Μετάβαση σε περιεχόμενο

«Με δεντράκια και φωτάκια θα μας έρθουν τα νινάκια» ???

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Evie2 είπε:

Αχ ποσο το θελω.  Περσυ την πρωτοχρονιά πταν αλλαξε ο χρονος βασικα μ ειπε ψιθυριστά ο αντρουλης μ ευχομαι του χρονου να μαστε 3. 

Τι τέλειο κορίτσακι μου, ελπίζω αυτή την πρωτοχρονιά να είστε όντως 3 ?

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Δεν σου ήρθε τελικά; Τι τέλεια, αύριο τεστάκι!!!?

Καλημερα κοπελα μ. Οχι δε μ ηρθε ακομα. Δε σηκωθηκα στην ωρα μ ν παω για δουλεια κ δεν εκανα τ τεστ. Αν δε μ ερθει κ σμρ θα ξυπνησω στην ωρα μ αυριο να προλαβω να τ κανω. 

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου.Εγω ειμαι με πονολαιμο κ δεκατα απο χθες,μαλλον ξανακυλισα.Εκανα κ 1 τεστακι για να μου φυγει η ιδεα κ ειναι αρνητικοτατο.Απλα τωρα περιμενω να μου ερθει η περιοδος.38η μερα σημερα.

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Αννια27 είπε:

Για να βλέπουμε θετικά τεστακια ?‍?‍?‍? :

Ελενακι12: ΘΕΤΙΚΟ ?

Mariaira: ΘΕΤΙΚΟ ?

Σαμανη: ΘΕΤΙΚΟ?

Frogel: ΘΕΤΙΚΟ ?

Mitsaki83: ΘΕΤΙΚΟ?

Mt3508: ΘΕΤΙΚΟ ?

Tzortzina123: ΘΕΤΙΚΟ?

Liza_pan93: ?

diana8: ?

ioannastr: 18/12

Lactaki: 23/12

Whatever: 24/12

Ελενικον: 24/01

st3llina: 26/12

Evie2: 27/12 

Maroulita: 28/12

Princess28: 29/12

antzy9:29/12

I want a baby:30/12

misofeggaro: 01/01

Lacostaki: 01/01

Hope19: 03/01

Σταυρι:08/01

Εαυγγελοςτ: 09/01

Kostef: 16/01

Aννια27:2020!

Αννια μου βάλε με στο πινακακι για 22/01

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η st3llina είπε:

Καλημερα κοριτσια μου.Εγω ειμαι με πονολαιμο κ δεκατα απο χθες,μαλλον ξανακυλισα.Εκανα κ 1 τεστακι για να μου φυγει η ιδεα κ ειναι αρνητικοτατο.Απλα τωρα περιμενω να μου ερθει η περιοδος.38η μερα σημερα.

38η μερα?? Πολυ δεν ειναι?

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Evie2 είπε:

38η μερα?? Πολυ δεν ειναι?

Πολυ ειναι ναι αλλα η λοιμωξη με θερισε ολο το μηνα.Και αφου κ το τεστ ηταν αρνητικο θα μου φυγει σαν ιδεα κ θα ερθει ελπιζω.Εσυ ευχομαι να μην τη δεις την κυρια,ουτε κ οι αλλες κοπελες που περιμενουν.Πονους στο στηθος κ στη μεση εχω κανονικα.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Lacostaki είπε:

Κι εμένα πάρα πολύ μου φαίνεται κι εγώ επιμένω να μην έχω εμπιστοσύνη στα τεστ του φαρμακειου

Μα αφου το παραθυρο ελεγχου βγηκε στο τεστ ειμαι σιγουρη οτι εγινε σωστα.Δε θελω να ξεμυαλιστω κ να παρω κουλουρα...

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η st3llina είπε:

Μα αφου το παραθυρο ελεγχου βγηκε στο τεστ ειμαι σιγουρη οτι εγινε σωστα.Δε θελω να ξεμυαλιστω κ να παρω κουλουρα...

Και της αδελφής μου σωστά της έβγαινε ότι τα έκανε και με πρωινά ουρά τα έκανε και βγαίναν αρνητικά ενώ ήταν έγκυος. Δεν θέλω να σε ξεσηκωνω αλλά περίμενε μέχρι τη Δευτέρα και αν δεν έρθει πήγαινε για μια χοριακη καλού κακού. Τι κύκλο έχεις κανονικά; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Lacostaki είπε:

Και της αδελφής μου σωστά της έβγαινε ότι τα έκανε και με πρωινά ουρά τα έκανε και βγαίναν αρνητικά ενώ ήταν έγκυος. Δεν θέλω να σε ξεσηκωνω αλλά περίμενε μέχρι τη Δευτέρα και αν δεν έρθει πήγαινε για μια χοριακη καλού κακού. Τι κύκλο έχεις κανονικά; 

Εχω 35-36 συνηθως.Δεν εχω μεγαλη καθυστερηση για τα δεδομενα μου απλα επειδη ειχαμε επαφες στις γονιμες ειπα να κανω ενα τεστακι να δω τι γινεται.Γενικα εχω πολυκυστικες οποτε ο κυκλος μου εχει κ διακυμανσεις,προσπαθω να τον ρυθμισω τους τελευταιους μηνες για να κανουμε μωρουλι.Κι εγω με τα πρωινα ουρα εκανα το τεστ κ μαλιστα ειναι κ τεστ πρωιμης ανιχνευσης που δειχνει κ πριν την καθυστερηση υποτιθεται.Τι να πω,θα περιμενω ως τη Δευτερα αλλα μεταξυ μας δεν νομιζω.Αυτο που συνεβη στην αδερφη σου δεν το εχω ξαναακουσει βεβαια,μου φαινεται απιστευτο αλλα για να το λες ισχυει ?

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η st3llina είπε:

Εχω 35-36 συνηθως.Δεν εχω μεγαλη καθυστερηση για τα δεδομενα μου απλα επειδη ειχαμε επαφες στις γονιμες ειπα να κανω ενα τεστακι να δω τι γινεται.Γενικα εχω πολυκυστικες οποτε ο κυκλος μου εχει κ διακυμανσεις,προσπαθω να τον ρυθμισω τους τελευταιους μηνες για να κανουμε μωρουλι.Κι εγω με τα πρωινα ουρα εκανα το τεστ κ μαλιστα ειναι κ τεστ πρωιμης ανιχνευσης που δειχνει κ πριν την καθυστερηση υποτιθεται.Τι να πω,θα περιμενω ως τη Δευτερα αλλα μεταξυ μας δεν νομιζω.Αυτο που συνεβη στην αδερφη σου δεν το εχω ξαναακουσει βεβαια,μου φαινεται απιστευτο αλλα για να το λες ισχυει ?

Είχα μια γνωστη εκανε 3 κ βγηκαν αρνητικα κ μετα απο μια βδομάδα το 4ο βγηκε θετικο

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η st3llina είπε:

Πολυ ειναι ναι αλλα η λοιμωξη με θερισε ολο το μηνα.Και αφου κ το τεστ ηταν αρνητικο θα μου φυγει σαν ιδεα κ θα ερθει ελπιζω.Εσυ ευχομαι να μην τη δεις την κυρια,ουτε κ οι αλλες κοπελες που περιμενουν.Πονους στο στηθος κ στη μεση εχω κανονικα.

Παντως κ γω αυτο πιστευω για μενα γτ στις γονθμες ημουν χαλθα προσπαθησαμε μεν κ τωρα ξανα αρρωστη  ...

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Evie2 είπε:

Καλημερα κοπελα μ. Οχι δε μ ηρθε ακομα. Δε σηκωθηκα στην ωρα μ ν παω για δουλεια κ δεν εκανα τ τεστ. Αν δε μ ερθει κ σμρ θα ξυπνησω στην ωρα μ αυριο να προλαβω να τ κανω. 

Καλημέρα εγώ πιστεύω είσαι!! Πώς αντέχεις να περιμένεις;;

Πάντα σταθερός δεν είναι ο κύκλος σου απ’ό,τι θυμάμαι;;

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Καλημέρα εγώ πιστεύω είσαι!! Πώς αντέχεις να περιμένεις;;

Πάντα σταθερός δεν είναι ο κύκλος σου απ’ό,τι θυμάμαι;;

Χαχαχ θελω δε θελω περιμενω  6μιση τ πρωι κ αργοποπορημενα ξυπνημενη το ξεχασα να τ κανω. Ομολογω οτι δε θελω ν τ κανω φοβαμαι μη βγει αρνητικο παλι

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Evie2 είπε:

Χαχαχ θελω δε θελω περιμενω  6μιση τ πρωι κ αργοποπορημενα ξυπνημενη το ξεχασα να τ κανω. Ομολογω οτι δε θελω ν τ κανω φοβαμαι μη βγει αρνητικο παλι

Σε καταλαβαίνω, αλλά να σκέφτεσαι θετικά και ό,τι γίνει!! Πώς δικαιολογείται αλλιώς καθυστέρηση; Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ εγώ ?

Ξέρεις πότε έκανες ωορρηξία;μήπως έκανες αργότερα;

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

Σας διαβάζω που και που όταν προλαβαίνω! Εύχομαι οι εγκυούλες να είναι πάρα πολύ καλά και οι υπόλοιπες σύντομα με θετικά τεστάκια!!!

Σας εύχομαι χρόνια πολλά και να περάσετε υπέροχα στις γιορτές που απέμειναν!!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Σε καταλαβαίνω, αλλά να σκέφτεσαι θετικά και ό,τι γίνει!! Πώς δικαιολογείται αλλιώς καθυστέρηση; Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ εγώ ?

Ξέρεις πότε έκανες ωορρηξία;μήπως έκανες αργότερα;

Εκανα τη μερα π μ εβγαλε κ τ ημερολογιο μου εκαν κ τεστ ωορηξιας στις 13 Δεκέμβρη μ. Η προηγ περιοδος μ παντως κρατησε 4 μερες κοκκινο μεν λιγο δε  κ παντα μ κραταει 6 μερες..εχω μπερδευτεί γτ τα σκεφτομαι ολα δε ξερω τιβν παω κ 1 μερα καθυστερηση δεν ειναι κ πολυ θα δειξει

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Evie2 είπε:

Εκανα τη μερα π μ εβγαλε κ τ ημερολογιο μου εκαν κ τεστ ωορηξιας στις 13 Δεκέμβρη μ. Η προηγ περιοδος μ παντως κρατησε 4 μερες κοκκινο μεν λιγο δε  κ παντα μ κραταει 6 μερες..εχω μπερδευτεί γτ τα σκεφτομαι ολα δε ξερω τιβν παω κ 1 μερα καθυστερηση δεν ειναι κ πολυ θα δειξει

Άντε ρεε κάνε, έχω αγωνία!! Να μην κάνεις σήμερα λες ε;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Princess28 είπε:

Κι εγώ λέω καλύτερα αύριο το πρωί γιατί τώρα μπορεί να μην είναι αρκετά συγεντρωμενη η ορμόνη και να μην δειξει

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Ε αφου εχασα τα πρωινα ουρα δεν κανω.. ετσι κ αλλιως δουλευω εως τις 8 δικη μ ωρα 10 δικη σας αρα αν δεν ερθει εως αυριο πρωι θα κανω αυριο θα φροντισω ν ξυπνησω στην ωρα μ για δουλεια αυριο εσυ ποτε ακριβως περιμενεις ρε

Ασε π με ειδε ο γιατρος της κλινικής κ μ λεει χρειαζεσαι αντιβιωση κ μ εγραψε μια δυνατη αλλα δεν την παιρνω μεχρι ν ερθει περιοδος

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Evie2 είπε:

Ε αφου εχασα τα πρωινα ουρα δεν κανω.. ετσι κ αλλιως δουλευω εως τις 8 δικη μ ωρα 10 δικη σας αρα αν δεν ερθει εως αυριο πρωι θα κανω αυριο θα φροντισω ν ξυπνησω στην ωρα μ για δουλεια αυριο εσυ ποτε ακριβως περιμενεις ρε

Ασε π με ειδε ο γιατρος της κλινικής κ μ λεει χρειαζεσαι αντιβιωση κ μ εγραψε μια δυνατη αλλα δεν την παιρνω μεχρι ν ερθει περιοδος

Άλλος ένας λόγος να κάνεις να μάθεις πιο γρήγορα αν μπορείς να την πάρεις ή υπάρχει σοβαρός λόγος να μην...😜 

Αύριο περιμένω!! Πώς νιώθεις εσύ; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
    • Σ ευχαριστώ πολύ εμένα είχε αρχίσει με μπουρμπουληθρες 14 εβδομάδες και κάτι πλέον ρίχνει μικρές κλωτσιτσες που και που 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...