Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Ξεκίνησα την κόρη μου στα 3 κοντά στις 27 Μαΐου παιδικό. 5 μέρες μετά άρρωστη με πυρετό 1 εβδομάδα, 1 μήνα με αιφνίδιο εξάνθημα σε όλο το σώμα και άπειρες κρέμες. Μόλις περνάει πάλι πυρετος, πάει μια μέρα σχολείο ξανά πυρετος με καύσωνα έξω. Η ιδιοκτήτρια του σχολείου με θεωρεί τρελή που της έκανα σχετική συζήτηση, με παρέπεμψε σε παιδοψυχολογο. Για επιστροφή χρημάτων που το παιδί πάτησε 5 μέρες όλο το μήνα κουβέντα όμως. Η απορία μου είναι αν πάει έτσι θέλω και νταντά για το σπίτι. Συνεπώς αν βρω μια νταντά που μου κοστίζει όσο ο παιδικός δεδομένου ότι δεν δικαιούμαι εσπα, γιατί να πάει παιδικό; φυσικά θέλω να συνεχίσει στο σχολείο παρα την αντιπαιδαγωγικη συμπεριφορά της ιδιοκτήτριας, ευτυχώς η διαπαιδαγωγηση ανήκει σε μικρές σε ηλικία δασκάλες που αγαπούν τα παιδιά. Θα ήθελα εμπειρίες να ακούσω.
Ούτε εμένα μου μέτρησε τράχηλο και μου είπε δε χρειάζεται ακόμα. Δεν είχα κανένα θέμα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και με τον διακοιλιακο υπέρηχο είδε στα γρήγορα ότι είναι καλός. Ο υπέρηχος από την κοιλιά δεν μπορεί να μετρήσει ακριβώς το μήκος του τραχήλου για αυτό κάνουν διακολπικα αλλά από την κοιλιά μπορεί να πάρει μια ιδέα αν είναι οκ η όχι και αν χρειάζεται να το μετρήσει. Εκτός κ αν έχεις ιστορικό, εκεί το μετράνε ούτως η άλλως. Εμένα όπως και στην πρώτη μου είπε θα τον μετρήσει πρώτη φορά διακολπικα στην 18η εβδομάδα. Οπότε μπορεί και σένα να το είδε ότι είναι οκ και δε χρειάζεται ακόμα. Αλλά ρωτα τον να είσαι σίγουρη!
Καλημέρα κορίτσι μου,εμένα μου το μέτρησε στην αυχενική διακολπικα ,συνήθως στην β επιπέδου το μετρανε απ' όσο ξέρω και γίνεται διακολπικα για καλύτερη μέτρηση !
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.