Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν τρώει ήρεμα

Recommended Posts

Κορίτσι γεια σας. Έχω ένα μωράκι 2 μηνών. Μόλις του ετοιμάσω το γάλα του και το καταπιεί αρχίζουν τα εντεράκια του να κάνουν θόρυβο και γίνεται ολοκόκκινος απο το σφύξιμο. Δεν είναι δυσκοίλιος αντιθετως μετα από κάθε γεύμα κάνει κακάκια. Το τάισμα του διαρκεί μια ώρα περίπου γτ πονεί και δεν τρωει ήρεμα καθόλου και είναι και πολυ λαίμαργος. Και μετα από 1,5 ώρα θέλει ξανά φαγητό.  Η παιδίατρος μου είπε δε φταίει το γάλα ούτε είναι κολικοί. Επειδη είναι 2,5 εβδομάδων πρόωρο μου ειπε ειναι μεχρι να στρώσει το εντεράκι του. Μου έχει αλλάξει το γάλα τώρα και μου έδωσε ένα πιο παχύρευστο αλλα πάλε ακούω τα εντερακια του.  Έχει συμβεί σε καμιά από εσάς; Ανησυχώ που κάνουν τοσο θορυβο τα εντερακια του και πονάει τοσο πολυ :( 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα εμένα αντιδρούσε κάπως έτσι όταν είχε κολικους φαντασου  νόμιζα πως έχει γοπ,και εμένα γεννήθηκε 4 εβδομάδες νωρίτερα αλλά πριν ξεκινήσουν οι κολικοί έτρωγε μια χαρά 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...