Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα...

Να μαι πάλι! Τρίτη φορά έγκυος μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειες.. 

Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα από τις θυροειδικές εξετάσεις και έχω TSH 0,01 Τ4 / ελευθερη Τ4 και Τ3 στα ανώτερα φυσιολογικά. Είμαι να σκάσω γιατί ενω μου ειχε ρυθμιστεί ο υπερθυροειδισμός μου.. τωρα παλι σκατα. Φοβάμαι τόσο πολύ οτι θα αποβαλω και γενικά ειμαι σε έναν πανικό.. 

Έχω γιατρό την Τρίτη αλλά ανυησυχώ μήπως οι 5 μέρες αναμονής μπορεί να σημαίνουν κάτι αρνητικό. 

Βρίσκομαι στην 6η εβδομάδα κύησης.

Πείτε μου τη γνώμη σας.. πείτε κάτι.. οτιδήποτε.

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Clementina είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα...

Να μαι πάλι! Τρίτη φορά έγκυος μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειες.. 

Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα από τις θυροειδικές εξετάσεις και έχω TSH 0,01 Τ4 / ελευθερη Τ4 και Τ3 στα ανώτερα φυσιολογικά. Είμαι να σκάσω γιατί ενω μου ειχε ρυθμιστεί ο υπερθυροειδισμός μου.. τωρα παλι σκατα. Φοβάμαι τόσο πολύ οτι θα αποβαλω και γενικά ειμαι σε έναν πανικό.. 

Έχω γιατρό την Τρίτη αλλά ανυησυχώ μήπως οι 5 μέρες αναμονής μπορεί να σημαίνουν κάτι αρνητικό. 

Βρίσκομαι στην 6η εβδομάδα κύησης.

Πείτε μου τη γνώμη σας.. πείτε κάτι.. οτιδήποτε.

Καλησπερα!εγω εχω υποθυροειδη και περνω χαπι.απο την αρχη της εγκυμοσυνης ανεβαινε αυξησαμε το χαπι και μετα επεφτε η τιμη της tsh.κι ομως ειμαι στον ογδωο μηνα και εχω πολυ καλη εγκυμοσυνη.απλα θα το παρακολουθεις συνεχεια,αλλα αν ειναι ρυθμισμενος μην σε τρομαζει ολα καλα θα πανε!!

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η vasiliki30 είπε:

Καλησπερα!εγω εχω υποθυροειδη και περνω χαπι.απο την αρχη της εγκυμοσυνης ανεβαινε αυξησαμε το χαπι και μετα επεφτε η τιμη της tsh.κι ομως ειμαι στον ογδωο μηνα και εχω πολυ καλη εγκυμοσυνη.απλα θα το παρακολουθεις συνεχεια,αλλα αν ειναι ρυθμισμενος μην σε τρομαζει ολα καλα θα πανε!!

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου που απάντησες!! ο άτιμος ο θυροειδης... 

Δημοσίευση

Καλησπέρα ! Έχω κι εγώ υπερθυρεοειδισμό,το βρήκα τώρα κάνα δίμηνο, τα συμπτώματα όμως τα είχα από ένα χρόνο πριν. Θήλαζα όλο αυτό το διάστημα. Έχω TSH 0,01 όπως κι εσύ, τ3 και τ4 παραπάνω απ' το κανονικό ,και έχω κάτι αντισώματα anti tpo 224 ενώ έπρεπε κάτω από 5! Δεν έχω πάει ακόμα σε γιατρό, έχω πολλές ταχυκαρδίες,τρέμουλο χεριών κυκλοθυμία, έχω διόγκωση θυρεοειδούς,κόπωση,πεινάω σαν τρελή,τρωω σαν ζωο. .. κιλά όμως δεν έχασα -ενα καλό είχε και δεν το επαθα!εγώ προσέχω πολύ να μην ξανά μείνω έγκυος. Σόρρυ που σου λεω την ιστορία μου ενώ ανησυχείς για το μωράκι σου..ήθελα κι εγώ να το πω σε κάποιον που το'χει περάσει και ξέρει...  Άκου: θα σου πάνε όλα καλά, πάρε τον γιατρό αύριο να πας αν γίνεται αύριο πες του ότι ανησυχείς και δεν θες να περιμένεις, εαν είναι σωστός θα σε ακούσει. Είναι νωρίς για να πειράξει το έμβρυο, πιστεύω εγω. Θα σου πάνε όλα όμορφα . Περιμενω τα νέα.

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από μενα και ευχομαι με το καλο, να πανε όλα,σουπερ! εγω εχω υποθυροειδη πανω από 10 χρονια και τον ρυθμιζω με χαπι...Μια ετσι,μια αλλιως,η δοση του χαπιου αυξομειώνεται! Ειδικα στην εγκυμοσυνη που θα κανεις εξετασεις αιματος σχεδόν κάθε μηνα δεν υπαρχει περιπτωση να ξεφυγει κατι...Κι ο ενδοκρινολόγος που σε παρακολουθεί ξεροντας ότι εισαι εγκυος θα σου ρυθμιζει το χαπι...Οποτε όλα είναι καλα! 

Δημοσίευση

Κ  εγώ έχω υποθυρεοειδισμό εδώ και πολλά χρόνια που είχα ρυθμίσει με χάπι.Οταν εμεινα έγκυος όμως το πρώτο δίμηνο που έκανα εξετάσεις ήταν χάλια και εντελώς απορυθμισμενος λόγω εγκυμοσύνης.Τελικα αλλάξαμε χάπι κ στις επόμενες όλα καλα!δε χρειάζεται πανικός ,αν έχεις τον ενδοκρινολόγο κοντά σου όλα θα βρουν το δρόμο τους!θετική σκέψη κ εύχομαι με το καλό σε λίγο καιρό να έχεις το μπουμπούκι αγκαλιά σου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...