Μετάβαση σε περιεχόμενο

«Με δεντράκια και φωτάκια θα μας έρθουν τα νινάκια» ???

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κ καλό μήνα στα όμορφα κορίτσια μου.... Να έχετε μια όμορφη Κυριακή.... Να περάσετε τέλεια κ να χαλαρώσετε η Παναγίτσα είναι σε όλες μας κοντά αυτό θα το λέω κάθε μέρα αν χρειαστεί ❤️❤️❤️❤️❤️❤️????????????

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kostef είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα! Σας διαβάζω κάθε μέρα αλλά ήθελα λίγες μέρες για να έρθω στα κανονικά μου.... Χθες τελείωσα και από τη περίοδο ήδη νιώθω καλύτερα! Εγώ παίρνω φιλικό οπότε το θυμηθω μέρα παρά μέρα σχεδόν.... Από καφέ πίνω δύο την ημέρα αλλά δεν πιστεύω ότι είναι κάτι το δραματικό. Αν μπω σε τρύπα κι να μειώσω και τον καφέ που πραγματικά τον απολαμβάνω πιστεύω θα κάνω χειρότερο κακό στον εαυτό μου από θέμα άγχους. 

Αυτή τη εβδομάδα όλο τρώω... Χθες τσακισα ένα τσοκο μπιγκ το απόγευμα... Δε ξέρω αν το έχετε εσείς οι κοπέλες από Κρήτη θα καταλάβουν!! 

Τι ειναο το τσοκο μπινγλ?

Εγω παιδια χθες εφαγα μακαρονια με κοκκινη σαλτσα κ κοτοπουλο με σαλτσα κάρυ (αγοραστο) μιαμ.. μετα πηγε το μωρουλι μ κ πηρε παγωτα μ πηρα μουσ σοκολατα ενα πανετονε σαν τσουρέκι ειναι κ κτ αλλα παιδια οοολα τα εφαγα τι υπεροχο π ηταν.. ειδικα τ παγωτο salted caramel οποιοσ το εφηυρε το συγχαιρω ειναι απιθανο.. ουτεωεγω μπορω ν κοωω τν καφε εναν ελληνικο τ πρωι κ ενα τ μεαημερακι ειναι οτι πρεπει..

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mt3508 είπε:

Καλημέρα..αυτό με τον καφέ δεν το έχω ξανακούσει! Δηλαδή πρέπει να τον μειώσουμε πριν την εγκυμοσύνη! Έχω ακούσει μόνο όταν είσαι έγκυος..?

ε ναι βρε κορίτσια κ εγώ δε το πιστεύω.. αμα είναι να μείνουμε κ έρθει η ώρα μας θα μείνουμε κ με καφέ.. υπερβολικό το βρίσκω. εγώ πινω 1 την ημέρα ..κάποιες μέρες που κάνω μάθημα πίνω κ δεύτερο..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Evie2 είπε:

Εγω παιδια χθες εφαγα μακαρονια με κοκκινη σαλτσα κ κοτοπουλο με σαλτσα κάρυ (αγοραστο) μιαμ.. μετα πηγε το μωρουλι μ κ πηρε παγωτα μ πηρα μουσ σοκολατα ενα πανετονε σαν τσουρέκι ειναι κ κτ αλλα παιδια οοολα τα εφαγα τι υπεροχο π ηταν.. ειδικα τ παγωτο salted caramel οποιοσ το εφηυρε το συγχαιρω ειναι απιθανο.. ουτεωεγω μπορω ν κοωω τν καφε εναν ελληνικο τ πρωι κ ενα τ μεαημερακι ειναι οτι πρεπει..

Εγώ έφτιαξα εχθές λουκουμαδεςςςςςς??????πρώτη φορά στην ζωή μου γευστικά τα πέτυχα αλλά σε εμφάνιση έτσι κ ετσι??

received_2490058741231159.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mt3508 είπε:

Καλημέρα..αυτό με τον καφέ δεν το έχω ξανακούσει! Δηλαδή πρέπει να τον μειώσουμε πριν την εγκυμοσύνη! Έχω ακούσει μόνο όταν είσαι έγκυος..?

Δεν εννοούσα κάτι τέτοιο. Διάβασα ότι κάποια κορίτσια προβληματιζοντουσαν για τον καφέ, πιστεύω ότι δύο καφέδες είναι μια χαρά... 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Evie2 είπε:

Είναι ένα τεράστιο κρουασάν σαν 3 η 4 κανονικά που έχουν εδώ.... Όλα αυτά που είπες τα ζήλεψα ειδικά το παγωτό.... 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Ελενακι12 είπε:

Εγώ έφτιαξα εχθές λουκουμαδεςςςςςς??????πρώτη φορά στην ζωή μου γευστικά τα πέτυχα αλλά σε εμφάνιση έτσι κ ετσι??

Εμένα μου φαίνεται και η εμφάνιση μια χαρά!!! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Kostef είπε:

Είναι ένα τεράστιο κρουασάν σαν 3 η 4 κανονικά που έχουν εδώ.... Όλα αυτά που είπες τα ζήλεψα ειδικά το παγωτό.... 

Μμμ ωραιο ακουγετε το κρουασαν.. καλα τ παγωτπ απιθανπ αλλα κ η μουσ σοκολατας π μ πηρεεεε ηταααααν αλλο πραγμα... ειχαμε φαει κ ραβανι πιο πριν... 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

ε ναι βρε κορίτσια κ εγώ δε το πιστεύω.. αμα είναι να μείνουμε κ έρθει η ώρα μας θα μείνουμε κ με καφέ.. υπερβολικό το βρίσκω. εγώ πινω 1 την ημέρα ..κάποιες μέρες που κάνω μάθημα πίνω κ δεύτερο..

Εγώ κορίτσια μου έπινα κ 3 καφέδες την ημέρα αλλά έμεινα κανονικά έγκυος όπως κ στην πρώτη εγκυμοσυνη που δούλευα πολλές ώρες ποτά καφέδες τσιγάρα καθόλου καλή διατροφή κ πάλι έπιασα πολύ γρήγορα πιστεύω αν είναι να πιάσεις θα το πιάσεις το σπορακι?

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ελενακι12 είπε:

Εύχαριστω πολυυυυυυυυυυ αγάπη μου χαίρομαι που σου αρεσαν❤️❤️❤️❤️

Εγω η ακαματα τους παραγγέλνω απέξω! Μια φορά επιχείρησα να φτιάξω αλλά ήταν σαν τηγανητες!! 

Πήρα προχθές μια μερίδα με μερεντα μιαμ!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Kostef είπε:

Εγω η ακαματα τους παραγγέλνω απέξω! Μια φορά επιχείρησα να φτιάξω αλλά ήταν σαν τηγανητες!! 

Πήρα προχθές μια μερίδα με μερεντα μιαμ!!! 

Και εγώ νομίζω πως δεν θα ξανά κάνω γτ είναι χρονοβόρα 3 ώρες σίγουρα έκανα κ λέω δεν έχει άσε που δεν το έχω κι ολας δεν ξέρω τι με έπιασε εχθές ???????την καλύτερη δουλειά κάνεις μου φαίνεται κ εγώ έτσι θα κανω????

Δημοσίευση

Καλημέρα ομορφιές μου :-) καλο μήνα να έχουμε με πολλά θετικά αποτελέσματα ? @Ελενακι12 ζηλεψα τους λουκουμάδες σου γιαμι @Evie2 όσο δεν βλέπουμε την σιχαμενη έχουμε ελπίδες ? @Princess28 από εσένα δεν θα πάρω λεφτά για να σου πω χαχαχαχα ?

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Αννια27 είπε:

Καλημέρα ομορφιές μου :-) καλο μήνα να έχουμε με πολλά θετικά αποτελέσματα ? @Ελενακι12 ζηλεψα τους λουκουμάδες σου γιαμι @Evie2 όσο δεν βλέπουμε την σιχαμενη έχουμε ελπίδες ? @Princess28 από εσένα δεν θα πάρω λεφτά για να σου πω χαχαχαχα ?

Έλα να σε κεράσω κουκλίτσα μου????

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Frogel είπε:

Ο γιατρός μου μου είπε ότι δεν χρειάζεται από τη στιγμή που το ανίχνευσε το τεστ τόσο νωρίς και μου έβαλε πολύ νωρίς ραντεβού για υπέρηχο 4+4 θα είμαι όποτε σκέψου ότι οι περισσότερες γυναίκες θα το ανακάλυπταν τότε..μου είπε να με δει την Πέμπτη και δεν χρειάζεται να αγχωθω με χοριακες..συμφώνησα μαζί του και είπα αν δω ότι μου λείπει η χοριακη θα πάω να την κάνω μόνη μου χαχαχαχα..δεν μου λείπει να σας πω την αλήθεια :))

Κοριτσια κ εγω π ημουν σε γκριζα ζωνη χοριακης (πηγα ξανα το σαββατο κ είχε φτασει 94 πολυ καλα σε σχεση με οτι ξεκίνησα)  ... Θελω κ εγω γιατρο π να μην τον νοιάζει η χοριακη ... Εχω άγχος αρκετο πια ... Ελεος ... Ευτυχώς π εχω την σκυλίτσα μ και βάζει τ κεφαλακι της στην κοιλιτσα  και την προστατεύει και την ζεσταίνει και λεω ολα καλα πανε ! Θα παω την παρασκευη στον γιατρο να δουμε τι θα δουμε ... Πρωτα ο θεος ! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Σαμανη είπε:

Κοριτσια κ εγω π ημουν σε γκριζα ζωνη χοριακης (πηγα ξανα το σαββατο κ είχε φτασει 94 πολυ καλα σε σχεση με οτι ξεκίνησα)  ... Θελω κ εγω γιατρο π να μην τον νοιάζει η χοριακη ... Εχω άγχος αρκετο πια ... Ελεος ... Ευτυχώς π εχω την σκυλίτσα μ και βάζει τ κεφαλακι της στην κοιλιτσα  και την προστατεύει και την ζεσταίνει και λεω ολα καλα πανε ! Θα παω την παρασκευη στον γιατρο να δουμε τι θα δουμε ... Πρωτα ο θεος ! 

Σαμανη μου μην ανχωνεσαι κορίτσι μου αφού ανεβαίνει όλα πάνε μια χαρά!!! Το σκυλάκι σου ξέρει ότι το εμβρυακι σου είναι εκεί και το προστατεύει ? προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθεις την εγκυμοσύνη σου :-):-)

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Σαμανη είπε:

Σαμανη μου οοολα καλα θα πανε... να σκεφτεσαι οτι σε λιγοβκαιροβθαβαρχισεις να φουσκωνεις κ θα σε κλωτσαει ενα ζουμπουρλουδικο μικρακι..

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου ❤️❤️ Εγώ έπινα παλιά αλλά το’χω κόψει, αλλά αυτός ο καφές ναιι δεν κόβεται...κι εγώ 2 τη μέρα πίνω συνήθως και μου φαίνεται πολύ δύσκολο να τ κόψω...? Εγώ σε εταιρεία δουλεύω! Είσαι χρόνια εκεί...πώς σου φαίνεται η ζωή μακριά από την Ελλάδα;

Ειμαι 5 χρονια η ζωη μακρια απο ελλαδα ειναι αναλογα τον ανθρωπο για μενα δε μ αρεσει κ πολυ εδω στην αρχη ειπα μεχρι ν συνηθισω τωρα ομως ειμαι σε φαση χανω τη ζωη μ τα χρονια περνανε πολυ γρηγορα κ το μονο π κανουμε ειναι σπιτι δουλεια κ αντε κανα καφε στο τσακιρ κεφι. Τωεα π θελουμε κ μωρακι σκεφτομαστςβοκ κ καναμε κ γενναω κ μεινω 9 μηνες αδεια μετα τι? Εγω πρπεει ν γυρισω δουλεια πιοσ θ κραταει τ παιδι.. οκ καλα λεφτα αλλα η ζωη δεν ξαναγυρναει ..

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Evie2 είπε:

Ειμαι 5 χρονια η ζωη μακρια απο ελλαδα ειναι αναλογα τον ανθρωπο για μενα δε μ αρεσει κ πολυ εδω στην αρχη ειπα μεχρι ν συνηθισω τωρα ομως ειμαι σε φαση χανω τη ζωη μ τα χρονια περνανε πολυ γρηγορα κ το μονο π κανουμε ειναι σπιτι δουλεια κ αντε κανα καφε στο τσακιρ κεφι. Τωεα π θελουμε κ μωρακι σκεφτομαστςβοκ κ καναμε κ γενναω κ μεινω 9 μηνες αδεια μετα τι? Εγω πρπεει ν γυρισω δουλεια πιοσ θ κραταει τ παιδι.. οκ καλα λεφτα αλλα η ζωη δεν ξαναγυρναει ..

Πόσο δίκιο έχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Αννια27 είπε:

Πόσο δίκιο έχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πραγματικα ρεεε τρωμε κ ψωνιζουμε ασύστολα .. εχουμε παρει κ οι 2 κιλα κ σας ειπα τι τρωγαμε παλι χθες.. αλλα δεν μπορούμε να σταματησουμε. Γραφομαστε γυμναστηειο παμε τακτικα 2 3 βδομαδες τ πολυ κ μετα τπτ τελος βαριομαστε. Ειμαστς ευτυχισμένοι μαζί  σα ζευγαρι αλλα εδω Αγγλία οχι.. καλυτερα λοιπον λογοτερα κ καλη ψυχικη υγεία κ κοντα στσ δικους μασ 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Evie2 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου. Εκανα τεστακι κ ειναι αρνητικο. Εχω πονακια ομως, ειμαι δουλειά σμρ κ πιστευω θα ερθει. Απλα απογοητευτηκα.

Όσο δεν έρχεται ελπίζουμε ❤️❤️ Τα πονάκια μπορεί να είναι και περίοδος και εγκυμοσύνη...οπότε δε ξέρεις ακόμα ???

Εγώ τεστ λέω να μην κάνω γιατί δε θέλω να απογοητευτώ.αν έρθει η περίοδος θα ξέρω, αν δεν έρθει κάνω μετά τεστ αν είναι..

Εγώ κορίτσια χθες βράδυ χάλια...δε ξέρω αν κάτι με πείραξε, αλλά ανακατευόμουν πάρα πολύ, πήγα να κάνω εμετό, το στομάχι μου ήταν χάλια μετά δε μπορούσα να φάω τίποτα, και ήμουν έξω κι έβλεπα τριγύρω μου όλο φαγητά γλυκά και μόνο που τα μύριζα και που τα έβλεπα μου ερχόταν να κάνω εμετό...μετά που έφυγα από κει ηρέμησα λίγο πήγα ξάπλωσα κ σήμερα καλύτερα..δεν έχω σηκωθεί ακόμα απ’το κρεβάτι...αλλά μίλαγα τώρα στο τηλέφωνο και ανακατεύτηκα πάλι

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kostef είπε:

Εμένα μου φαίνεται και η εμφάνιση μια χαρά!!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ελενακι12 είπε:

Πω πω υπέροχα! Εγώ έφτιαξα παστίτσιο σήμερα! Κι εγώ όλο τρώω βρε κορίτσι μου. Και δεν μου έφταναν αυτά έκανα και πεινιρλι! Θα σκάσω στο τέλος!

IMG_20191126_211603.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η lactaki είπε:

κοριτσια μου Καλο μηνα σε όλες .. δε μπορεί, το 20 θα μας βρει με φουσκωμένες κοιλιτσες ο κοσμος να χαλασει!!!!!

να σας ρωτήσω πριν την επέμβαση επαιρνα τις pregancare κ φολικο... τώρα πλέον παίρνω μόνο το δεύτερο.. εσείς παίρνετε βιταμίνες?? αν ναι ποιες??

Καλημέρα!! Εγώ παίρνω τις pregnacare....αλλά τις παίρνω περίπου 20-25 μέρες, οπότε σε 1-2 μήνες θα σου πω τα αποτελέσματα ??

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ελενακι12 είπε:

Καλημέρα κ καλό μήνα στα όμορφα κορίτσια μου.... Να έχετε μια όμορφη Κυριακή.... Να περάσετε τέλεια κ να χαλαρώσετε η Παναγίτσα είναι σε όλες μας κοντά αυτό θα το λέω κάθε μέρα αν χρειαστεί ❤️❤️❤️❤️❤️❤️????????????

Καλημέρα γλυκιά μου καλό μήνα τι θετική ενέργεια που μας δίνεις ❤️❤️❤️???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσι μου, Εγώ πέρα απ' αυτά που είπαν τα άλλα κορίτσια, ένιωθα μοναξιά όταν συνέκρινα αυθόρμητα και χωρίς να το θέλω τον εαυτό μου με τον άντρα μου. Ενώ ήταν πολύ υποστηρικτικός και με φρόντισε πάρα πολύ στην περίοδο της λοχείας, και ήταν πολύ παρών, ένιωθα τόση μοναξιά που αυτός δεν ξυπνούσε τα βράδια επειδή δεν θηλαζε, που δεν άλλαξε το σώμα του, που δεν σταμάτησε τη δουλειά του κι "έμεινε πίσω", που δεν άφησε τα χόμπυ του ενώ εγώ ήθελα πολύ χρόνο μέχρι να ξανά ξεκινήσω, που του ήταν πιο εύκολο να βρει χρόνο για τον εαυτό του απ'ότι εγώ. Ενώ στην ουσία δεν έκανε κάτι που να "φταίει" και παρόλο που ήταν κι αυτός γονιός του ίδιου παιδιού, ένιωθα τόσο μόνη επειδή δεν ένιωθε και δεν το βιωνε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως κι εγώ.  Είχα την τύχη και οι φίλες μου όλες να κάνουμε παιδιά μέσα στο ίδιο διάστημα, οπότε βρήκα την υποστήριξη εκεί.  Θα βρεις κι εσύ τα πατήματα σου, μίλα στον περίγυρο σου για το πώς νιώθεις, πώς βιώνεις τις αλλαγές. Θα βρεις υποστήριξη, ακόμα κι από άτομα που δεν είναι στην ίδια φάση με σένα.  Τέλος, πόσο συμφωνώ με τη @MinaSam στο τελευταίο. Κι εμένα όταν ο άντρας μου έπαιρνε το παιδί (τα παιδιά πλέον) να πάνε κάπου για να μου δώσει χρόνο για τον εαυτό μου, μετά ένιωθα ότι λείπω και ότι μου λείπουν, και "ζήλευα" που περνάν καλά χωρίς εμένα κι ήθελα να είμαι κι εγώ εκεί! 😆 Πραγματικά κι εγώ αξία της μοίρας μου! 😆
    • Καλημέρα κορίτσια, σας ευχαριστώ που πήρατε το χρόνο να μου απαντήσετε!  Απ' ότι καταλαβαίνω, λίγο πολύ, ανεξάρτητα τους χαρακτήρες και τις συνθήκες μας, όλες βιώνουνε σε κάποια φάση λίγη μοναξιά και συνειδητοποιώ ότι τελικά λογικό είναι. Και πριν την εγκυμοσύνη πάλι ήταν περίοδοι που μπορεί  που ένιωθα κάπως έτσι. Απλά τώρα αυτό που συμβαίνει και θα συμβεί είναι huge!  Χαίρομαι που όλες έχετε βρει τα πατήματά σας και μου δίνει κουράγιο ότι θα τα βρω κι εγώ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και από τη στιγμή που αυτό ζητούσα και το ευχόμουν με όλη μου την ψυχή, θα στρέψω το βλέμμα στο ότι ήρθε, έρχεται και πόσο ευγνώμων είμαι για αυτό. Από κει και πέρα κάθε αλλαγή ποτέ δεν έχει μόνο ευχάριστα συναισθήματα. Και με κάθε αλλαγή είναι λογικό να υπάρχουν και κάποιες απώλειες. Προσωπικά δεν είμαι από εκείνες που μιλάνε μόνο για την εγκυμοσύνη τους ή δε νομίζω να μιλάω μόνο εγώ για το παιδί μου χωρίς να δίνω χώρο στον άλλον να μου πει τα δικά του νέα και τις δικές του ανησυχίες. Απο κει και πέρα αν ο άλλος δεν μπορεί να διαχειριστεί τη νέα μου συνθήκη, τότε είναι δικό του θέμα και καλύτερα να μην είναι κοντά μου αν δεν μπορεί. Νομίζω ξεκαθαρίζουν πολλά πράγματα έτσι κι αλλιώς.  @eva96 σχετικά με αυτό που είπες ναι μετά την αυχενική θα νιώσεις καλύτερα κι εγώ έτσι ήμουν ήθελα να το μοιραστώ και το ήξεραν ελάχιστα άτομα, και ναι από αυτά δεν έδειξαν όλα το ίδιο ενδιαφέρον. Αλλά καλύτερα θα πω, τα βλέπεις όλα πιο ξεκάθαρα. 
    • Καλημέρα! Εγώ θα πω κάτι που είχα διαβάσει όταν έκανα τον γιο μου και μου φάνηκε πολύ σωστό. Παρόλο που εγώ ήμουν από αυτές τις γυναίκες που ερωτεύτηκα τον γιο μου από το τεστ εγκυμοσύνης, η περίοδος με το μωρό και αναφέρομαι στον πρώτο χρόνο ολόκληρο είναι ένα πένθος του παλιού σου εαυτού, των παλιών συνηθειών και της παλιάς σου ζωής. Από τη μια όντως ένιωθα ότι η θέση του μπέμπη ήταν πάντα στο σπίτι μας αλλά από την άλλη είμαι ένας άνθρωπος με τη δουλειά μου, τα χόμπι μου και μετά με τον άντρα μου και τους φίλους μου και είμαστε πολύ του έξω. Ξαφνικά και ειδικά εφόσον γέννησα χειμώνα, έβγαινα μεν με το μωρό από την πρώτη εβδομάδα κάθε πρωί για βόλτα αλλά όλοι δούλευαν, το μωρό δε μιλάει να πεις καμία κουβέντα αλλά και όταν έβλεπα τους άλλους δεν είχα να πω τίποτα για μένα που δε σχετιζόταν με το παιδάκι μου. Κάποιες γυναίκες δεν έχουν θέμα με αυτό και πολύ καλά κάνουν και μάλιστα νομίζω ότι είναι και πιο ικανοποιημένες απτή ζωή τους, εγώ όμως δεν είμαι έτσι και το να νιώθω ότι έχω να πω κάτι για τον εαυτό μου που δε συνδέεται με το σπίτι μου με ανανεώνει. Σε όποια κατηγορία κι αν βρεθείς όμως θα βρεις τα πατηματά σου και όλα θα γίνουν φυσιολογικά αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο που μετά από λίγο δε θα θυμάσαι καθόλου πως ήσουν πριν το μωράκι. Αφού πλέον αν λείπει ο άντρας μου με τον γιο μου πολλές ώρες κανένα Σάββατο στην αρχή λέω ναι θα κάνω το ένα το άλλο, θα πάω εδώ εκεί κλπ και μετά από κανένα τρίωρο μου φαίνεται άδειο το σπίτι. Αξία της μοίρας μου  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...