Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρώτη επίσκεψη στο γιατρό μετά το θετικό τεστ

Recommended Posts

Καλησπέρα κ πάλι κορίτσια μου! Ακόμα μου φαίνεται απίστευτο που εγινα μέλος εδώ Κ μάλιστα ούσα εγκυος. Χαιρομαι πολυ για αυτο! Αύριο είναι η πρώτη μου επίσκεψη στον γυναικολόγο μετά το θετικό τεστ κ την επιβεβαίωση μέσω χοριακης. Με βαση την πρωτη ημερα της τελευταιας περιοδου μου ειμαι  μόλις 5 εβδομάδων Κ λίγων ημερών. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσει ο γιατρός να δει κάτι η είναι πολύ νωρίς Κ θα φύγω γεμάτη ερωτηματικά;  Τι να περιμενω;Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!δν ειναι στανταρ αυτο...αλλες φορες φαινεται το εμβρυο,αλλες οχι.εμεις στην 6η βδομαδα ειδαμε μονο σακο και στην 8η ακουσαμε καρδουλα.με το καλο ευχομαι,να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Angelina85 είπε:

Καλησπέρα κ πάλι κορίτσια μου! Ακόμα μου φαίνεται απίστευτο που εγινα μέλος εδώ Κ μάλιστα ούσα εγκυος. Χαιρομαι πολυ για αυτο! Αύριο είναι η πρώτη μου επίσκεψη στον γυναικολόγο μετά το θετικό τεστ κ την επιβεβαίωση μέσω χοριακης. Με βαση την πρωτη ημερα της τελευταιας περιοδου μου ειμαι  μόλις 5 εβδομάδων Κ λίγων ημερών. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσει ο γιατρός να δει κάτι η είναι πολύ νωρίς Κ θα φύγω γεμάτη ερωτηματικά;  Τι να περιμενω;Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Με το καλό να έρθει το νινακι σου!Στην πρώτη επίσκεψη απλά θα δεις μια μαύρη μπαλιτσα με μια κουκίδα μέσα. Κι αυτή είναι η ουσία της επίσκεψης. Να επιβεβαιώσει ο γιατρός ότι το μωρό είναι μέσα στην μήτρα. Να τον ρωτήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί μην μείνεις με απορίες γιατί ύστερα θα τα σκέφτεσαι κι αυτό μπορεί να σου προκαλέσει άγχος. 

Υ.Γ. Καλώς ήρθες στην παρέα μας?

Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι!εμείς είδαμε την καρδούλα του στην 6η εβδομάδα.. Είμαι στη 10η πλέον και σήμερα είδαμε λίγο κεφάλι.. Και οι παλμοί στα ύψη! Απόρησα πόσο μεγάλωσε έτσι.. Πραγματικά το συναίσθημα είναι φανταστικό! Απίστευτο! Κάθε φορά που θα πηγαίνεις θα τρελενεσαι! 

Καλώς σας βρήκα! Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις. Έχω μια γλυκιά ανυπομονησία για αύριο. Θέλω πάρα πολύ να δει κάτι ο γιατρός που να επιβεβαιώνει την κύηση, γνωρίζοντας φυσικά ότι είναι νωρίς. Προσπαθώ να είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη ελπιζοντας να κυλήσουν όλα καλά. Έχω πολύ, πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου. Σας εύχομαι από καρδιάς ότι καλύτερο! 

Συγχαρητηρια για το μωρακι!!! 

Η πρωτη επισκεψη ειναι σημαντικη γιατι βλεπει ο γιατρος στον υπερηχο μια πολυ μικρηηηη φουσκιτσα μεσα στη μητρα! Καρδιακη λειτουργια συνηθως μετα τις 6 εβδομαδες φαινεται! Μπορει να εισαι και τυχερη αλλιως υπομονη και στην δευτερη επισκεψη θα την ακουσεις!!!

Καλησπέρα κορίτσια μου! Όπως σωστά με ενημερώσατε δεδομένου ότι είναι νωρίς είδαμε μόνο τον σάκο εντός της μήτρας. Έχω ραντεβού ξανά την επόμενη εβδομάδα.  Ξαφνιάστηκα ομως που θέλει να με δει ξανά τόσο σύντομα αλλά μου είπε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας κ ότι όλα είναι καλά αρχής γενομένης της κύησης.  Την επόμενη εβδομάδα θα έχω κλείσει την 6η εβδομάδα. 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Angelina85 είπε:

Λέτε να τον προβλημάτισε κάτι κ να θέλει να με δει ξανά τόσο σύντομα η έχει τύχει κ σε εσάς;

Γεια σου Αντζελίνα! Μην βάζεις άγχη στο κεφάλι σου γιατί δεν έχει και νόημα... Ο γιατρός σου ζήτησε να σε δει σε 7 μέρες για να έχει προχωρήσει η εγκυμοσύνη και να μπορεί να δει καλύτερα το έμβρυο και ίσως να δει και καρδιακό παλμό :):)

Σε ευχαριστώ πολύ @Clementina . Η αλήθεια είναι πως μάλλον αγχώνομαι υπερβολικά κ μόνο κακό κάνω. Χρειάζεται υπομονή από μέρους μου Κ θετική σκέψη.  Είναι η πρώτη εγκυμοσύνη μου για αυτό όλοι τόσες απορίες κ ανησυχίες. 

Μετα την επιβεβαιωση ότι δεν είναι εξωμητρια η κυηση,το δευτερο που θελει επιβεβαιωση είναι η καρδιακη λειτουργια! Να μην αγχωνεσαι καθολου γιατι είναι απολυτως φυσιολογικο να θελει να σε δει για να την ακουσει! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Angelina85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Όπως σωστά με ενημερώσατε δεδομένου ότι είναι νωρίς είδαμε μόνο τον σάκο εντός της μήτρας. Έχω ραντεβού ξανά την επόμενη εβδομάδα.  Ξαφνιάστηκα ομως που θέλει να με δει ξανά τόσο σύντομα αλλά μου είπε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας κ ότι όλα είναι καλά αρχής γενομένης της κύησης.  Την επόμενη εβδομάδα θα έχω κλείσει την 6η εβδομάδα. 

Καλησπερα και μενα με ειχε δει μεσα σε μια εβδομαδα για να ακουσουμε τον καρδιακο παλμο του μωρου οποτε μην ανησυχεις καθολου.Επισης ο,τιδηποτε αρνητικο στο λενε παντα γιατι δεν θελουν να φερουν ευθυνη .Αλλα δε θα συμβαινει τιποτα αρνητικο στην περιπτωση σου οποτε μη το σκεφτεσαι :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...