Μετάβαση σε περιεχόμενο

Felicine ή folidex

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες !! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι κ γω. Ο γιατρός εξαρχής μου είχε γράψει να παίρνω το felicine 1 φορά τη μέρα. Προχθές που πηγα στη γραμματέα του να μου γράψει σίδηρο κ ασβέστιο , μου έγραψε το folidex. Βλέπω όμως ότι υπάρχει τεράστια διαφορά στα mg. To felicine έχει 5 mg ενώ το folidex 400 mg. Μιλάμε για τεράστια διαφορά. Εσείς ποιο παίρνετε ;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η irenefron είπε:

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες !! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι κ γω. Ο γιατρός εξαρχής μου είχε γράψει να παίρνω το felicine 1 φορά τη μέρα. Προχθές που πηγα στη γραμματέα του να μου γράψει σίδηρο κ ασβέστιο , μου έγραψε το folidex. Βλέπω όμως ότι υπάρχει τεράστια διαφορά στα mg. To felicine έχει 5 mg ενώ το folidex 400 mg. Μιλάμε για τεράστια διαφορά. Εσείς ποιο παίρνετε ;;

Καλησπέρα κορίτσι!Εγώ έπαιρνα πάντα το filicine. Και τώρα που προσπαθώ πάλι αυτό παίρνω. Το άλλο δεν το ξέρω αλλά  μου φαίνεται εξωφρενικό να είναι 400! Μήπως κάνεις κάποιο λάθος;😘 💗

Είδα το κουτί στο ίντερνετ κορίτσι μου. Ειναι σε mcg και όχι σε mg. Νομίζω ότι είναι 4 mg δηλαδή. Αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου. Ίσως κάποιο άλλο κορίτσι να ξέρει καλύτερα!💗

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Είδα το κουτί στο ίντερνετ κορίτσι μου. Ειναι σε mcg και όχι σε mg. Νομίζω ότι είναι 4 mg δηλαδή. Αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου. Ίσως κάποιο άλλο κορίτσι να ξέρει καλύτερα!💗

Όχι όχι. Γράφει το κουτί ότι το κάθε δισκίο περιέχει 400mg. 1 χάπι την ημέρα έπαιρνες ; 

στις πριν 21 λεπτά, ο/η irenefron είπε:

Όχι όχι. Γράφει το κουτί ότι το κάθε δισκίο περιέχει 400mg. 1 χάπι την ημέρα έπαιρνες ; 

Τότε ρώτησε τον γιατρό σου καλύτερα γιατί μου φαίνεται πολύ μεγάλη δόση. Ναι έπαιρνα ένα χάπι των 5 mg την ημέρα!

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Τότε ρώτησε τον γιατρό σου καλύτερα γιατί μου φαίνεται πολύ μεγάλη δόση. Ναι έπαιρνα ένα χάπι των 5 mg την ημέρα!

Αν θέλεις στείλε μας μια φωτογραφία γιατί το ξαναέψαξα στο ίντερνετ αλλά δεν βρήκα με 400mg📸

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Πολύ σωστά! Το filicine εχει 10πλασια περιεκτικότητα! Ο γιατρός μου έχει πει οκ το folidex όσο προσπαθείς αλλά στην εγκυμοσύνη όπως κ στη διαδικασία της εξωσωματικής που έκανα πάντα filicine! Να πας να ζητήσεις να το διορθώσει... 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Πολύ σωστά! Το filicine εχει 10πλασια περιεκτικότητα! Ο γιατρός μου έχει πει οκ το folidex όσο προσπαθείς αλλά στην εγκυμοσύνη όπως κ στη διαδικασία της εξωσωματικής που έκανα πάντα filicine! Να πας να ζητήσεις να το διορθώσει... 

Άρα tokyo μου δεν μπορεί να είναι 400mg; Μάλλον κάποιο λάθος γίνεται σε όλο αυτό. Γι'αυτό είπα στην κοπέλα να μας στείλει φωτογραφία.😘

Άρα tokyo μου δεν μπορεί να είναι 400mg; Μάλλον κάποιο λάθος γίνεται σε όλο αυτό. Γι'αυτό είπα στην κοπέλα να μας στείλει φωτογραφία.😘

Κοριτσάκι 1 mg = 1000 μικρογραμμαρια, αρα το φιλισιν εχει 5000 μικρογραμμάρια ενώ το φολιντεξ μολις 400! Είναι τεράστια διαφορά... 

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Κοριτσάκι 1 mg = 1000 μικρογραμμαρια, αρα το φιλισιν εχει 5000 μικρογραμμάρια ενώ το φολιντεξ μολις 400! Είναι τεράστια διαφορά... 

Έχεις δίκαιο! Αχ το έχασα το μυαλουδακι μου!🥴 Για αυτό και εγώ μπερδεύτηκα και είπα να μας το στείλει.Μου φάνηκε μεγάλη διαφορά. Βασικά είναι στα δύο άκρα. Η μία δόση είναι τεράστια και η άλλη πολύ μικρή. Γι' αυτό είπα μήπως είναι 4mg το δικό της.💗

Έχεις δίκαιο! Αχ το έχασα το μυαλουδακι μου!🥴 Για αυτό και εγώ μπερδεύτηκα και είπα να μας το στείλει.Μου φάνηκε μεγάλη διαφορά. Βασικά είναι στα δύο άκρα. Η μία δόση είναι τεράστια και η άλλη πολύ μικρή. Γι' αυτό είπα μήπως είναι 4mg το δικό της.💗

loipon ξύπνησε η καλή μαθήτρια μέσα μου... το κορίτσι μπερδεύτηκε με τους συμβολισμούς τα mg (χιλιοστόγραμμα) με τα μg (μικρογραμμάρια) https://convertlive.com/el/u/μετατροπή/χιλιοστόγραμμα/σε/μικρογραμμάρια#1😉 

στις πριν 21 ώρες, ο/η irenefron είπε:

Έχουν δίκιο τα κορίτσια μάλλον δεν το είδες καλά! Το κουτί σου δε νομίζω ότι γράφει 400mg, αλλά 400μg. Ενώ το filicine είναι 5mg=5000μg. Δηλαδή ΠΟΛΎ παραπάνω!! Εγώ παίρνω και 400μg και filicine , γιατί είχα έλλειψη! Αλλά ούτως ή άλλως η ημερήσια συνιστώμενη ποσότητα είναι 400μg λένε, οπότε ίσως γι’αυτό. Αλλά αφού ο γιατρός σου έδωσε filicine , γιατί η γραμματέας του σου έδωσε το άλλο;

στις πριν 17 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

loipon ξύπνησε η καλή μαθήτρια μέσα μου... το κορίτσι μπερδεύτηκε με τους συμβολισμούς τα mg (χιλιοστόγραμμα) με τα μg (μικρογραμμάρια) https://convertlive.com/el/u/μετατροπή/χιλιοστόγραμμα/σε/μικρογραμμάρια#1😉 

Όπως τα λες είναι!! 😜😊

στις πριν 22 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Αν θέλεις στείλε μας μια φωτογραφία γιατί το ξαναέψαξα στο ίντερνετ αλλά δεν βρήκα με 400mg📸

Κορίτσια μου καταρχήν χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έχετε δίκιο. Εγώ νόμιζα ότι το mg είναι ίδιο με το μg ούσα αδύναμη στα μαθηματικά! Το κουτί του folidex όντως γράφει 400 μg.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...