Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Πιτζάμες εγκυμοσύνης topaki.gr

• Απαντήσεις

• Ναι το γνωρίζω πως θα αρχίσει να μειώνεται ο ρυθμός αύξησης του βάρους τους αλλά 589 γρ που είχε πάρει τον προηγούμενο μήνα τώρα πήρε 275 εντάξει η παιδίατρος δεν ανήσυχη γιατί δεν έπεσε στις καμπύλες και το ύψος εκεί που έπαιρνε 3 πόντους τώρα πήρε 0,5  Της είπα της παιδιάτρου (πριν λίγο την πήρα τηλ ) ότι τις τελευταίες 2 βδομάδες δεν είμαι καλά ψυχολογικά και έχω κάτι θέματα η απάντηση της ήταν.. για αυτό σε ρωτούσα αν κάτι έχει αλλάξει τις τελευταίες βδομάδες γιατί πιστεύει πως κάτι έχει γίνει με την παραγωγή 🤷‍♀️ και ότι επηρεάζει τέλος πάντων σε δύο βδομάδες θα ξανά πάω να την ζυγίζουμε και βλέπουμε αν χρειαστεί είπε θα δώσουμε και ξένο αλλά εκείνη πιστεύει πως θα στρώσει 🤷‍♀️ αυτά που μου έγραψες για την περίοδο δεν το γνώριζα ήξερα μόνο ότι μειώνεται η παραγωγή όταν έχεις περίοδο για 2-3 μέρες 
    • Τέλεια, μπράβο!!Εγώ έχω αύριο και το άγχος μου δε περιγράφεται! Είδατε φύλο?
    • Γεια σας κορίτσια!!!!  Κάναμε σήμερα αυχενική... 12+1 βάση περιόδου  12+4 βάση υπερήχου... Όλα πήγαν καλά Παναγία Μ !  Το εμβόλιο της γρίπης εγώ το έκανα την προηγούμενη εβδομάδα κ πολύ άργησα...
    • Κορίτσι μου μη στεναχωριέσαι! Δεν παίρνουν το ίδιο όλους τους μήνες! Άσε που οι μετρήσεις δύσκολο να είναι ακριβείας! Ούτε το ύψος ούτε το βάρος! Εγώ πιο πολύ εμπιστεύομαι τις δικές μου μετρήσεις παρά της παιδιάτρου! Δλδ τώρα πώς γίνεται να μετράται ο μισός πόντος; Μπορεί να είναι και 1 πόντος! Μπορεί να είχε λίγο στρίψει το κορμάκι.. Εγώ χρησιμοποιώ ξύλινο μέτρο, το πόδι να μην κάνει point ή flex και ζυγίζω το πρωί νηστικό πριν φάει..έχω ζυγαριά ακριβείας βέβαια..Σε έναν μήνα είχε πάρει 5 πόντους, σε έναν άλλο σχεδόν καθόλου και κάπως έτσι.. στην αρχή μετραγα συνέχεια, τώρα μια στο τόσο! καλά θα κάνεις και θα ξεκινήσεις τροφές, εξ' άλλου μπήκατε στον 6ο μήνα! Και θα ηρεμήσεις καθώς θα βλέπεις και πόσο τρώει! Κι εγώ ανυπομονώ, αλλά έχουμε τέλος του μήνα παιδίατρο..
    • Είμαι ευχαριστημένη για το καιρό όσο τη θήλασα αν σκεφτείς ότι ελεγα ότι δεν θα θηλάσω καθόλου, μετά είχα τύψεις π στο πρώτο θήλασα λίγο, δεν τα καταφερα πολυ στον γιο μου. Όποτε είμαι υπέρ ευχαριστημένη π τα καταφερα ως τώρα κ ακόμη συνεχίζουμε!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...