Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιδανικές θηλές μπιμπερο για λαίμαργο μωρο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα,

Το μωράκι μου είναι 40 ημερών και ήταν 10 μέρες στην ΜΕΝΝ λόγω αναπνευστικής δυσχέρειας. Όσο ήταν έβγαζα γάλα με το θηλαστρο και ήταν πολύ λίγο. Στο στήθος τον έβαλα μόλις ήρθαμε σπίτι χωρίς βέβαια να υπάρξει και μια καθοδήγηση. 

Μετά από προτροπή της παιδιάτρου επειδή το δικό μου γάλα δεν έφτανε,είχα φτάσει σε σημείο να τον έχω 8 ώρες στο στήθος και το παιδί έκλαιγε γοερα, ακολούθησα μικτή διατροφή. 

Ώσπου χθες δεν ηθελε καθόλου το στήθος, μπορεί να μην έχω και γάλα κιόλας η απλά έπαθε σύγχυση θηλών. 

Το θέμα είναι ότι πνίγεται με το μπιμπερο από τη λαιμαργία του να φάει. Δεν ξέρει πότε να σταματήσει αν δεν του το βγάλω εγώ με αποτέλεσμα να εκνευρίζεται. Μετά ηρεμεί. 

Από θηλές έχω της Avent σιλικόνη και της nuk καουτσούκ. Δεν ξέρω τι να κάνω έχω απελπιστει. Τον σταματάω για να ρευτει και συνεχίζω και εκνευρίζεται ακόμα πιο πολύ. 

Καμιά βοήθεια??

Δημοσίευση

Δοκίμασε της μαμ.Δεν υπάρχουν καλύτερα μπιμπερό και θηλές.Είναι μαλακές πλακουτσωτές σχετικά οπότε δεν έχει όλο το στόμα ορθάνοιχτο να ρουφάει..Επιπλέον η μαμ έχει και μπιμπερό anticolic τα οποία με σώσαν με κολικούς κτλ.!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...