καλό να κάνω ;

Expand  

Και σήμερα ακόμη μπορείς να κάνεις. Πάρε πρώτα όμως τον γιατρό σου τηλ. Εμένα μου είχε πει εφόσον βγήκε θετικό το τέστ δεν θέλω χοριακη,Έλα κατευθείαν να σε δω.Και τώρα είμαι στην 27η εβδομάδα.

Δημοσίευση
  στις On 24/3/2020 at 7:06 ΠΜ, ο/η Denizz είπε:

Έκανα κ αλλο

image.jpg

Expand  

Είσαι έγκυος κοριτσάρα μου!🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😃😃😃😃😃😃😃😃. Πόσο με έκανες να χαρώ! Να πάρεις τον γιατρό σου! Άντε και είχαμε μέρες να δούμε θετικό. Περνούμε όλες μας θάρρος και κουράγιο όταν βλέπουμε τέτοιες εικόνες!🥰🥰🥰🥰🥰🥰💗💗💗💗

Δημοσίευση
  στις On 24/3/2020 at 7:06 ΠΜ, ο/η Denizz είπε:

Έκανα κ αλλο

image.jpg

Expand  

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!!Ειναι θετικο!!!! Μονο παρε τον γιατρο σου μηπως επειδη ειναι σε πολυ αρχικο σταδιο πρεπει να κανεις και μια χοριακη

Δημοσίευση

Εγώ αν δεν μου το πει ο γιατρός δεν πιστεύω τπτ!!! Ειδικά με αυτό που έπαθα τον Ιανουάριο!!!

αγχωνομαι παρά πολύ με την όλη κατάσταση και την δουλειά μου 😭 ρε κορίτσια σίγουρα ;;;;;; Το αγόρι μου μου έλεγε θα είσαι αυτόν το μήνα το νιωθω,και εγώ του έλεγα ναι καλά δεν νιώθω τπτ κανένα σύμπτωμα!απλα έκανα το τεστ γιατί αγχώνομαι που δουλεύω σε φαρμακείο!

Δημοσίευση
  στις On 24/3/2020 at 7:28 ΠΜ, ο/η Denizz είπε:

Εγώ αν δεν μου το πει ο γιατρός δεν πιστεύω τπτ!!! Ειδικά με αυτό που έπαθα τον Ιανουάριο!!!

αγχωνομαι παρά πολύ με την όλη κατάσταση και την δουλειά μου 😭 ρε κορίτσια σίγουρα ;;;;;; Το αγόρι μου μου έλεγε θα είσαι αυτόν το μήνα το νιωθω,και εγώ του έλεγα ναι καλά δεν νιώθω τπτ κανένα σύμπτωμα!απλα έκανα το τεστ γιατί αγχώνομαι που δουλεύω σε φαρμακείο!

Expand  

Γιαυτο ακριβως πρεπει να παρεις το γιατρο σου μηπως λογο της καταστασης πρεπει να σου γραψει μια αδεια 

Δημοσίευση
  στις On 24/3/2020 at 10:03 ΠΜ, ο/η Denizz είπε:

Έκανα χοριακη και περιμένω αποτελέσματα...μέχρι το μεσημέρι θα τα έχω και τότε θ σας ευχαριστήσω!!! 

ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ 

Expand  

Λαθος δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι το θετικο ειναι παντα θετικο (το αρνητικο δεν ειναι σιγουρο) απλα επειδη ειναι νωρις θα χρειαστει να την επαναλαβεις για να δεις την αυξηση της

Δημοσίευση

Έκανα χοριακη και περιμένω αποτελέσματα...μέχρι το μεσημέρι θα τα έχω και τότε θ σας ευχαριστήσω!!! 

ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ 

Expand  

Περιμένουμε αποτελέσματα!! ☺️👶👶👶🍼🍼🍼☺️

Κορίτσια ειδα κ γω θετικό...στον ύπνο μου!!!! 2 κιόλας γιατι στο πρώτο δεν ειχα πολλή εμπιστοσύνη..Το εδειξα κ στον άντρα μου λεει κ μετα το πέταξα για να κανω κ δεύτερο..

Έχω λαλήσει αραγε;;;; 🙃🙃🙃

Δημοσίευση

ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ 

Expand  

Καλά αποτελέσματα! Όμως δεν υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος! Και όλα τα τεστ του φαρμακείου να κάνεις το ίδιο θα σου δείξει! Είσαι εγκυουλα!🥰🥰🥰🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...