Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τεστ ωορρηξιας!!

Κατερίνα!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα τι κάνετε;🙂 μόλις εκανα εγγραφη στο φόρουμ!! Έμεις με τον αρραβωνιαστικό μου προσπαθούμε απο τον Νοέμβρη με ελεύθερες επαφές αλλά ακόμα τίποτα! Αυτό το μήνα πήρα τεστ ωορρηξίας τα hometest, βρίσκομαι στην 16η ημέρα του κύκλου αλλα ακόμα δεν έχει βγει θετικό, εχεί κάποια παρόμοια εμπειρία; ξέρετε περιπτώσεις μα γίνεται πολύ νωρίς ή άργα η ωορρηξία; ευχαριστώ🙂

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα! Όπως είπε κ το κορίτσι παραπάνω εξαρτάται απ τον κύκλο που κάνεις! Αν είναι σταθερός είναι πιο εύκολα τα πράγματα! Στις οδηγίες σε κατευθύνει κάπως!

Ο πρώτος μήνας είναι συνήθως πειραματικός για όλες μας, με τον καιρό θα το βρεις! 🙂

Καλή επιτυχία!! 😘

στις πριν 16 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλησπέρα τι κάνετε;🙂 μόλις εκανα εγγραφη στο φόρουμ!! Έμεις με τον αρραβωνιαστικό μου προσπαθούμε απο τον Νοέμβρη με ελεύθερες επαφές αλλά ακόμα τίποτα! Αυτό το μήνα πήρα τεστ ωορρηξίας τα hometest, βρίσκομαι στην 16η ημέρα του κύκλου αλλα ακόμα δεν έχει βγει θετικό, εχεί κάποια παρόμοια εμπειρία; ξέρετε περιπτώσεις μα γίνεται πολύ νωρίς ή άργα η ωορρηξία; ευχαριστώ🙂

Καλώς ήρθες! Εύχομαι σύντομα να μας πεις ευχάριστα! Πόσο χρονών είσαι εσύ και ο άντρας σου; 

Όσον αφορά τα τεστ καταρχάς έχεις σταθερό κύκλο; και πόσες μέρες; 

Εγώ πχ τον προηγούμενο μήνα είχα ωορηξια 19η μέρα σύμφωνα με το τεστακι . Και όντως 14 μέρες μετά Αδιαθετησα. 

Οπότε συνέχισε να το κάνεις, βεβαιώσου ότι το κάνεις σωστά σύμφωνα με τις οδηγίες και προσπάθησε ταυτόχρονα να δεις και τα συμπτώματα της ωορηξιας στο σώμα σου. 

Εγώ πχ αυτό το μήνα είχα την Πέμπτη το απόγευμα κατακόκκινο τεστ την 16η μέρα και εχθές το βράδυ είχα πονακια χαμηλά οπότε μάλλον έγινε εχθές το βράδυ η ωορηξια μου. Και είναι πολύ πρισμενο το στήθος μου. 

Καλή επιτυχία! 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Καλώς ήρθες! Εύχομαι σύντομα να μας πεις ευχάριστα! Πόσο χρονών είσαι εσύ και ο άντρας σου; 

Όσον αφορά τα τεστ καταρχάς έχεις σταθερό κύκλο; και πόσες μέρες; 

Εγώ πχ τον προηγούμενο μήνα είχα ωορηξια 19η μέρα σύμφωνα με το τεστακι . Και όντως 14 μέρες μετά Αδιαθετησα. 

Οπότε συνέχισε να το κάνεις, βεβαιώσου ότι το κάνεις σωστά σύμφωνα με τις οδηγίες και προσπάθησε ταυτόχρονα να δεις και τα συμπτώματα της ωορηξιας στο σώμα σου. 

Εγώ πχ αυτό το μήνα είχα την Πέμπτη το απόγευμα κατακόκκινο τεστ την 16η μέρα και εχθές το βράδυ είχα πονακια χαμηλά οπότε μάλλον έγινε εχθές το βράδυ η ωορηξια μου. Και είναι πολύ πρισμενο το στήθος μου. 

Καλή επιτυχία! 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, μακάρι όλες να τα καταφέρουμε σύντομα!!εγω είμαι 27 και ο άντρας μου 28, ο κύκλος μου ειναι συνήθως 29 μέρες με μίκρες αποκλίσεις 2-3 μερων! Μέχρι τώρα πηγαινα με βάση ότι γίνεται κάπου την 15η ημερα η ωορρηξία μου και τωρα που δεν έχω δει ακόμα θετικο λίγο ανησυχησα!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Maroulita? είπε:

Καλημέρα! Όπως είπε κ το κορίτσι παραπάνω εξαρτάται απ τον κύκλο που κάνεις! Αν είναι σταθερός είναι πιο εύκολα τα πράγματα! Στις οδηγίες σε κατευθύνει κάπως!

Ο πρώτος μήνας είναι συνήθως πειραματικός για όλες μας, με τον καιρό θα το βρεις! 🙂

Καλή επιτυχία!! 😘

Μακάρι σε ευχαριστώ πολύ🙂 συνηθως έχω σταθερό κύκλο 29 μέρες περιπου αλλα επειδή δεν έχω δει ακόμα θετικο 17η μέρα ανησύχησα!! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Sissh είπε:

Τι κύκλο έχεις? Τυχαίνει πάρα πολλές φορές η ωορρηξία να γίνεται πολύ αργά κυρίως αν κάποια δεν έχει σταθερό κύκλο!! 

29 μέρες με μικρές αποκλίσεις είναι ο κύκλος μου!! Μέχρι τώρα υπολογιζα ότι γινόταν γύρω στις 15 μέρες αλλα μέχρι και σήμερα που είμαι στην 17η μέρα δεν εχω δει θετικο! Ξεκίνησα να τα κάνω την 9η μέρα του κύκλου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια τα παιδιά! Γι αυτό καλύτερα περισσότερα και πιο οικονομικά! Μακάρι να βρήκατε ρυθμούς!
    • Θαυματακι μικροοοο 🥰🥰🥰  Να σας ζήσει,  γερή και δυνατή 🥰🥰🥰🥰
    • Εγώ να σου πω ότι η purelan με βοήθησε πάρα πολύ στο να συνέρχονται πιο γρήγορα οι θηλες σε σχέση με το γάλα μου. Όπως κ με τα κοχύλια βολεύτηκα γτ όταν ήθελα να βγω να περπατήσω ή μετά να φύγω δεν άντεχα να ακουμπάει κάπου ή θηλή από τον πόνο.  Όσο για την βαλίτσα της τελευταίας στιγμής,  εγώ έφυγα κ αφήσω πίσω πράγματα που ήθελα να τα βάλω στο τέλος γτ ενώ είχα διαστολή 4-5 , οι συσπάσεις ήταν 2-3 λεπτών. Στην "ξεκουραση" λοιπόν δεν είχα αντοχή ούτε να σκεφτώ.  Στα υπόλοιπα συμφωνώ!  Προσωπική εμπειρία σε αυτά που έγραψες πιο πάνω 🤣   
    • Καλως το κοριτσι!! Ειχε τοσο κακη θεση αυτο το παιδι εκεινη την ωρα που ταλαιπωρησε παρα πολυ το γιατρο… χαχαχα πρωτη φορα εμεινα 2 ωρες στην αυχενικη!!! Φυλο με δυσκολια καταφερε να δει αλλα και παλι με πιθανοτητες, κοριτσακι! Στις 2 πρωτες ειχαμε δει φυλο απο την αυχενικη ξεκαθαρα. Τουτο δω μας κανει τερτιπια 🙊
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...