Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια.Απο την αρχη της εγκυμοσυνης  ημουν μονιμα ξαπλα μεχρι τον 8 μηνα οπου και γεννησα.Λογω αποκολλησεων και χαμηλου πλακουντα οπως και διαφορων αλλων παραγοντων.θα ηθελα να ρωτησω πως ειστε μετα την καισαρικη τομη μηνες μετα.εγω 3 μηνες μετα τη γεννα επεστρεψα στη  δουλεια.εργζομαι σε καταστημα και εχω να κανω με ορθοστασια και βαρος.αν σηκωσω λιγο βαρος η πθεσω το σημειο στο καρουμπαλακι τομης η μετα εχω ευαισθησια με  ψιλοποναει και εχω τσιμπιτσες και καποιες φορες νοιωθω οπως στην εγκυμοσυνη που το μωρο με πιεζε και μου προκαλουσε συχνοουρια οποτε μετα απο βαρος συχνοουρια και ενοχληση στην τομη.9μηνες εχει που γεννησα.εχω βεβαια ραντεβου το απογευμα στο γιατρο μου να το συζητησω και μαζι του.απλα ηθελα να ρωτησω αν συμβαινει και σε αλλες μανουλες.

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η marytzein είπε:

Γεια σας κοριτσια.Απο την αρχη της εγκυμοσυνης  ημουν μονιμα ξαπλα μεχρι τον 8 μηνα οπου και γεννησα.Λογω αποκολλησεων και χαμηλου πλακουντα οπως και διαφορων αλλων παραγοντων.θα ηθελα να ρωτησω πως ειστε μετα την καισαρικη τομη μηνες μετα.εγω 3 μηνες μετα τη γεννα επεστρεψα στη  δουλεια.εργζομαι σε καταστημα και εχω να κανω με ορθοστασια και βαρος.αν σηκωσω λιγο βαρος η πθεσω το σημειο στο καρουμπαλακι τομης η μετα εχω ευαισθησια με  ψιλοποναει και εχω τσιμπιτσες και καποιες φορες νοιωθω οπως στην εγκυμοσυνη που το μωρο με πιεζε και μου προκαλουσε συχνοουρια οποτε μετα απο βαρος συχνοουρια και ενοχληση στην τομη.9μηνες εχει που γεννησα.εχω βεβαια ραντεβου το απογευμα στο γιατρο μου να το συζητησω και μαζι του.απλα ηθελα να ρωτησω αν συμβαινει και σε αλλες μανουλες.

Εχουν περασει 6 μήνες απο την καισαρική και ακόμη ποναω κορίτσι μου αν με κλωτσήσει το μωρο παιζοντας αν πιεστω αν το πιάσω και το τριψω πονάει πιστεύω είναι λογικό αλλα ρωτά και εσύ θα ρώτησω και εγω

Δημοσίευση

Δυστυχως στη δουλεια πριν 3 μερες σηκωσα τον κουκλο της βιτρινας για πολυ λιγο και απο εκεινη τη μερα συχνοουρια ευαισθησια στο καρουμπαλακι της τομης.σαν να με πιεζει κατι πχ οπως στη εγκυμοσυνη που με πιεζε το μωρο.καποιες φορες σαν να γινεται πιο ερυθρη η τομη οταν τσινωνει το σημειο πχ αν παραφαω και πρηστω

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ δεν έχω γεννήσει αλλά έχω κάνει χειρουργείο με καισαρική. Στις 15 μέρες ήμουν μια χαρά. Γύρισα στη δουλειά μετά από ένα μήνα. Και η δικιά μου η δουλειά έχει βάρη. Εγώ βέβαια 2 μήνες αφού γύρισα δεν σήκωσα τίποτα αλλα 3 μήνες συνολικά μετά το χειρουργείο δεν ένιωθα απολύτως τίποτα. 

Δημοσίευση

Εγώ έχω γεννήσει εδώ και οχτώ μήνες,δεν με ενοχλεί καθόλου η τομή ουτε πονάει,το.πρωτο τρίμηνο αν τύχαινε και με χτυπούσε το μωρό εκεί ,κυρίως όταν τον είχα στην αλλαξιερα πονούσα λίγο αλλά μέχρι εκεί.

Δημοσίευση

Κ εγώ κορίτσια γέννησα με καισαρική πριν 1μιση μήνα και δεν έχω καμία ενόχληση από τις δέκα μέρες και μετά δεν νιώθω ούτε ένα μικρό τσιμπηματακι και σηκώνω βάρη και γενικά κάνω βαριες δουλειές στο σπίτι..κάθε περίπτωση και διαφορετική..

Δημοσίευση

Καλησπέρα.γεννησα πριν 3.5 μήνες με καισαρική και δε νιώθω ότι έχω τομη.πονεσα μόνο τις πρώτες είκοσι μέρες .μετά ήταν όλα καλά..θα συμφωνήσω με την κοπέλα παραπάνω ότι παίζει ρόλο το χέρι του γιατρού τελικα...να μην είναι χασάπης.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...