Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου !! Σήμερα το πρωί αποφάσισα να πάω για εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο ,είμαστε σχεδόν 3 χρόνια στην προσπάθειά με 3 αποτυχημένες σπερματενχυσης,εκ τούτου επειδή τα οικονομικά είναι δύσκολα σκέφτηκα για εξωσωματική στο Έλενα!! Θα ήθελα εάν έχει κάποια κοπέλα οποιαδήποτε πληροφορία για το νοσοκομείο η για κάποιο γιατρό που θα μπορούσε να μου προτείνει θα με υποχρέωνε!! Οτιδήποτε μου πείτε σίγουρα θα με βοηθήσει!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :-):-)

Δημοσίευση

Κορίτσι δυστυχώς δεν ξέρω να απαντήσω αλλά δεν το γράφεις στο θεμα της εξωσωματικής; όλο κ κάποια κοπέλα θα έχει άποψη! Πάντως γενικά για το νοσοκομείο αυτό εχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά ως μαιευτήριο κ επίσης για το τμήμα αποβολών (μακριά από εμάς!)

Σου εύχομαι καλή επιτυχία!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tokyo είπε:

Κορίτσι δυστυχώς δεν ξέρω να απαντήσω αλλά δεν το γράφεις στο θεμα της εξωσωματικής; όλο κ κάποια κοπέλα θα έχει άποψη! Πάντως γενικά για το νοσοκομείο αυτό εχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά ως μαιευτήριο κ επίσης για το τμήμα αποβολών (μακριά από εμάς!)

Σου εύχομαι καλή επιτυχία!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσακι μου θα γράψω στο γκρουπ σας!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Αννια27 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσακι μου θα γράψω στο γκρουπ σας!!! 

Πάτα στο google εξωσωματική στο Έλενα κ θα σ βγάλει συζήτηση του 2018 στο δικο μας φόρουμ...κάτι λένε τα κορίτσια εκεί!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Πάτα στο google εξωσωματική στο Έλενα κ θα σ βγάλει συζήτηση του 2018 στο δικο μας φόρουμ...κάτι λένε τα κορίτσια εκεί!

Ναι κορίτσι μου θα το ψάξω σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Αννια27 είπε:

Ναι κορίτσι μου θα το ψάξω σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες!!

Κορίτσι καλησπέρα.. πολυ καλή  φίλη μου έκανε εξωσωματική στο Δρακακη  στο Αλεξανδρας όμως ( αυτά τα νοσοκομεία ειναι αδελφακια) και μάλιστα πέτυχε και έχει ένα γιοκαρο 2 χρονων καλή επιτυχία ότι και ν αποφασισεις

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Σταυρι είπε:

Κορίτσι καλησπέρα.. πολυ καλή  φίλη μου έκανε εξωσωματική στο Δρακακη  στο Αλεξανδρας όμως ( αυτά τα νοσοκομεία ειναι αδελφακια) και μάλιστα πέτυχε και έχει ένα γιοκαρο 2 χρονων καλή επιτυχία ότι και ν αποφασισεις

Καλημέρα κοριτσάκι μου!! Νομίζω χωρίς να ξέρω το λόγο ότι θέλω να πάω στο Έλενα αλλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!! :-)

Δημοσίευση

Δεν έκανα εκεί την εξωσωματική μου ούτε γέννησα εκεί..νοσηλεύτηκαν όμως στην κύηση γιατί ήταν υψιλου κινδύνου..  χωρίς τους γιατρούς του Έλενα κ δει τους αιματολγους δε θα έφτανα ποτέ στη γέννα...επίσης λόγω αρκετών αποβολών εμπιστεύτηκαν το τμήμα καθεξιν...εάν γυρναγε ο χρόνος πίσω θα ξεκινουσα προσπάθεια σίγουρα από εκει

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...