Καλησπέρα κορίτσια! Το κοριτσάκι μου γίνεται 7 μηνων σε 10 μέρες. Έχουμε αρχίσει την εισαγωγή των στερεών εδώ κ 1,5 μήνα. Να σας πω λίγο το πρόγραμμα μας. Το πρωί θηλαζω όταν ξυπνάει.π.χ 8 μετά από καμιά ωρίτσα 9.30 νυσταζει τη βάζω στήθος τρώει λίγο κ κοιμάται. Στις 10.30 με 11.30 θα φάει φρουτοκρεμα γύρω στις 10 κουταλιτσες δε τρελαίνεται. 12.30 νυσταζει θηλάζει λίγο κ κοιμάται. Στις 2.30 κρεατοσουπα τρώει 15 με 20 κουταλιές. Το απόγευμα 4.00 θα θηλάσει κ θα κοιμηθεί. Στις 6.00 βραδινό κρεατοσουπα γύρω στις 10 κουταλιτσες και στις 8.00 θηλασμος κ ύπνος. Πως σας φαίνεται η ποσοτητα των στερεών? Τρωει λιγο? Ο γιατρός είπε ότι θηλάζουμε οπότε θέλει το μωρο κ ο σκοπός είναι στους 9 μήνες να έχει 5 γεύματα γαλα-δεκατιανο- μεσημεριανό- απογευματινό- Γάλα. Εσείς τι κάνατε? Μπορεί να διατηρηθεί ο θηλασμος μόνο με πρωί βράδυ? Να πω ότι ποτέ δεν είχα φοβερή ροή γάλατος εδινα κ συμπλήρωμα σε κάποια γευματα.
Επίσης να σας ρωτήσω ξυπνάει κ τη νύχτα 3 φορες κ θηλάζει-κοιμάται. Διάβασα ότι μετά τους 6 μήνες δε θα πρέπει να ξυπνάει για να τρώει κ ότι είναι συνήθεια κ όχι πεινα. Προτείνοντας να το παρουμε αγκαλίτσα να το νανούρισουμε ή να δώσουμε λίγο νερό αλλά όχι γαλα. Ισχύει; Πρέπει να αρχίσω να την "εκπαιδεύω"?
Θα χαρώ να μου πείτε τις εμπειρίες σας κ να με βοηθήσετε:)
Χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια , Καλά Χριστούγεννα με υγεία και φως στις ψυχές σας !!!
Ευχομαι υγιείς μωράκια για όλες μας και του χρόνου αγκαλιά 🫂
Έχω και εγώ αυχενική 9/01 και ανυπομονώ ευτυχώς με τις γιορτές θα περάσουν ευχάριστα και γρήγορα οι μέρες 😍