Μετάβαση σε περιεχόμενο

Λαμπ

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  5
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

2 Neutral

Σχετικά με Λαμπ

 • Ιδιότητα
  Newbie
 1. Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι!εμείς είδαμε την καρδούλα του στην 6η εβδομάδα.. Είμαι στη 10η πλέον και σήμερα είδαμε λίγο κεφάλι.. Και οι παλμοί στα ύψη! Απόρησα πόσο μεγάλωσε έτσι.. Πραγματικά το συναίσθημα είναι φανταστικό! Απίστευτο! Κάθε φορά που θα πηγαίνεις θα τρελενεσαι!
 2. Μόλις γύρισα από τη γιατρό!!! Είναι 22 χιλιοστά το μικρούλι με 170 παλμούς!!! Μου είπε να μην αγχώνομαι που δεν έχω συμπτωματα.. Και μακάρι να συνεχίσω έτσι! Μου έφυγε μεγάλος βάρος! Αλλά υποσυνείδητα αγχώνομαι.. Φοβάμαι ακόμα λίγο να φάω παραπάνω.. Πάντως δεν πίστευα ότι αυτό πραγματάκι είναι μέσα μου! Τελικά είναι το θαύμα της φύσης..
 3. Κορίτσια μου τι να πω... Η κουμπάρα μου πάντως δεν είχε τίποτα και έκανε κορίτσι.. Μωρέ γερό να είναι και δεν με ενοχλεί το φύλλο!!! Σήμερα έχω ραντεβού με τη γιατρό. Μακάρι να μας πει όλα καλά!!!
 4. Κορίτσια μου μακάρι.. Ξέρω πως δεν κάνω καλό που αγχώνομαι.. Αλλά προβληματιζομαι.. Θα σας έχω νέα την Πέμπτη που θα πάω!!! Περιμένω και τα δικά σας!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Με το καλό τα μωράκια μας!!!
 5. Καλησπέρα κορίτσια!!! Διανύω την 9η εβδομάδα κύησης χωρις συμπτωματα.. Δεν έχω κάποια ζαλάδα η ναυτία η κάποια παραξενιά σε φαγητό.. Απλά κάποιες φορές δεν πεινάω.. Κάνω και κάποιες αντιπικτικες ενέσεις λόγω θρομβοφιλιας.την Πέμπτη 5/12 έχω ραντεβού πάλι με τη γιατρό για να με δει. Να σνησυχω που δεν νιώθω κάτι; τα συμπτώματα δεν θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει; το ξέρω ότι διαφέρουν τα συμπτώματα από γυναίκα σε γυναίκα αλλά αγχώνομαι πάρα πολύ. Φοβάμαι μη τυχόν πάω και δεν ακούσω καρδιά η κάτι άλλο.
×
×
 • Προσθήκη...