Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάλλον παλινδρομη εκσπερμάτιση.γνωριζει κάνεις;

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα..Ονομάζομαι Ελενη.Θα ήθελα μια βοήθεια γιατί δεν ξέρω τι να κάνω.Προσπαθουμε ελεύθερα 6 χρόνια σχεδόν και αποτέλεσμα κανένα. Νομίζοντας πως έχω κάποιο θέμα εγώ,εκανα προγεννητικό ελεγχο αλλά όλα ήταν μια χαρά.Στην προσπάθεια μου να πείσω τον άντρα μου να ψαχτει κ εκείνος πέρασαν πολλά χρόνια,ως που τον τελευταίο χρόνο αποφάσισε να πάει σε ουρολόγο ο οποίος του έγραψε σπερματοδιαγραμμα (νομίζω έτσι λέγεται!).Μετά από τρεις προσπαθειες ανακαλύψαμε πως ενώ φτάνει σε οργασμό,σπέρμα ελάχιστο με αποτέλεσμα να μη μπορεί να γίνει καν η εξέταση ☹️ Από κει κ πέρα τα ξαναπαρατησε όλα γιατί φοβάται μήπως δε μπορούμε να κάνουμε παιδί,εγώ θέλω όμως σαν τρελή.Γνωριζεται αν υπάρχει κάποια θεραπεία;Κάτι να γίνει μπας και χαρούμε κ εμείς λιγάκι;έχω απελπιστει..ευχαριστώ και συγνώμη για το σεντόνι

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Λένα2212 είπε:

Καλησπέρα..Ονομάζομαι Ελενη.Θα ήθελα μια βοήθεια γιατί δεν ξέρω τι να κάνω.Προσπαθουμε ελεύθερα 6 χρόνια σχεδόν και αποτέλεσμα κανένα. Νομίζοντας πως έχω κάποιο θέμα εγώ,εκανα προγεννητικό ελεγχο αλλά όλα ήταν μια χαρά.Στην προσπάθεια μου να πείσω τον άντρα μου να ψαχτει κ εκείνος πέρασαν πολλά χρόνια,ως που τον τελευταίο χρόνο αποφάσισε να πάει σε ουρολόγο ο οποίος του έγραψε σπερματοδιαγραμμα (νομίζω έτσι λέγεται!).Μετά από τρεις προσπαθειες ανακαλύψαμε πως ενώ φτάνει σε οργασμό,σπέρμα ελάχιστο με αποτέλεσμα να μη μπορεί να γίνει καν η εξέταση ☹️ Από κει κ πέρα τα ξαναπαρατησε όλα γιατί φοβάται μήπως δε μπορούμε να κάνουμε παιδί,εγώ θέλω όμως σαν τρελή.Γνωριζεται αν υπάρχει κάποια θεραπεία;Κάτι να γίνει μπας και χαρούμε κ εμείς λιγάκι;έχω απελπιστει..ευχαριστώ και συγνώμη για το σεντόνι

Γεια σου Ελένη μου.. λοιπόν να σου πω καταρχάς να μην απελπίζεσαι κ πως στις μέρες μας όλα διορθώνονται κ για όλα υπάρχει λύση! Στο θέμα τώρα.. γυναικολόγος δεν είμαι, θα σου πω όμως πως όταν υπάρχει κάποιο θέμα υπογονιμότητας σε ένα ζευγάρι (αν δεν έχει διαπιστωθεί το ακριβές αίτιο) μπορεί να οφείλεται σε διαφορους παράγοντες όπως καταρχήν το άγχος κλπ, να είναι κλειστή κάποια σάλπιγγα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία, να υπάρχουν κάποιες κυστουλες, να είναι λίγο πιο αδύναμο το σπέρμα ή ανεπαρκές ακόμα κ να χρειάζεται κάποια ρύθμιση ο οργανισμός κ πολλοι άλλοι λόγοι. Εσύ ανέφερες ότι έκανες προγενετικο έλεγχο, οπως εκανα κ εγω αφου πρωτα είχα κανει ολες τις γυναικολογικες, ο οποίος ελεγχος δείχνει συγκεκριμένα πράγματα. Εσυ έκανες κ άλλες εξετάσεις γυναικολογικου περιεχομένου για να αποκλείσεις αλλα αίτια? Το ότι έχει ο άντρας σου ελάχιστο σπέρμα δεν είναι απαραίτητα κακό διότι μπορεί να είναι λίγο κ ποιοτικό, μην ξεχνάς ότι αρκεί μόνο ένα σπερματοζωάριο για να γονιμοποιησει. Το να πείσεις έναν άντρα να κάνει τέτοιου είδους εξετάσεις είναι δύσκολο διότι είναι ο χειρότερος φόβος κάθε άντρα να μην μπορεί να κάνει παιδιά. Το ότι δέχτηκε έστω κ καθυστερημένα δείχνει ότι το θέλει κ ο ίδιος πολύ! Γνώμη μου λοιπόν είναι εφόσον προσπαθείτε τόσα χρόνια, να κάνεις κ εσύ όλες τις απαραίτητες εξετάσεις αν δεν τις έχεις κάνει κ να παρετε κ άλλες γνώμες ειδικών. Επίσης η εξωσωματική γονιμοποίηση/σπερματεγχυση είναι μια λύση που επιλέγουν πολλοί σε ανάλογες περιπτώσεις. Ελπιζω να βοηθησα. Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια κ σου εύχομαι να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Λένα2212 είπε:

Κορίτσι μου το διάστημα που προσπαθήτε είναι αρκετά μεγάλο και σίγουρα θέλει ψάξιμο. Καταρχήν θέλει και από τους δύο. Αυτό που πρέπει εμείς να τα κάνουμε όλα πρώτες και μετά οι άντρες ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω! Δηλαδή εμάς μας αρέσουν αυτές οι διαδικασίες! Όμως δεν το κατάλαβα αυτό με το σπέρμα! Ποια ήταν τα αποτελέσματα; Η ποσότητα για παράδειγμα. Γιατί έτσι πως τα λες εγώ θεωρώ ότι ο σύζυγος σου έχει κάποιο θέμα. Καλό είναι να βάλει στην άκρη τον εγωισμό του και να το πάρει σοβαρά το θέμα. Τι θα πει τα παράτησε; Έτσι μόνο του δεν θα έρθει αν δεν προσπαθήσετε κι εσείς! 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Κορίτσι μου το διάστημα που προσπαθήτε είναι αρκετά μεγάλο και σίγουρα θέλει ψάξιμο. Καταρχήν θέλει και από τους δύο. Αυτό που πρέπει εμείς να τα κάνουμε όλα πρώτες και μετά οι άντρες ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω! Δηλαδή εμάς μας αρέσουν αυτές οι διαδικασίες! Όμως δεν το κατάλαβα αυτό με το σπέρμα! Ποια ήταν τα αποτελέσματα; Η ποσότητα για παράδειγμα. Γιατί έτσι πως τα λες εγώ θεωρώ ότι ο σύζυγος σου έχει κάποιο θέμα. Καλό είναι να βάλει στην άκρη τον εγωισμό του και να το πάρει σοβαρά το θέμα. Τι θα πει τα παράτησε; Έτσι μόνο του δεν θα έρθει αν δεν προσπαθήσετε κι εσείς! 

Απ' ότι έχω διαβάσει στο ίντερνετ ονομάζεται "ξηρός οργασμός"..αποκορύφωση χωρίς ίχνος σπερματος,αλλιώς κάποια ελάχιστα διάφανα υγρά.ισως είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο κ εμένα πρώτη φορά μου συμβαίνει..εγώ είμαι 30 κ εκείνος 43,του χω εξηγήσει άπειρες φορές πως δεν πρόκειται. Α αλλάξει κάτι στη σχέση μας και προσπαθώ πραγματικά να μη τον φέρνω σε δυσκολη κατάσταση,αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό κ αν υπάρχει θεραπεία.οσον αφορά τις εξωσωματικες,γνωρίζετε μήπως σε τι τιμές κυμαίνονται;έχω ακούσει πολλά κατά καιρούς.. ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Sofia0294 είπε:

Γεια σου Ελένη μου.. λοιπόν να σου πω καταρχάς να μην απελπίζεσαι κ πως στις μέρες μας όλα διορθώνονται κ για όλα υπάρχει λύση! Στο θέμα τώρα.. γυναικολόγος δεν είμαι, θα σου πω όμως πως όταν υπάρχει κάποιο θέμα υπογονιμότητας σε ένα ζευγάρι (αν δεν έχει διαπιστωθεί το ακριβές αίτιο) μπορεί να οφείλεται σε διαφορους παράγοντες όπως καταρχήν το άγχος κλπ, να είναι κλειστή κάποια σάλπιγγα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία, να υπάρχουν κάποιες κυστουλες, να είναι λίγο πιο αδύναμο το σπέρμα ή ανεπαρκές ακόμα κ να χρειάζεται κάποια ρύθμιση ο οργανισμός κ πολλοι άλλοι λόγοι. Εσύ ανέφερες ότι έκανες προγενετικο έλεγχο, οπως εκανα κ εγω αφου πρωτα είχα κανει ολες τις γυναικολογικες, ο οποίος ελεγχος δείχνει συγκεκριμένα πράγματα. Εσυ έκανες κ άλλες εξετάσεις γυναικολογικου περιεχομένου για να αποκλείσεις αλλα αίτια? Το ότι έχει ο άντρας σου ελάχιστο σπέρμα δεν είναι απαραίτητα κακό διότι μπορεί να είναι λίγο κ ποιοτικό, μην ξεχνάς ότι αρκεί μόνο ένα σπερματοζωάριο για να γονιμοποιησει. Το να πείσεις έναν άντρα να κάνει τέτοιου είδους εξετάσεις είναι δύσκολο διότι είναι ο χειρότερος φόβος κάθε άντρα να μην μπορεί να κάνει παιδιά. Το ότι δέχτηκε έστω κ καθυστερημένα δείχνει ότι το θέλει κ ο ίδιος πολύ! Γνώμη μου λοιπόν είναι εφόσον προσπαθείτε τόσα χρόνια, να κάνεις κ εσύ όλες τις απαραίτητες εξετάσεις αν δεν τις έχεις κάνει κ να παρετε κ άλλες γνώμες ειδικών. Επίσης η εξωσωματική γονιμοποίηση/σπερματεγχυση είναι μια λύση που επιλέγουν πολλοί σε ανάλογες περιπτώσεις. Ελπιζω να βοηθησα. Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια κ σου εύχομαι να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου..υποβλήθηκα σε ορισμένες εξετάσεις ,αλλά για να προχωρήσω στις πιο επώδυνες κατά τη γυναικολόγο μου εξετάσεις,θα πρέπει να ψαχτει κ εκείνος πρώτα..Ορισμένες φορές δεν υπάρχει ίχνος σπερματος και κάποιες άλλες ελάχιστα διάφανα υγρά για να σου δώσω να καταλάβεις.Τελευταια φορά που πήγε σε ουρολόγο για να ζητήσει βοηθεια,επειδή δε μπορεί να γίνει έτσι το σπερματοδιαγραμμα,τον πρόσβαλλε άσχημα εκείνος και μάλλον ξανακολλησε..γνωρίζεται μήπως κάποιον καλό ουρολόγο που θα μπορούσε να βοηθήσει;Θεσσαλονίκη είμαι εγω

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Λένα2212 είπε:

Απ' ότι έχω διαβάσει στο ίντερνετ ονομάζεται "ξηρός οργασμός"..αποκορύφωση χωρίς ίχνος σπερματος,αλλιώς κάποια ελάχιστα διάφανα υγρά.ισως είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο κ εμένα πρώτη φορά μου συμβαίνει..εγώ είμαι 30 κ εκείνος 43,του χω εξηγήσει άπειρες φορές πως δεν πρόκειται. Α αλλάξει κάτι στη σχέση μας και προσπαθώ πραγματικά να μη τον φέρνω σε δυσκολη κατάσταση,αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό κ αν υπάρχει θεραπεία.οσον αφορά τις εξωσωματικες,γνωρίζετε μήπως σε τι τιμές κυμαίνονται;έχω ακούσει πολλά κατά καιρούς.. ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ξανά ακούσει!Πιστεύω ότι χρειάζεστε πάρα πολύ καλή καθοδήγηση από έμπειρους γιατρούς. Σίγουρα για αρχή έναν καλό ανδρολογο. Ίσως να υπάρχει κάποια θεραπεία. Εμείς ότι και να πούμε γιατροί δεν είμαστε. Καλή επιτυχία σε ότι κι αν αποφασίσετε! Εύχομαι να μας ανακοινώσεις σύντομα ότι θα γίνεις μανούλα!💗

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)
στις πριν 1 ώρα, ο/η Λένα2212 είπε:

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου..υποβλήθηκα σε ορισμένες εξετάσεις ,αλλά για να προχωρήσω στις πιο επώδυνες κατά τη γυναικολόγο μου εξετάσεις,θα πρέπει να ψαχτει κ εκείνος πρώτα..Ορισμένες φορές δεν υπάρχει ίχνος σπερματος και κάποιες άλλες ελάχιστα διάφανα υγρά για να σου δώσω να καταλάβεις.Τελευταια φορά που πήγε σε ουρολόγο για να ζητήσει βοηθεια,επειδή δε μπορεί να γίνει έτσι το σπερματοδιαγραμμα,τον πρόσβαλλε άσχημα εκείνος και μάλλον ξανακολλησε..γνωρίζεται μήπως κάποιον καλό ουρολόγο που θα μπορούσε να βοηθήσει;Θεσσαλονίκη είμαι εγω

Η θεραπεία που λες σίγουρα υπάρχει για να μπορεσει ο άνδρας σου να δώσει έστω και λίγο σπέρμα θα του το πάρουν απο την ουροδόχο κύστη διότι εκεί καταλήγει απο αυτό που έχει δεν μπορεί να το βγάλει εξω ως αποτέλεσμα να το απορροφά η ουροδόχος κύστη του αυτό μπορεί να θεραπευτεί αναλογα όμως με το βαθμο που το έχει αν είναι πολύ μεγαλο πρόβλημα υπάρχουν διάφοροι τρόποι υποβοηθούμενης προσπαθειας αλλά θα πρεπει να βρείτε τον κατάλληλο γιατρο η επίστημη  έχει προχωρήσει παρα πολύ όλα γίνονται θεληση να υπάρχει πες στον άνδρα σου οτι τον αγαπάς και αν σε αγαπάει να αφήσει τα μη και τα όχι και να κάνετε οτι μπορείτε δεν είναι παιδι είναι 43 χρονων

Επεξεργάστηκε από Penny89
Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Λένα2212 είπε:

Καλημέρα κορίτσι,

ειδικός σε θέματα υπογονιμότητας πού φιλικός και εξαιρετικός ανδρολόγος, εκεί πάει ο άντρας μου είναι ο Δρακόπουλος. Όσον αφορά την εξωσωματική το κόστος εδώ Θεσσαλονίκη είναι πάνω κάτω στα 3000€. Γλυκιά μου κ σπέρμα να μην βγαίνει εάν υπάρχει μπορούν να το βγάλουν με βιοψία και να έρθει το παιδάκι που τόσο πολύ θέλεις με εξωσωματική. Όλα γίνονται στις μέρες μας. Παρόλα αυτά εάν προχωρήσετε σε κάτι τέτοιο θέλει να κάνεις και εσύ όλες τις εξετάσεις. Στο λέω γιατί είμαι παθούσα από απλό γυναικολόγο που μας ταλαιπωρούσε με το σπέρμα και ενώ το είχαμε διορθώσει και το θέμα είναι στις σάλπιγγες τελικά αυτός επέμενε. Πρέπει όμως πρώτα να πάτε σ έναν καλό ανδρολόγο για να δείτε τι συμβαίνει. Μπορεί να λύνεται το πρόβλημα και να μείνεις έγκυος φυσιολογικά.

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας..Μου δίνεται πολύ κουράγιο πραγματικά.Ευχομαι όλες να έχετε λύσει τα θεματακια σας κ αν όχι το 2020 να γεμίσει την αγκαλίτσα σας ❤️

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 12/2/2020 at 8:46 ΜΜ, ο/η Λένα2212 είπε:

Να πάτε στον Δημήτρη Χατζηχρήστου..http://hatzichristou.gr είναι πολύ καλός και έμπειρος ουρολόγος.. Το πιο πιθανό είναι πως η αιτία που δεν έχεις μείνει έγκυος  είναι αυτό  με το σπερμα.. Στην εξωσωματική μπορούν να πάρουν γενετικό υλικό κατευθείαν από τους όρχεις.. νομιζω  Πως  πρέπει να δείτε έναν ουρολόγο και μετά με το πόρισμα αυτό να πάτε σε έναν γυναικολόγο που να ασχολείται με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...