Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θα γινει το ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ;

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα!! Εμείς δεν προσπαθούσαμε,αν και αρχίσαμε να το συζητάμε... κ όσο περνάει ο καιρός το θέλουμε όλο κ πιο πολύ. Μακάρι όλες μας σιγά σιγά να πετύχουμε το θετικό τεστακι και να αποκτήσουμε το Μωρακι που θελουμε

Δημοσίευση
  στις On 10/1/2020 at 7:56 ΜΜ, ο/η elena0212 είπε:

Καλησπέρα!! Εμείς δεν προσπαθούσαμε,αν και αρχίσαμε να το συζητάμε... κ όσο περνάει ο καιρός το θέλουμε όλο κ πιο πολύ. Μακάρι όλες μας σιγά σιγά να πετύχουμε το θετικό τεστακι και να αποκτήσουμε το Μωρακι που θελουμε

Expand  

Αχ μακαρι! Ελπιζω συντομα γιατι ειναι πολυ ψυχοφθορα η αναμονη! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, εύχομαι όλες να αποκτήσουμε το θαύματα κι μας !!!! Είμαι κ εγώ στο κλαμπ σχεδόν τρία χρόνια αλλά νομίζω ότι στον τίτλο πρέπει να μπει ! και όχι ; ,Θέλει αισιοδοξία και ηρεμία για να έρθει το μπεμπακι 😉

Δημοσίευση
  στις On 10/1/2020 at 10:02 ΜΜ, ο/η Αννια27 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, εύχομαι όλες να αποκτήσουμε το θαύματα κι μας !!!! Είμαι κ εγώ στο κλαμπ σχεδόν τρία χρόνια αλλά νομίζω ότι στον τίτλο πρέπει να μπει ! και όχι ; ,Θέλει αισιοδοξία και ηρεμία για να έρθει το μπεμπακι 😉

Expand  

Αχ σωστη παρατηρηση!! Χαιρομαι για την αισιοδοξια σου 😉! Πως το κανεις;; Σου ευχομαι συντομα να χεις ευχαριστα νεα!!

Δημοσίευση
  στις On 10/1/2020 at 10:45 ΜΜ, ο/η Sillia είπε:

Αχ σωστη παρατηρηση!! Χαιρομαι για την αισιοδοξια σου 😉! Πως το κανεις;; Σου ευχομαι συντομα να χεις ευχαριστα νεα!!

Expand  

Καλημέρα κορίτσι μου,εεε κοίτα έπεσε πολύ μα πολύ κάτω η ψυχική μου υγεία με όλα αυτά οπότε κάποια στιγμή σηκώθηκα και λέω έλα τώρα στο 2019-20 όλες μπορούν να αποκτήσουν μωράκι ,δεν θα τρελαθουμε κιόλας 😉 οπότε γι'αυτό πλέον είμαι σίγουρη 🥰 εσύ θυμησε μου κοριτσι πόσο καιρό προσπαθείς;

Δημοσίευση
  στις On 11/1/2020 at 1:40 ΜΜ, ο/η marakipap είπε:

προσευχη η δύναμη της ατελείωτη, η προσφορά της μεγαλη.το θαυμα θα γινει συν θεω...

Expand  

Αλήθεια το πιστεύεις ότι μπορεί να βοηθήσει;; Δεν το λέω ειρωνικά να πω θέλω γνώμες η εάν έχουν αισθανθεί καλύτερα μέσα από αυτό

Δημοσίευση
  στις On 11/1/2020 at 1:40 ΜΜ, ο/η marakipap είπε:

προσευχη η δύναμη της ατελείωτη, η προσφορά της μεγαλη.το θαυμα θα γινει συν θεω...

Expand  

Πιστεύω ακράδαντα πως αν ο Θεός θέλει θα βοηθήσει είτε με φυσικό τρόπο είτε στην εξωσωματικη...Σκαμε,δε Σκαμε όλα είναι γραμμένα στο θεϊκό σχέδιο που απλά δεν μπορούμε πάντα εμείς να κατανοήσουμε!Πιστεύω ότι εκείνος ξέρει αν και πότε θα στείλει ένα μωράκι...Όλα αυτά τα πιστεύω χωρίς να σημαίνει ότι τα εφαρμόζω κ δεν έχω άγχος ή στεναχώρια...

Δημοσίευση
  στις On 11/1/2020 at 5:44 ΜΜ, ο/η Xrita είπε:

Πιστεύω ακράδαντα πως αν ο Θεός θέλει θα βοηθήσει είτε με φυσικό τρόπο είτε στην εξωσωματικη...Σκαμε,δε Σκαμε όλα είναι γραμμένα στο θεϊκό σχέδιο που απλά δεν μπορούμε πάντα εμείς να κατανοήσουμε!Πιστεύω ότι εκείνος ξέρει αν και πότε θα στείλει ένα μωράκι...Όλα αυτά τα πιστεύω χωρίς να σημαίνει ότι τα εφαρμόζω κ δεν έχω άγχος ή στεναχώρια...

Expand  

Μακάρι να ισχύει κορίτσακι μου και να είναι για καλό!!! Οπότε τι σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να πιστεύει και να μην προσπαθεί με άλλους μεθόδους;;;γιατί έχει βρεθεί ένα πολύ δικό μου άτομο να μου λέει μην προχωρήσεις σε εξωσωματική γιατί έτσι σκοτώνεις παιδιά κατά κάποιο τρόπο και δεν είναι του Θεού,τι να πω ...δεν έχω λόγια....

Δημοσίευση
  στις On 11/1/2020 at 8:02 ΜΜ, ο/η Αννια27 είπε:

Μακάρι να ισχύει κορίτσακι μου και να είναι για καλό!!! Οπότε τι σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να πιστεύει και να μην προσπαθεί με άλλους μεθόδους;;;γιατί έχει βρεθεί ένα πολύ δικό μου άτομο να μου λέει μην προχωρήσεις σε εξωσωματική γιατί έτσι σκοτώνεις παιδιά κατά κάποιο τρόπο και δεν είναι του Θεού,τι να πω ...δεν έχω λόγια....

Expand  

Ε! Το άκουσα κι αυτό! Ή καλύτερα θα γράψω το διάβασα κι αυτό! Πως δηλαδή τα σκοτώνεις για να καταλάβω; Ότι μόνο με τον φυσιολογικό τρόπο πρέπει να γίνονται τα παιδιά αλλιώς να μην κάνεις;Εμένα ο πάτερ όταν είχα πάει το πρώτο πράγμα που με είχε ρωτήσει ξέρεις ποιο ήταν; Στους γιατρούς πήγατε; Μου εξήγησε ότι ο θεός πάντα βοηθάει αλλά πρέπει κι εμείς να βοηθάμε τον εαυτό μας. Και με την πίστη μας όλα θα γίνουν!

Δημοσίευση
  στις On 11/1/2020 at 8:54 ΜΜ, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Ε! Το άκουσα κι αυτό! Ή καλύτερα θα γράψω το διάβασα κι αυτό! Πως δηλαδή τα σκοτώνεις για να καταλάβω; Ότι μόνο με τον φυσιολογικό τρόπο πρέπει να γίνονται τα παιδιά αλλιώς να μην κάνεις;Εμένα ο πάτερ όταν είχα πάει το πρώτο πράγμα που με είχε ρωτήσει ξέρεις ποιο ήταν; Στους γιατρούς πήγατε; Μου εξήγησε ότι ο θεός πάντα βοηθάει αλλά πρέπει κι εμείς να βοηθάμε τον εαυτό μας. Και με την πίστη μας όλα θα γίνουν!

Expand  

Πες μου εσύ βρε κορίτσι μου γιατί λέει επειδή συνήθως τα εμβρυακια είναι 2-3ημερων και βάζουνε πολλά και μετά δεν προχωρούν είναι σαν να ξέρεις όταν ξεκινάς ότι θα σκοτώσεις κάποια έμβρυα !!! Τότε είχα πανικοβληθεί έλεγα εγώ αγαπάω πολύ τα παιδιά δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο!! Αλλά μετά σκέφτηκα λογικά και λέω τι λέω εάν θέλει ο Θεός ας με βοηθήσει να επιζήσουν όλα τα εμβρυακια μου :-)

Δημοσίευση
  στις On 12/1/2020 at 5:01 ΠΜ, ο/η Ria27 είπε:

Από την πάνω μεριά είναι ολοκαθαρο...από την κάτω μεριά έχει αυτήν την άχνη γραμμή...

Expand  

Εμένα για θετικό μου μοιάζει! Αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ το συγκεκριμένο τεστ. Κάνε ακόμα ένα αν μπορείς το απόγευμα ή αύριο το πρωί. Πάντως πιο πιθανό μου φαίνεται να είσαι. Μακάρι κορίτσι μου!💗

Δημοσίευση
  στις On 11/1/2020 at 8:28 ΠΜ, ο/η Αννια27 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου,εεε κοίτα έπεσε πολύ μα πολύ κάτω η ψυχική μου υγεία με όλα αυτά οπότε κάποια στιγμή σηκώθηκα και λέω έλα τώρα στο 2019-20 όλες μπορούν να αποκτήσουν μωράκι ,δεν θα τρελαθουμε κιόλας 😉 οπότε γι'αυτό πλέον είμαι σίγουρη 🥰 εσύ θυμησε μου κοριτσι πόσο καιρό προσπαθείς;

Expand  

Και γω αυτο λεω!! Αλλαα τσουπ ξαφνικα πεφτωω.. Περιπου 2,5 χρονια!!

Δημοσίευση
  στις On 12/1/2020 at 7:02 ΠΜ, ο/η Ria27 είπε:

Τώρα εμφανίστηκε και απο πάνω!!! Έχει περάσει όμως μια ώρα από όταν το έκανα!!! 😮😮 Έχω πάθει σοκ...θα με τρελάνει αυτό το τεστ!!!

IMG_20200112_085932.jpg

Expand  

πάρε ένα πιο αξιοπιστο τεστ .. 

Δημοσίευση
  στις On 12/1/2020 at 7:02 ΠΜ, ο/η Ria27 είπε:

Τώρα εμφανίστηκε και απο πάνω!!! Έχει περάσει όμως μια ώρα από όταν το έκανα!!! 😮😮 Έχω πάθει σοκ...θα με τρελάνει αυτό το τεστ!!!

IMG_20200112_085932.jpg

Expand  

Πάρε ένα ακόμα τεστακι από το φαρμακείο!!! Εγώ για θετικό το βλέπω :-)

Δημοσίευση
  στις On 11/1/2020 at 8:02 ΜΜ, ο/η Αννια27 είπε:

Expand  

Αχ κορίτσι μου δεν ξέρω...Δεν το είχα σκεφτεί...Δεν σκοτώνεις παιδιά ...Γιατί;;;Με ένα ωάριο κ ένα σπερματοζωάριο που δεν φτάνουν καν μήνα;;;Δεν ξέρω.... ο θεός παντού μπορεί να βοηθήσει είτε στο φυσικό τρόπο είτε στην υποβοηθούμενη...Εγώ αυτό πιστεύω...Να ακούς την καρδιά σου

Δημοσίευση
  στις On 12/1/2020 at 11:53 ΠΜ, ο/η Xrita είπε:

Αχ κορίτσι μου δεν ξέρω...Δεν το είχα σκεφτεί...Δεν σκοτώνεις παιδιά ...Γιατί;;;Με ένα ωάριο κ ένα σπερματοζωάριο που δεν φτάνουν καν μήνα;;;Δεν ξέρω.... ο θεός παντού μπορεί να βοηθήσει είτε στο φυσικό τρόπο είτε στην υποβοηθούμενη...Εγώ αυτό πιστεύω...Να ακούς την καρδιά σου

Expand  

Σε ευχαριστώ αγάπη μου να σας καλά ,εγώ το έχω αποφασίσει θα πάω με εξωσωματική ,θέλω τόσο πολύ να χαρίσω πρώτα ένα παιδί στην αγκαλιά μου μετά στον άντρα μου αλλά και στον πεθερό μου είναι μεγάλος σε ηλικία και θέλω πριν πεθάνει να δει εγγόνι από το γιο μην φύγει με τέτοιο καημό.

Δημοσίευση
  στις On 12/1/2020 at 1:13 ΜΜ, ο/η Αννια27 είπε:

Σε ευχαριστώ αγάπη μου να σας καλά ,εγώ το έχω αποφασίσει θα πάω με εξωσωματική ,θέλω τόσο πολύ να χαρίσω πρώτα ένα παιδί στην αγκαλιά μου μετά στον άντρα μου αλλά και στον πεθερό μου είναι μεγάλος σε ηλικία και θέλω πριν πεθάνει να δει εγγόνι από το γιο μην φύγει με τέτοιο καημό.

Expand  

Κοριτσάκι μου να σου πω κλεισε τα αυτια σου καλα ποσο χρονων είναι αυτο το άτομο που σου λέει έτσι δηλαδή πως σκοτωνεις παιδια πηγαίνοντας με εξωσωματική ρε Θεε μου δως μου δύναμη να ακούσω και αλλες μακακιες ελεος πια ισα ισα ζωη δίνεις κοριτσι μου να εχεις πιστη στον Θεο και αυτό ο Θεος το δίνει ελεος μην ξανακουσεις τετοιες μαλακιες σε παρακαλω φτωχα μυαλα ακου εκει παλιοζηλιαρα χαχαχχςς δεν μπορώ με φουντωσες μωρε χαχαχχαχςς

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...